Doi copii au ajuns la spital după un accident produs la intersecția străzilor Cuza și Vladimirescu din Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

În jurul orei 12.50, la intersecția străzilor Alexandru Ioan Cuza și Tudor Vladimirescu din Câmpina a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un autoturism Ford și un Volkswagen. În a doua mașină se aflau și doi copii, care au fost transportați de urgență la Spitalul Municipal Câmpina.

Unul dintre copii acuza dureri puternice la o mână, martorii spunând că este foarte posibil să aibă o fractură la mâna respectivă. Iar cel de-al doilea copil este posibil să fi suferit un șoc în urma impactului dintre mașini. Dar ce s-a întâmplat? Autoturismul Ford venea pe strada Vladimirescu dinspre Calea Doftanei, a oprit la intersecție, având indicator de oprire. Șoferul susține că s-a asigurat, dar nu a văzut mare lucru din cauza numeroaselor mașini parcate pe strada Cuza și a mai înaintat un metru, fiind surprins de autoturismul Volkswagen care circula regulamentar pe Cuza, venind dinspre strada B.P. Hasdeu. La fața locului s-a făcut cercetarea prealabilă la finalul căreia ambii conducători auto au fost conduși la Spitalul Municipal pentru recoltarea probelor biologice.

7556 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Alex 07.04.2016 20:20 ASA ESTE CAND VII DUPA CALEA DOFTANEI la aceea intersectie nu ai vizibilitate deloc din cauza masinilor parcate acolo!!
  • Tudor 08.04.2016 11:29 Poliția Ionescu Națională nu face nimic. În zona aceea, în toate intersecțiile, se parchează prea aproape de colțul străzii ( Cuza, Vladimirescu, Odobescu, Democrației, Stere, etc.
  • Monica Clinciu 09.04.2016 09:15 Un accident era inevitabil in zona! Ies de pe strada Tudor Vladimirescu spre Cuza in fiecare dimineata si doar dupa un accident Politia Rutiera a vazut modul cum se parcheaza in zona aia. Culmea e ca, la nici cateva ore dupa accident, parcarea se face in acelasi mod, nimeni nu respecta regulile de circulatie si Politia nu ia nici acum masuri de sanctionare. Deci pericolul e acelasi!

Actualitate

158 vizualizari
17 feb. 2020 11:46

Dezbaterea asupra bugetului Câmpinei pe 2020 – lume multă, discuții sterile

Dezbaterea privind proiectul bugetului local al municipiului Câmpina pentru anul 2020, desfășurată săptămâna trecută, a adus la sediul Primăriei lume mai multă ca de obicei, astfel că sala de ședințe a fost plină, fiind necesare chiar și scaune suplimentare.  Au fost prezenți reprezentanți ai Asociației Câmpina Civică, ai USR, simpli câmpineni, dar și consilieri locali – Elena Albu, Monica Clinciu, Violeta Beldianu, Dragomir Enache, Lucian Cercel, precum și directori și șefi de servicii sau birouri din cadrul Primăriei.

5236 vizualizari
15 feb. 2020 20:45

Anunț de utilitate publică. Farmacia Medimfarm de lângă Spitalul Municipal Câmpina va funcționa non-stop până luni dimineață

Din această seară (sâmbătă, 15 februarie 2020), până luni dimineață, Farmacia Medimfarm din centrul municipiului Câmpina, din pasajul de la Ceas, nu va funcționa în regim non-stop, așa cum se întâmplă de obicei. Va avea program non-stop, adică va funcționa în regim de gardă, Farmacia Medimfarm de pe Bulevardul Carol I, de lângă Spitalul Municipal Câmpina.

Alte stiri recente

115 vizualizari
17 feb. 2020 12:16

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 17 februarie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

1392 vizualizari
16 feb. 2020 22:00

35 de medalii pentru AIKO Câmpina la Cupa Dojo, desfășurată în week-end la București

Clubul Sportiv AIKO Câmpina a început în forță anul 2020 și încă de la prima competiție la care a participat a reușit să strângă nu mai puțin de 35 de medalii, dintre care 12 de aur, 11 de argint și 12 de bronz. Sportivii pregătiți de Gabriel Timofte au participat la Cupa Dojo, desfășurată în acest week-end la București, în sala ”Apollo”, competiție la care au fost prezenți sportivi de la 25 de cluburi de arte marțiale din întreaga țară.