Doi copii au ajuns la spital după un accident produs la intersecția străzilor Cuza și Vladimirescu din Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

În jurul orei 12.50, la intersecția străzilor Alexandru Ioan Cuza și Tudor Vladimirescu din Câmpina a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un autoturism Ford și un Volkswagen. În a doua mașină se aflau și doi copii, care au fost transportați de urgență la Spitalul Municipal Câmpina.

Unul dintre copii acuza dureri puternice la o mână, martorii spunând că este foarte posibil să aibă o fractură la mâna respectivă. Iar cel de-al doilea copil este posibil să fi suferit un șoc în urma impactului dintre mașini. Dar ce s-a întâmplat? Autoturismul Ford venea pe strada Vladimirescu dinspre Calea Doftanei, a oprit la intersecție, având indicator de oprire. Șoferul susține că s-a asigurat, dar nu a văzut mare lucru din cauza numeroaselor mașini parcate pe strada Cuza și a mai înaintat un metru, fiind surprins de autoturismul Volkswagen care circula regulamentar pe Cuza, venind dinspre strada B.P. Hasdeu. La fața locului s-a făcut cercetarea prealabilă la finalul căreia ambii conducători auto au fost conduși la Spitalul Municipal pentru recoltarea probelor biologice.

8797 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Alex 07.04.2016 20:20 ASA ESTE CAND VII DUPA CALEA DOFTANEI la aceea intersectie nu ai vizibilitate deloc din cauza masinilor parcate acolo!!
  • Tudor 08.04.2016 11:29 Poliția Ionescu Națională nu face nimic. În zona aceea, în toate intersecțiile, se parchează prea aproape de colțul străzii ( Cuza, Vladimirescu, Odobescu, Democrației, Stere, etc.
  • Monica Clinciu 09.04.2016 09:15 Un accident era inevitabil in zona! Ies de pe strada Tudor Vladimirescu spre Cuza in fiecare dimineata si doar dupa un accident Politia Rutiera a vazut modul cum se parcheaza in zona aia. Culmea e ca, la nici cateva ore dupa accident, parcarea se face in acelasi mod, nimeni nu respecta regulile de circulatie si Politia nu ia nici acum masuri de sanctionare. Deci pericolul e acelasi!

Actualitate

393 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

527 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

2 comentarii

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.

Alte stiri recente

342 vizualizari
20 apr. 2024 13:40

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă au avut loc primele meciuri din cadrul etapei a 25-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele înregistrate până acum și clasamentul la zi:

63 vizualizari
19 apr. 2024 17:22

HIDRO PRAHOVA SA - Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 19 aprilie 2024

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Ordonanței nr. 7 din 18 ianuarie 2023 emisă de Guvernul României, cu modificările și completările ulterioare.