Doi copii au ajuns la spital după un accident produs la intersecția străzilor Cuza și Vladimirescu din Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

În jurul orei 12.50, la intersecția străzilor Alexandru Ioan Cuza și Tudor Vladimirescu din Câmpina a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un autoturism Ford și un Volkswagen. În a doua mașină se aflau și doi copii, care au fost transportați de urgență la Spitalul Municipal Câmpina.

Unul dintre copii acuza dureri puternice la o mână, martorii spunând că este foarte posibil să aibă o fractură la mâna respectivă. Iar cel de-al doilea copil este posibil să fi suferit un șoc în urma impactului dintre mașini. Dar ce s-a întâmplat? Autoturismul Ford venea pe strada Vladimirescu dinspre Calea Doftanei, a oprit la intersecție, având indicator de oprire. Șoferul susține că s-a asigurat, dar nu a văzut mare lucru din cauza numeroaselor mașini parcate pe strada Cuza și a mai înaintat un metru, fiind surprins de autoturismul Volkswagen care circula regulamentar pe Cuza, venind dinspre strada B.P. Hasdeu. La fața locului s-a făcut cercetarea prealabilă la finalul căreia ambii conducători auto au fost conduși la Spitalul Municipal pentru recoltarea probelor biologice.

7752 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Alex 07.04.2016 20:20 ASA ESTE CAND VII DUPA CALEA DOFTANEI la aceea intersectie nu ai vizibilitate deloc din cauza masinilor parcate acolo!!
  • Tudor 08.04.2016 11:29 Poliția Ionescu Națională nu face nimic. În zona aceea, în toate intersecțiile, se parchează prea aproape de colțul străzii ( Cuza, Vladimirescu, Odobescu, Democrației, Stere, etc.
  • Monica Clinciu 09.04.2016 09:15 Un accident era inevitabil in zona! Ies de pe strada Tudor Vladimirescu spre Cuza in fiecare dimineata si doar dupa un accident Politia Rutiera a vazut modul cum se parcheaza in zona aia. Culmea e ca, la nici cateva ore dupa accident, parcarea se face in acelasi mod, nimeni nu respecta regulile de circulatie si Politia nu ia nici acum masuri de sanctionare. Deci pericolul e acelasi!

Actualitate

1265 vizualizari
29 sept. 2020 09:29

Lucian Costea a câștigat Primăria Valea Doftanei fără drept de apel - 87,37%

Victorie categorică la alegerile de duminică, 27 septembrie 2020, a lui Lucian Vileford Costea (PNL), primarul în exercițiu, care câștigă un nou mandat la Valea Doftanei. Lucian Costea a obținut 2.049 voturi din totalul celor 2.426 voturi valabil exprimate (87,37%).

2482 vizualizari
28 sept. 2020 17:56

Nicolae Moisescu (PSD Câmpina) renunță la mandatul de consilier local

3 comentarii

Nicolae Moisescu, candidatul Alianței PSD-ProRomânia-PPU (S-L) la Primăria municipiului Câmpina, situat pe locul al doilea în cursa pentru funcția de primar, cu 2.902 voturi (cu 267 voturi peste scorul alianței), ne-a transmis un comunicat prin intermediul căruia anunță că va renunța la mandatul de consilier local. Precizăm că Nicolae Moisescu se afla pe prima poziție pe lista alianței menționate pentru Consiliul Local. Vă prezentăm integral mesajul lui Nicolae Moisescu pentru câmpineni.

Alte stiri recente

1239 vizualizari
29 sept. 2020 11:47

Atenție! Direcția Economică a Primăriei Câmpina se închide marți, la ora 12.00, pentru dezinfecție. O angajată este confirmată cu COVID-19

Direcția Economică a Primăriei Câmpina, instituție aflată pe Calea Doftanei, se închide astăzi, 29 septembrie 2020, pentru efectuarea operațiunii de dezinfecție în întreaga incintă. Măsura a fost luată după ce o angajată a Direcției Economice a fost confirmată cu COVID-19.

1559 vizualizari
29 sept. 2020 10:38

Patru accidente produse aproape în același timp, pe DN1, în zona comunei Cornu

Patru accidente rutiere, în care au fost implicate patru autoturisme, o dubiță și un TIR, s-au produs marți dimineață pe DN1, în zona comunei Cornu. După cum informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Prahova, Raluca Vasiloae, accidentele au avut loc aproape concomitent, cel mai probabil din cauza carosabilului ud și a vizibilității destul de reduse.