Conducerea județeană a PNL a validat candidații pentru primăriile din 60 de localități prahovene

Politică (Categoria articolului)

La Ploiești a avut loc aseară ședința birourilor permanente județene reunite ale PNL și PDL, structuri de conducere care iau multe dintre deciziile importante la nivelul Organizației Județene a (noului) PNL. A fost analizată lista candidaților și, în cea mai mare parte, au fost validați primarii aflați în exercițiu, precum și candidații din localitățile unde au fost finalizate sondajele de opinie. Printre candidații validați se numără: Horia Tiseanu (pentru Primăria Câmpina), Alin Moldoveanu (pentru Primăria Poiana Câmpina), Mihai Dumitrescu și Elena Cosmoiu (Provița de Jos, respectiv Provița de Sus), Adrian Ungureanu (pentru Primăria Brebu), Răzvan Bălășescu (pentru Primăria Breaza).

De asemenea, a fost validat și candidatul PNL pentru Primăria Bănești. Este vorba despre fostul viceprimar, Mihai Ungureanu. În total, 60 de candidaturi au fost validate. Birourile permanente județene (reunite) au mai decis ca Iulian Dumitrescu - copreședintele PNL Prahova, care va candida pe lista pentru Consiliul Județean, să fie susținut pentru a obține funcția de președinte al CJ. Iar celălalt copreședinte al PNL, deputatul George Ionescu, va fi șeful campaniei electorale pentru alegerile locale, în Prahova.

12492 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Jack 26.01.2016 12:03 Pe Tiseanu nu îl mai ia DNA? Ca numai voi cate ați dezvăluit și ar fi motive sa îl ia la întrebări de câteva ori!
  • As 26.01.2016 13:58 Magureni se enumera printre cele 60 localitati prahovene in care s-a validat candidatul la functia de primar?Daca,da imi puteti spune cine este persoana?Din cautarile mele pe net nu am reusit sa aflu.Multumesc anticipat.
  • Bebe G. 28.01.2016 15:36 Inafara de primarul din Breaza si primarita nemuritoare din Provita, palaria jos. Cel putin pe domnul Tiseanu il voi sustine, e unul dintre putinii primari de prin judet care chiar a facut ceva pentru locuitori si se vede. Ca sunt multe de rezolvat, normal, asa e intr-o economie de piata in continua schimbare. PS: la Valea Doftanei stiti cumva cine a fost desemnat candidat?

Politică

261 vizualizari
27 nov. 2020 06:30

"Somăm PNL să înceteze atacurile mizerabile la adresa candidaților PSD Prahova!"

(P) Social-democrații prahoveni consideră că liberalii își acoperă disperarea prin atacuri la adresa principalilor adversari politici, motivul fiind acela că reprezentanții PNL "simt că șansele lor de a câștiga alegerile din 6 decembrie au scăzut considerabil".

1656 vizualizari
24 nov. 2020 20:45

Partidul Ecologist Român propune taxe, impozite și TVA 0 pentru produsele bio 100% românești

(P) Partidul Ecologist Român vine în fața electoratului la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020 cu mai multe proiecte de mare valoare, proiecte care ar putea contribui la un nivel de viață mai bun, pentru fiecare dintre noi. Un astfel de proiect este ”Produse bio 100% românești”.

Alte stiri recente

178 vizualizari
27 nov. 2020 17:58

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 27 noiemrbrie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

1065 vizualizari
27 nov. 2020 06:20

O mare parte a Cartierului Muscel din Câmpina nu va avea energie electrică timp de mai multe ore, pe 3 și 4 decembrie 2020

Societatea Electrica (SDEE Muntenia Nord) va întrerupe furnizarea energiei electrice în Cartierul Muscel din municipiul Câmpina joi - 3 decembrie și vineri - 4 decembrie, în intervalul orar 9.30-14.30. Joi, vor fi afectați de această întrerupere câmpinenii care locuiesc pe străzile Muscelului, Libertății și Fântânii, iar vineri, locuitorii de pe străzile Ion Heliade Rădulescu, Poieniței și Anotimpului.