CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Conducerea județeană a PNL a validat candidații pentru primăriile din 60 de localități prahovene

- Politică -

Conducerea județeană a PNL a validat candidații pentru primăriile din 60 de localități prahovene

La Ploiești a avut loc aseară ședința birourilor permanente județene reunite ale PNL și PDL, structuri de conducere care iau multe dintre deciziile importante la nivelul Organizației Județene a (noului) PNL. A fost analizată lista candidaților și, în cea mai mare parte, au fost validați primarii aflați în exercițiu, precum și candidații din localitățile unde au fost finalizate sondajele de opinie. Printre candidații validați se numără: Horia Tiseanu (pentru Primăria Câmpina), Alin Moldoveanu (pentru Primăria Poiana Câmpina), Mihai Dumitrescu și Elena Cosmoiu (Provița de Jos, respectiv Provița de Sus), Adrian Ungureanu (pentru Primăria Brebu), Răzvan Bălășescu (pentru Primăria Breaza).

De asemenea, a fost validat și candidatul PNL pentru Primăria Bănești. Este vorba despre fostul viceprimar, Mihai Ungureanu. În total, 60 de candidaturi au fost validate. Birourile permanente județene (reunite) au mai decis ca Iulian Dumitrescu - copreședintele PNL Prahova, care va candida pe lista pentru Consiliul Județean, să fie susținut pentru a obține funcția de președinte al CJ. Iar celălalt copreședinte al PNL, deputatul George Ionescu, va fi șeful campaniei electorale pentru alegerile locale, în Prahova.


26 Jan 2016 09:00 13850 vizualizari


Comentarii


  • 28.01.2016 15:36 Bebe G. Inafara de primarul din Breaza si primarita nemuritoare din Provita, palaria jos. Cel putin pe domnul Tiseanu il voi sustine, e unul dintre putinii primari de prin judet care chiar a facut ceva pentru locuitori si se vede. Ca sunt multe de rezolvat, normal, asa e intr-o economie de piata in continua schimbare. PS: la Valea Doftanei stiti cumva cine a fost desemnat candidat?
  • 26.01.2016 13:58 As Magureni se enumera printre cele 60 localitati prahovene in care s-a validat candidatul la functia de primar?Daca,da imi puteti spune cine este persoana?Din cautarile mele pe net nu am reusit sa aflu.Multumesc anticipat.
  • 26.01.2016 12:03 Jack Pe Tiseanu nu îl mai ia DNA? Ca numai voi cate ați dezvăluit și ar fi motive sa îl ia la întrebări de câteva ori!
372 vizualizari 15 Jul 2024 13:02 A fost lansată Asociația ”Platforma Independentă”. Câmpineanul Adrian Pițigoi este secretarul general al acesteia

A fost lansată Asociația ”Platforma Independentă”. Câmpineanul Adrian Pițigoi este secretarul general al acesteia

Luni, 15 iulie 2024, a fost lansată oficial Asociația ”Platforma Independentă”, un nou proiect politic inițiat de Cristian Diaconescu.

citeste mai mult
5588 vizualizari 14 Jun 2024 18:27 Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

V-am prezentat într-un articol anterior motivele care, credem noi, stau la baza victoriei Irinei Nistor (PSD) în alegerile locale din 9 iunie 2024. Vom încerca acum să creionăm motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut, surprinzător pentru mulți, funcția de primar.

citeste mai mult
4386 vizualizari 13 Jun 2024 20:59 Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Încercăm o analiză a rezultatelor alegerilor locale din 9 iunie 2024 și începem cu... învingătorii. Despre învinși vom scrie separat.

citeste mai mult
2007 vizualizari 07 Jun 2024 20:14 Mesajul primarului Alin Moldoveanu la final de campanie electorală

Mesajul primarului Alin Moldoveanu la final de campanie electorală

Campania electorală pentru alegerile din 9 iunie 2024 (locale și europarlamentare) se încheie sâmbătă dimineață la ora 7.00, cu 24 de ore înainte de deschiderea secțiilor de votare. La final de campanie, vă prezentăm mesajul primarului Ioan Alin Moldoveanu, candidat PNL pentru încă un mandat la Casa cu Grifoni.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV