HidroPrahova nu reia licitația pentru lucrările de canalizare. Domnule primar, asfaltați străzile, așa cum ați promis?

Actualitate (Categoria articolului)

Luna aceasta, HidroPrahova ar fi trebuit să organizeze licitația pentru desemnarea unui noi firme care să continue lucrările de canalizare de la Câmpina. Lucrări sistate în octombrie 2015, atunci când SC Cast Bănești a reziliat contractului cu HidroPrahova. Ei bine, nu va avea loc nicio licitație!

Informația ne-a fost confirmată de directorul general al HidroPrahova, Adrian Semcu. 'Mai avem mulți pași obligatorii de parcurs până la organizarea unei noi licitații. A fost vacanță judecătorească și abia pe 4 octombrie suntem programați să ne prezentăm la Curtea de Arbitraj Comercial București, pentru litigiul nostru cu firma Cast. Deci nu se pune problema să putem organiza luna aceasta licitație pentru lucrările de canalizare și nici nu știu când putem face acest lucru pentru că trebuie parcurși toți pașii legali în privința contractului aflat în litigiu', ne-a declarat astăzi Adrian Semcu. Asta după ce, mai întâi la o emisiune televizată, apoi la ședința din 25 august a Consiliului Local Câmpina, primarul Horia Tiseanu a spus că a primit asigurări de la directorul HidroPrahova că în septembrie se reia licitația pentru continuarea lucrărilor de canalizare. Tot atunci, Horia Tiseanu a afirmat că, dacă HidroPrahova nu se va ține de cuvânt și nu va organiza licitație în septembrie, Primăria va asfalta străzile unde acum sunt probleme mari - Calea Doftanei, Bobâlna, Orizontului, Voila, iar patru-cinci ani, cât durează garanția unei astfel de lucrări, HidroPrahova nu va mai avea voie să spargă aceste străzi. Acum este momentul ca Horia Tiseanu să demonstreze că el se ține de cuvânt. 
Vă reamintim declarația de luna trecută a primarului Horia Tiseanu: 'Lucrările de canalizare s-au oprit în toamna anului trecut. Astfel, străzi importante din Câmpina au rămas neasfaltate - Calea Doftanei, Bobâlna, Orizontului, Voila. Avem bani pentru asfaltare, dar nu știm ce se va întâmpla cu lucrările de canalizare. Am făcut presiuni la HidroPrahova pentru a se rezolva această situație. Avem promisiuni că în septembrie vor organiza licitația pentru stabilirea unei alte firme executante. Nici nu vreau să mă gândesc că aceste lucrări nu vor fi reluate. Totuși, dacă HidroPrahova nu se va ține de cuvânt, noi vom asfalta aceste străzi în toamnă și 4-5 ani, cât durează garanția unei lucrări, nu le vom da voie să mai intervină și să spargă străzile.'

4229 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Adrian 07.09.2016 17:43 Foarte corect ati prezentat situatia, dar am si eu o intrebare: cand s-a tinut ultima oara de cuvant Tiseanu?
  • Fose 08.09.2016 15:19 E o situatie foarte incurcata, pentru ca daca se vor investi acesti bani in asfaltarea drumurilor, e pacat sa intervina apoi HidroPrahova si sa le nenoroceasca iar. In mod normal, exista o succesiune fireasca a lucrurilor, insa traim in Romania!

Actualitate

741 vizualizari
15 aug. 2022 12:45

Tânăr de 26 ani, din Câmpina, prins drogat la volan, noaptea trecută

1 comentarii

În cursul nopții trecute, în jurul orei 2.45, polițiștii Serviciului Rutier Prahova au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 26 de ani din municipiul Câmpina.

2144 vizualizari
14 aug. 2022 19:40

Ce a dezvăluit inundația de pe Strada Petre Liciu: zeci de familii din Câmpina deversează reziduurile menajere în canalizarea pluvială!

1 comentarii

În cursul acestei dimineți vă prezentam o serie de imagini surprinse de un cititor CâmpinaTV.ro pe Strada Petre Liciu - detalii, aici.

Alte stiri recente

17 vizualizari
15 aug. 2022 15:34

Cel mai nou volum de evocări despre Câmpina al lui Alin Ciupală e aproape de lansare. ”Dacă ar vedea Ceaușescu...”

Undeva prin luna septembrie va avea loc lansarea celui mai recent volum de evocări al istoricului Alin Ciupală - ”Câmpina. Un oraș cu străzi pe care câmpinenii nu trec niciodată. Evocări cu parfum de nostalgie dintr-o lume care s-a dus”. Vom încerca pe parcursul mai multor episoade să vă provocăm, publicând scurte fragmente din acest volum.

3816 vizualizari
14 aug. 2022 16:29

Mircea Baniciu, impresionat de publicul câmpinean. Sute de oameni au stat în ploaie să asculte și să cânte refrenele sale

Mircea Baniciu a susținut un concert extraordinar în Parcul Regele Mihai I, pe 13 august, în cadrul evenimentului ”Câmpina Summer Park Music”, organizat de Casa de Cultură ”Geo Bogza”.