HidroPrahova nu reia licitația pentru lucrările de canalizare. Domnule primar, asfaltați străzile, așa cum ați promis?

Actualitate (Categoria articolului)

Luna aceasta, HidroPrahova ar fi trebuit să organizeze licitația pentru desemnarea unui noi firme care să continue lucrările de canalizare de la Câmpina. Lucrări sistate în octombrie 2015, atunci când SC Cast Bănești a reziliat contractului cu HidroPrahova. Ei bine, nu va avea loc nicio licitație!

Informația ne-a fost confirmată de directorul general al HidroPrahova, Adrian Semcu. 'Mai avem mulți pași obligatorii de parcurs până la organizarea unei noi licitații. A fost vacanță judecătorească și abia pe 4 octombrie suntem programați să ne prezentăm la Curtea de Arbitraj Comercial București, pentru litigiul nostru cu firma Cast. Deci nu se pune problema să putem organiza luna aceasta licitație pentru lucrările de canalizare și nici nu știu când putem face acest lucru pentru că trebuie parcurși toți pașii legali în privința contractului aflat în litigiu', ne-a declarat astăzi Adrian Semcu. Asta după ce, mai întâi la o emisiune televizată, apoi la ședința din 25 august a Consiliului Local Câmpina, primarul Horia Tiseanu a spus că a primit asigurări de la directorul HidroPrahova că în septembrie se reia licitația pentru continuarea lucrărilor de canalizare. Tot atunci, Horia Tiseanu a afirmat că, dacă HidroPrahova nu se va ține de cuvânt și nu va organiza licitație în septembrie, Primăria va asfalta străzile unde acum sunt probleme mari - Calea Doftanei, Bobâlna, Orizontului, Voila, iar patru-cinci ani, cât durează garanția unei astfel de lucrări, HidroPrahova nu va mai avea voie să spargă aceste străzi. Acum este momentul ca Horia Tiseanu să demonstreze că el se ține de cuvânt. 
Vă reamintim declarația de luna trecută a primarului Horia Tiseanu: 'Lucrările de canalizare s-au oprit în toamna anului trecut. Astfel, străzi importante din Câmpina au rămas neasfaltate - Calea Doftanei, Bobâlna, Orizontului, Voila. Avem bani pentru asfaltare, dar nu știm ce se va întâmpla cu lucrările de canalizare. Am făcut presiuni la HidroPrahova pentru a se rezolva această situație. Avem promisiuni că în septembrie vor organiza licitația pentru stabilirea unei alte firme executante. Nici nu vreau să mă gândesc că aceste lucrări nu vor fi reluate. Totuși, dacă HidroPrahova nu se va ține de cuvânt, noi vom asfalta aceste străzi în toamnă și 4-5 ani, cât durează garanția unei lucrări, nu le vom da voie să mai intervină și să spargă străzile.'

4426 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Adrian 07.09.2016 17:43 Foarte corect ati prezentat situatia, dar am si eu o intrebare: cand s-a tinut ultima oara de cuvant Tiseanu?
  • Fose 08.09.2016 15:19 E o situatie foarte incurcata, pentru ca daca se vor investi acesti bani in asfaltarea drumurilor, e pacat sa intervina apoi HidroPrahova si sa le nenoroceasca iar. In mod normal, exista o succesiune fireasca a lucrurilor, insa traim in Romania!

Actualitate

363 vizualizari
19 apr. 2024 08:57

Primim de la cititori. Încă unul care are nevoie de... două locuri de parcare

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea Complexului comercial Kaufland, din Câmpina.

1278 vizualizari
18 apr. 2024 21:41

Accident spectaculos pe DN1, la Comarnic. Patru persoane au avut nevoie de asistență medicală

Joi seară, în jurul orei 19.20, pe DN1, la Comarnic, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme, în care se aflau patru persoane, inclusiv un copil.

Alte stiri recente

436 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

1379 vizualizari
18 apr. 2024 21:12

Patru noi titluri naționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina, la Naționalele de natație

După ce au făcut senzație în prima zi a Campionatului Național de Natație, care are loc la Otopeni, cu rezultatele lor excepționale, sportivii de la Barracuda Câmpina, pregătiți de profesorul Gabriel Cojocaru, au reușit și joi, 18 aprilie, în a doua zi a Naționalelor, performanțe remarcabile, inclusiv patru titluri naționale și alte două clasări pe podium.