CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Aparatură în valoare de peste șase milioane lei pentru cele două spitale câmpinene

- Actualitate -

Spitalul Municipal Câmpina și Spitalul de Psihiatrie Voila vor beneficia, în perioada următoare, de noi investiții, de această dată fiind vorba despre dotarea cu aparatură de specialitate. Aparatura va fi achiziționată printr-un program al Ministerului Sănătății, la care fiecare unitate medicală trebuie să vină cu o cotă-parte de 10% asigurată de la bugetul local. Spitalul Municipal Câmpina va beneficia de aparatură în valoare de 5,93 milioane lei, iar Spitalul de Psihiatrie Voila - în valoare de 163.000 lei.

Anunțul semnării celor două contracte de finanțare pentru aparatura medicală de la cele două spitale a fost făcut de primarul municipiului Câmpina, Horia Tiseanu, la ședința din 25 iulie 2019 a Consiliului Local. ”Am semnat două contracte cu Direcția Sanitară pentru spitale, la care noi asigurăm co-finanțarea de 10% pentru achiziția de echipamente medicale. La Spitalul Voila este vorba de 163.000 lei, iar la Spitalul Municipal este o sumă mult mai mare, de 5.930.000 lei. Deocamdată, urmează să primim un răspuns de la Direcția Sanitară cine face caietul de sarcini, cine face achiziția, pentru că noi, Primăria, suntem parte în contract și nu spitalele. Totuși, va trebui să avem un ajutor de la spitale pentru întocmirea documentației”, a afirmat primarul Horia Tiseanu. (video)
La Spitalul Municipal Câmpina este vorba de achiziția a patru aparate de radioscopie și mai multe stații performante de monitorizare, care vor sta lângă pat, la capul pacientului, ”așa cum vedem prin filme”, după cum a precizat Horia Tiseanu. La Spitalul de Psihiatrie Voila, conform managerului dr. Irina Minescu, este vorba de achiziția de aparatură pentru Cabinetul de recuperare medicală și balneofizioterapie - aparate de magnetoterapie, de baie galvanică, de unde ultrascurte, de joasă și medie frecvență, de terapie cu ultrasunete și altele. Cele două spitale vor primi, așadar, aparatură în valoare totală de 6.093.000 lei.


27 Jul 2019 10:47 3812 vizualizari



Comentarii






2488 vizualizari 24 Apr 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1361 vizualizari 24 Apr 2024 12:11

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
4920 vizualizari 24 Apr 2024 09:02

Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

1.340 locuri sunt scoase la concurs la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina în sesiunea care a început miercuri, 24 aprilie, și va avea examenul pe 15 iunie.

citeste mai mult
1125 vizualizari 19 Apr 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV