Ilinca Alexandrescu și-a lansat primul single. Îl puteți urmă pe contul de YouTube al micuței artiste din Câmpina

Social (Categoria articolului)

Cine nu o cunoaște pe Ilinca Alexandrescu? Minunea aceasta de fetiță frumoasă și talentată. Acum are 9 ani, dar cântă de când... a început să vorbească, iar de la 3 ani și 8 luni ia lecții de canto cu profesoara Ruxandra Brezeanu. Ilinca și-a lansat, pe 20 august, primul single - "O mare de iubire". Este un proiect produs de Art Academy și în spatele căruia stă o întreagă echipă. Ilinca, sau Ily, pe numele de scenă, este, evident, vedeta. Un vis devenit realitate, o mare de iubire din partea Ilincăi pentru publicul său - Ily - O mare de iubire | Official Video

Ilincăi îi place să cânte. O joacă serioasă, să spunem așa. Pentru noi, câmpinenii, Ilinca chiar este o mică vedetă. Am văzut-o la aproape toate evenimentele organizate pe plan local și la care au participat "Micii melomani" de la Clubul Copiilor, unde a activat până acum doi ani, de când este eleva profesorului Robert Marcaș, la Art Academy Ploiești. Apoi, Ilinca a prins gustul concursurilor județene și naționale, unde a câștigat premii după premii. A urmat calificarea la Next Star, emisiunea de la Antena 1. Ilinca a urcat și continuă să urce treaptă cu treaptă, bazându-se pe talentul ei, pe dragostea față de muzică și, bineînțeles, având alături familia care a susținut-o și încurajat-o permanent. Mult succes, Ily!

5606 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

7403 vizualizari
08 dec. 2021 17:46

A încetat din viață omul de afaceri câmpinean Florin Abagiu

6 comentarii

Inspectoratul Județean de Poliție Prahova și Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Prahova anunțau, în această după-amiază, producerea unui accident rutier grav pe drumul județean 144, între Florești și Nedelea.

2792 vizualizari
07 dec. 2021 19:26

2.500 lei s-au strâns la Târgul de dulciuri de la Câmpina pentru copiii de la Asociația Glasul Autismului

2.500 lei este suma strânsă la Târgul de dulciuri de Moș Nicolae pentru copiii de la Asociația Glasul Autismului din Câmpina. Poate nu este o sumă mare, dar când o strângi din câte 4 lei - 5 lei - 6 lei, pe dulciuri create de tinerii voluntari, atunci efortul înseamnă că a fost unul generos și răsplătit pe măsură.

Alte stiri recente

1 vizualizari
09 dec. 2021 09:22

Noi reacții la intenția unei firme private de a construi un bloc pe Bulevardul Culturii din Câmpina, lângă Casa cu Grifoni

V-am prezentat până acum punctele de vedere ale majorității partidelor cu reprezentare în Consiliul Local Câmpina (PNL, PSD, USR, PMP, POL) în legătură cu intenția unei firme private de a construi un bloc la doi pași de Primărie, pe terenul pe care s-a aflat cândva grădina de vară. Teren aparținând firmei respective. Am primit la redacție și alte reacții, de această dată din partea președintelui Partidului Prahova în Acțiune - Daniel Ioniță și din partea consilierului local Cezar Grama (Partidul Verde).

18 vizualizari
09 dec. 2021 08:48

FORJA NEPTUN angajează controlor calitate

Societatea FORJA NEPTUN SRL angajează CONTROLOR CALITATE.