Tragedie la Scorțeni. Un copil de 2 ani și 8 luni a murit înecat

Actualitate (Categoria articolului)

Miercuri, 9 august, după-amiază, o tragedie a lovit o familie din comuna Scorțeni.

Polițiștii din Băicoi au fost sesizați de către un bărbat din comuna Scorțeni, despre faptul că fiul său, minor, ar fi decedat. În baza sesizării, s-a format o echipă complexă de cercetare, care s-a deplasat la fața locului, constatând faptul că aspectele sesizate se confirmă, în cauză fiind vorba despre un minor în vârstă de 2 ani și 8 luni, care nu a răspuns manevrelor de resuscitare ale echipajului medical. Din primele verificări, s-a stabilit că minorul s-ar fi înecat în pârâul din spatele locuinței. Cadavrul copilului nu prezenta urme de violență sau leziuni pe suprafața vizibilă a corpului, acesta fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova, în vederea efectuării necropsiei, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova.
În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

(Foto cu caracter ilustrativ)

2601 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1590 vizualizari
22 feb. 2024 20:33

Primim de la cititori. Câmpina, Strada Bobâlna, februarie 2024

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 un filmuleț realizat parcurgând Strada Bobâlna, din Câmpina, de la capătul dinspre Strada B.P. Hasdeu până la ieșirea în Calea Doftanei.

2631 vizualizari
22 feb. 2024 18:48

De Cartea Recordurilor. Un câmpinean aflat la volan a fost prins de trei ori într-o zi din ce în ce mai băut... A treia oară a fost reținut de polițiști!

1 comentarii

Un câmpinean are toate șansele să intre în Cartea Recordurilor, după ce în cursul zilei de miercuri, 21 februarie, aflându-se la volan în municipiul Ploiești a fost oprit de trei ori la rând de polițiști, aceștia constatând de fiecare dată că era din ce în ce mai băut!

Alte stiri recente

762 vizualizari
22 feb. 2024 19:28

“Îmi asum public că, în calitate de primar al Câmpinei, NU voi continua demersul construirii pasajului rutier!”

2 comentarii

Acesta este angajamentul public al Irinei Nistor, candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Câmpina, un angajament scris și semnat.

333 vizualizari
22 feb. 2024 17:22

Anunţ finalizare proiect “Modernizare și dotare gradiniță în comuna Poiana Câmpina, județul Prahova”

COMUNA POIANA CÂMPINA, în calitate de beneficiar, anunță finalizarea proiectului “Modernizare și dotare gradiniță în comuna Poiana Câmpina, județul Prahova”, cod SMIS 124625.