Final de an școlar la Școala Gimnazială "Înv. Ion Mateescu" din Poiana Câmpina. "Astăzi culegem roadele"

Social (Categoria articolului)

La Școala Gimnazială "Învățător Ion Mateescu" din Poiana Câmpina a avut loc astăzi festivitatea de premiere la finalul anului de învățământ 2018-2019. Un eveniment de la care nu au lipsit emoțiile, florile, fotografiile și, bineînțeles, premiile pentru cei mai merituoși copii. "Este momentul în care culegeam roadele. Cu multă bucurie în suflet și mulțumire o să vă arătăm astăzi ce înseamnă munca în echipă, o echipă formată din cadre didactice, elevi, părinți și, nu în ultimul rând, reprezentanții administrației locale. Da, suntem o echipă și trebuie să fim o echipă, pentru că întotdeauna trebuie să găsim împreună soluțiile cele mai bune la problemele cu care ne confruntăm în învățământ, în sistemul educațional", a afirmat directorul Școlii Gimnaziale "Înv. Ion Mateescu", prof. Elena Nițu, în debutul festivității de încheiere a anului școlar. (video)

Directorul instituției a mulțumit administrației locale pentru buna colaborare și a oferit diplome de excelență primarului Alin Moldoveanu și Consiliului Local. "Sunt primarul comunei Poiana Câmpina, dar ce aș fi eu fără cei din jurul meu, fără acești copii minunați, fără părinții și bunicii lor, fără profesorii acestei școli, fără întreaga comunitate locală?! Mă simt un om împlinit, un om cu o familie mare și frumoasă, comunitatea locală din Poiana Câmpina. Voi, copii, sunteți viitorul. Viitorul se află și în cărți, da, dar cel mai important - viitorul se află în sufletul vostru și în mintea voastră!", a spus primarul Alin Moldoveanu. (video)
În nume personal, primarul Alin Moldoveanu i-a oferit un premiu special Dariei Mocanu, o elevă eminentă, care a absolvit școala gimnazială cu media generală 10. Daria a primit un premiu în bani și o "Plachetă de merit pentru rezultate deosebite la învățătură, comportament exemplar în școală și comunitate, rolul avut în reprezentarea cu cinste și mândrie a localității". Daria Mocanu este o mândrie pentru Școala Gimnazială Poiana Câmpina, o elevă olimpică, dar și câștigătoare a multor altor premii la diferite concursuri, un copil bun și frumos, care astăzi a absolvit clasa a VIII-a și urmează să înceapă viața de licean. (video)
Directorul Elena Nițu a oferit diplome de merit mai multor cadre didactice și "Diplomă pentru profesorul anului" - Mădălinei Ștefan, profesor învățământ primar, un om deosebit, cu suflet mare și implicare totală. Apoi a început premierea copiilor, clasă cu clasă. Coronițe, diplome, cărți, emoțiile despărțirii (pentru cei de clasa a VIII-a), bucuria vacanței pentru ceilalți. S-a mai încheiat un an școlar, deloc ușor, pentru că nu există așa ceva, dar acești ani de școală ne rămân tuturor acolo, într-un colț al sufletului, un colț al amintirilor frumoase și de neprețuit.
(Mai multe fotografii de la festivitatea de premiere găsiți pe pagina noastră de Facebook - Campinatv)

5636 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1725 vizualizari
18 iul. 2019 11:16

Locurile de agrement din Câmpina de altădată. Satul de vacanță... din care nu a mai rămas nimic

Tabăra Voila sau satul de vacanță, cum i se mai spunea, era un loc superb unde nu doar că veneau copii din toată țara, dar aici se organizau diverse activități și pentru copiii din Câmpina. Poate că unii dintre dumneavoastră vă mai amintiți de ceea ce reprezenta odată satul de vacanță, de tot ceea ce era aici: spații de cazare (27 de cabane/căsuțe), sală de mese, birouri, terenuri de sport și nu în ultimul rând trenulețul cu care te puteai plimba prin aproape toată tabăra. Astăzi, nu mai există nimic. Au rămas doar porțile, dar a dispărut până și gardul.

1968 vizualizari
17 iul. 2019 21:44

15 focare de pestă porcină africană, confirmate în Prahova. Porcii domestici din patru sate, sacrificați pentru evitarea răspândirii virusului

1 comentarii

Virusul pestei porcine s-a extins în mai multe localități din județul Prahova după depistarea, pe 10 iulie 2019, a primului focar de boală în gospodăria unui locuitor din satul Poienarii Rali din comuna Poienarii Burchii. Pe 11 iulie au fost confirmate alte cinci focare - patru la porci domestici în Poienarii Burchii și Târgșorul Vechi și unul la porc mistreț depistat la Fondul de Vânătoare aparținând AVSP Codrii Vlăsiei. Între timp au apărut noi cazuri, astfel că, din 10 iulie și până în prezent, au fost confirmate în total 15 focare de boală.

Alte stiri recente

93 vizualizari
18 iul. 2019 22:20

Strada Tineretului din Câmpina va fi... NU asfaltată, ci doar expertizată tehnic, deocamdată

Strada Tineretului se află pe lista administrației locale pentru asfaltare în acest an. Adică în 2019. Bine, s-a mai aflat și anul trecut, când Consiliul Local a alocat banii necesari, iar Primăria Câmpina chiar a promis că lucrarea va fi gata în toamna lui 2018. Nu s-a întâmplat așa, iar în 2019 o regăsim din nou pe listă. Iar noi, ca și locuitorii de pe Tineretului, așteptam licitația pentru stabilirea firmei care să execute lucrările.

587 vizualizari
18 iul. 2019 21:46

Încep, în sfârșit, lucrările de reabilitare a aleilor de la Casa Tineretului din Câmpina

Casa Tineretului a finalizat noua procedură de achiziție publică pentru reabilitarea aleilor, licitația fiind câștigată de societatea Sisănelu Forexim SRL Ploiești, cu prețul de 207.361 lei fără TVA. Lucrarea urmează să înceapă în aceste zile. Am spus "noua procedură" pentru că, poate vă amintiți, o licitație similară a fost organizată și în toamna lui 2017, fiind câștigată tot de o societate din Ploiești - Polaris Construct. Numai că, după finalizarea achiziției publice și semnarea contractului, firma respectivă nu s-a mai prezentat la treabă. I-au fost trimise mai multe notificări, iar în cele din urmă contractul a fost reziliat și a fost reluată procedura de achiziție publică.