Final de an școlar la Școala Gimnazială "Înv. Ion Mateescu" din Poiana Câmpina. "Astăzi culegem roadele"

Social (Categoria articolului)

La Școala Gimnazială "Învățător Ion Mateescu" din Poiana Câmpina a avut loc astăzi festivitatea de premiere la finalul anului de învățământ 2018-2019. Un eveniment de la care nu au lipsit emoțiile, florile, fotografiile și, bineînțeles, premiile pentru cei mai merituoși copii. "Este momentul în care culegeam roadele. Cu multă bucurie în suflet și mulțumire o să vă arătăm astăzi ce înseamnă munca în echipă, o echipă formată din cadre didactice, elevi, părinți și, nu în ultimul rând, reprezentanții administrației locale. Da, suntem o echipă și trebuie să fim o echipă, pentru că întotdeauna trebuie să găsim împreună soluțiile cele mai bune la problemele cu care ne confruntăm în învățământ, în sistemul educațional", a afirmat directorul Școlii Gimnaziale "Înv. Ion Mateescu", prof. Elena Nițu, în debutul festivității de încheiere a anului școlar. (video)

Directorul instituției a mulțumit administrației locale pentru buna colaborare și a oferit diplome de excelență primarului Alin Moldoveanu și Consiliului Local. "Sunt primarul comunei Poiana Câmpina, dar ce aș fi eu fără cei din jurul meu, fără acești copii minunați, fără părinții și bunicii lor, fără profesorii acestei școli, fără întreaga comunitate locală?! Mă simt un om împlinit, un om cu o familie mare și frumoasă, comunitatea locală din Poiana Câmpina. Voi, copii, sunteți viitorul. Viitorul se află și în cărți, da, dar cel mai important - viitorul se află în sufletul vostru și în mintea voastră!", a spus primarul Alin Moldoveanu. (video)
În nume personal, primarul Alin Moldoveanu i-a oferit un premiu special Dariei Mocanu, o elevă eminentă, care a absolvit școala gimnazială cu media generală 10. Daria a primit un premiu în bani și o "Plachetă de merit pentru rezultate deosebite la învățătură, comportament exemplar în școală și comunitate, rolul avut în reprezentarea cu cinste și mândrie a localității". Daria Mocanu este o mândrie pentru Școala Gimnazială Poiana Câmpina, o elevă olimpică, dar și câștigătoare a multor altor premii la diferite concursuri, un copil bun și frumos, care astăzi a absolvit clasa a VIII-a și urmează să înceapă viața de licean. (video)
Directorul Elena Nițu a oferit diplome de merit mai multor cadre didactice și "Diplomă pentru profesorul anului" - Mădălinei Ștefan, profesor învățământ primar, un om deosebit, cu suflet mare și implicare totală. Apoi a început premierea copiilor, clasă cu clasă. Coronițe, diplome, cărți, emoțiile despărțirii (pentru cei de clasa a VIII-a), bucuria vacanței pentru ceilalți. S-a mai încheiat un an școlar, deloc ușor, pentru că nu există așa ceva, dar acești ani de școală ne rămân tuturor acolo, într-un colț al sufletului, un colț al amintirilor frumoase și de neprețuit.
(Mai multe fotografii de la festivitatea de premiere găsiți pe pagina noastră de Facebook - Campinatv)

5917 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1571 vizualizari
15 oct. 2019 11:47

Campanii de prevenție și informare ale Poliției Județene și ANIP cu ocazia Zilei Europene de Luptă împotriva Traficului de Persoane

Traficul de persoane continuă să fie un fenomen în plină evoluţie atât din punct de vedere al interesului manifestat de traficanţi, aflaţi într-o necontenită căutare de mijloace de îmbogăţire rapidă şi ilegală, cât şi, într-o manieră firească şi proporțională, al interesului manifestat de marile organisme internaţionale angrenate în contracararea acestui fenomen. Pe 18 octombrie este Ziua Europeană de Luptă împotriva Traficului de Persoane, ocazie cu care Poliția Prahova, dar și Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane (ANIP) - Centrul Regional Ploiești derulează o serie de acțiuni.

2837 vizualizari
14 oct. 2019 22:06

Scrisoarea impresionantă a unei femei ai cărei părinți au fost uciși, către parlamentarii care au votat Legea recursului compensatoriu

Maria Dumitru este o femeie din Constanța, ai cărei părinți au fost uciși cu bestialitate, în vara acestui an, de un individ eliberat din penitenciar în baza Legii privind recursul compensatoriu. Pe 9 octombrie 2019, ea le-a trimis o scrisoare parlamentarilor care au aprobat această lege controversată, cerându-le să o abroge cât mai repede. ”Vă consider părtaş la această dublă crimă şi sper ca această vină să vă urmărească până la sfârşitul vieţii, aşa cum durerea de a-mi pierde părinţii în cel mai crud mod cu putinţă va fi cu mine pentru totdeauna. Nu există noapte în care să nu mă gândesc la suferința fizică și mentală din ultimele lor minute”, scrie Maria Dumitru în scrisoarea adresată parlamentarilor.

Alte stiri recente

4147 vizualizari
15 oct. 2019 08:48

Echipa Delice Câmpina va reprezenta România la Trofeul Mondial de Ciocolaterie, Gelaterie și Patiserie de la Milano

În perioada 21-22 octombrie 2019, la Milano, în Italia, va avea loc prestigiosul concurs The World Trophy of Pastry Ice Cream and Chocolate, adică Trofeul Mondial de Ciocolaterie, Gelaterie și Patiserie, eveniment destinat specialiștilor din domeniu. Este o competiție senzațională, de anvergură, la care participă patiseri - cofetari din întreaga lume, miza fiind trofeul și, bineînțeles, tilul de campion mondial. Tema ediției din acest an este "Artă și tradiție națională", iar România va fi reprezentată la Milano de o echipă de la Cofetăriile Delice Internațional Câmpina.

2196 vizualizari
14 oct. 2019 20:16

Trafic deviat și stații desființate temporar în Câmpina, pe Bd. Carol I, pentru executarea lucrărilor de canalizare. Marți se asfaltează și Strada Golești

După cum vă informam la sfârșitul săptămânii trecute, de astăzi, 14 octombrie 2019, Bulevardul Carol I din municipiul Câmpina este închis circulației pe tronsonul cuprins între sensul giratoriu de la Fibec și Biserica de la Brazi, pentru executarea lucrărilor de canalizare derulate cu fonduri europene prin HidroPrahova. Avizul de închidere a circulației este valabil până pe 8 noiembrie 2019, iar în toată această perioadă traficul rutier va fi deviat pe străzile Frații Golești și B.P. Hasdeu.