Final de an școlar la Școala Gimnazială "Înv. Ion Mateescu" din Poiana Câmpina. "Astăzi culegem roadele"

Social (Categoria articolului)

La Școala Gimnazială "Învățător Ion Mateescu" din Poiana Câmpina a avut loc astăzi festivitatea de premiere la finalul anului de învățământ 2018-2019. Un eveniment de la care nu au lipsit emoțiile, florile, fotografiile și, bineînțeles, premiile pentru cei mai merituoși copii. "Este momentul în care culegeam roadele. Cu multă bucurie în suflet și mulțumire o să vă arătăm astăzi ce înseamnă munca în echipă, o echipă formată din cadre didactice, elevi, părinți și, nu în ultimul rând, reprezentanții administrației locale. Da, suntem o echipă și trebuie să fim o echipă, pentru că întotdeauna trebuie să găsim împreună soluțiile cele mai bune la problemele cu care ne confruntăm în învățământ, în sistemul educațional", a afirmat directorul Școlii Gimnaziale "Înv. Ion Mateescu", prof. Elena Nițu, în debutul festivității de încheiere a anului școlar. (video)

Directorul instituției a mulțumit administrației locale pentru buna colaborare și a oferit diplome de excelență primarului Alin Moldoveanu și Consiliului Local. "Sunt primarul comunei Poiana Câmpina, dar ce aș fi eu fără cei din jurul meu, fără acești copii minunați, fără părinții și bunicii lor, fără profesorii acestei școli, fără întreaga comunitate locală?! Mă simt un om împlinit, un om cu o familie mare și frumoasă, comunitatea locală din Poiana Câmpina. Voi, copii, sunteți viitorul. Viitorul se află și în cărți, da, dar cel mai important - viitorul se află în sufletul vostru și în mintea voastră!", a spus primarul Alin Moldoveanu. (video)
În nume personal, primarul Alin Moldoveanu i-a oferit un premiu special Dariei Mocanu, o elevă eminentă, care a absolvit școala gimnazială cu media generală 10. Daria a primit un premiu în bani și o "Plachetă de merit pentru rezultate deosebite la învățătură, comportament exemplar în școală și comunitate, rolul avut în reprezentarea cu cinste și mândrie a localității". Daria Mocanu este o mândrie pentru Școala Gimnazială Poiana Câmpina, o elevă olimpică, dar și câștigătoare a multor altor premii la diferite concursuri, un copil bun și frumos, care astăzi a absolvit clasa a VIII-a și urmează să înceapă viața de licean. (video)
Directorul Elena Nițu a oferit diplome de merit mai multor cadre didactice și "Diplomă pentru profesorul anului" - Mădălinei Ștefan, profesor învățământ primar, un om deosebit, cu suflet mare și implicare totală. Apoi a început premierea copiilor, clasă cu clasă. Coronițe, diplome, cărți, emoțiile despărțirii (pentru cei de clasa a VIII-a), bucuria vacanței pentru ceilalți. S-a mai încheiat un an școlar, deloc ușor, pentru că nu există așa ceva, dar acești ani de școală ne rămân tuturor acolo, într-un colț al sufletului, un colț al amintirilor frumoase și de neprețuit.
(Mai multe fotografii de la festivitatea de premiere găsiți pe pagina noastră de Facebook - Campinatv)

8395 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1310 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

629 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

327 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

281 vizualizari
19 apr. 2024 08:57

Primim de la cititori. Încă unul care are nevoie de... două locuri de parcare

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea Complexului comercial Kaufland, din Câmpina.