Accident pe DN1, chiar în fața sediului Poliției Comarnic. Două persoane rănite grav și trei persoane cu traumatisme minore

Actualitate (Categoria articolului)

Duminică după-amiază, în condiții de trafic intens pe DN1, așa cum se întâmplă la fiecare sfârșit de săptămână, pe raza localității Comarnic, chiar în fața sediului Poliției, a avut loc un grav accident de circulație în care au fost implicate două autoturisme, cu cinci ocupanți. O persoană a rămas încarcerată, alta rănită grav, iar alte trei au necesitat asistență medicală la locul accidentului. Ulterior, după intervenția echipajului de descarcerare de la ISU Prahova, victima extrasă dintre fiarele mașinii și cealaltă persoană rănită grav au fost preluate de ambulanțe și transportate la Spitalul Județean Ploiești, la Unitatea de Primiri Urgențe.

Conform purtătorului de cuvânt al IJP Prahova, accidentul s-a produs în momentul în care un autoturism care circula pe sensul de mers Sinaia - Câmpina ar fi pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un alt autovehicul care cirula regulamentar, din sens opus. Bărbatul care se afla la volanul celui de-al doilea autovehicul, un sirian în vârstă de 44 ani, a rămas încarcerat. El a fost scos dintre fiarele contorsionate și transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Prahova, alături de o altă victimă, o femeie în vârstă de 40 ani. Potrivit Serviciului Județean de Ambulanță Prahova, bărbatul de 44 de ani a suferit un traumatism cranio-cerebral acut, cu pierderea conștienței și un traumatism hemitorace stâng. Femeia de 40 de ani a suferit, de asemenea, un traumatism cranio-cerebral acut, cu pierderea conștienței, dar și alte traumatisme la torace, cot și genunchi. Alte trei persoane, două femei și un bărbat, au suferit traumatisme minore și au refuzat transportul la spital. 
Traficul se desfășoară cu dificultate pe sensul de mers spre munte, iar ISU Prahova a intervenit la fața locului cu un echipaj de stingere, unul de descarcerare și unul de prim-ajutor. 

(Foto cu caracter ilustrativ)

4229 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1099 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

1145 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

2 comentarii

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.

Alte stiri recente

1306 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

1006 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.