CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Superliga B Prahova. Sportul Câmpina - CS Câmpina 0-0. La pomul lăudat...

- Sport -

Superliga B Prahova. Sportul Câmpina - CS Câmpina 0-0. La pomul lăudat...

Derby-ul Câmpinei, primul joc oficial după foarte mult timp între două echipe din Câmpina, a fost în final exact ca în celebra zicală ”La pomul lăudat să nu te duci cu sacul”. Erau așteptări mari de la acest joc, disputat pe o vreme mohorâtă, aproape deprimantă...

Gazdele pot invoca absența mai multor jucători dintre titularii de bază, dar, per ansamblu, meciul a fost unul modest, sub posibilitățile tehnico-tactice ale celor două formații, fără ambiție, fără determinare și dezamăgitor pentru puținii spectatori veniți la stadion, un număr extrem de mic pentru derby-ul unei localități cu pretenții fotbalistice de nivelul municipiului Câmpina.
Începutul de joc a fost unul echilibrat. Oaspeții au avut prima ocazie mai mare, trimițând chiar mingea în plasă, dar golul a fost anulat corect pentru ofsaid. Apoi, până la pauză, Sportul a ratat cel puțin trei mari ocazii, situații de singur cu portarul, prin R. Burlacu. Repriza secundă nu a ieșit cu nimic în evidență. Aceleași atacuri sterotipe din partea celor două formații, atacuri fără orizont, o sumedenie de greșeli individuale de fiecare parte, iar la final o remiză nu albă, ci... chioară. 

Sportul Câmpina: C. Constantin - Buștuc, Bej, R. Coman, A. Coman, A. Burlacu (86 Rădulescu), Voicu (72 Cafadaru), Țigănuș, R. Burlacu (69 Dumitrache), Corneanu (77 Crețu), Ed. Constantin. Antrenori: Marius Pălăncianu (principal), Philip Basma (secund).
CS Câmpina: T. Ionescu - Diaconu, Nedelcu, Matache, R. Constantin, Șt. Burlacu (86 Catană), Badea, Buzilă (66 Budileanu), Amar (72 Cîrstea), Botoșneanu, Spurcaciu (72 Tocitu). Antrenor: Mugurel Dedu.
Cartonașe galbene: Voicu (25), Bej (38), A. Burlacu (60) / R. Constantin (75).
Arbitri: Eduard Neagu - Iulian Bălănescu, Ștefan Niculae.
Observator: Constantin Ciobanu.

Etapa viitoare, Sportul Câmpina va juca în deplasare cu Carpați Sinaia sâmbătă, 23 octombrie, de la ora 15.00, în vreme ce CS Câmpina va întâlni pe teren propriu formația Unirea Teleajen, jocul fiind programat duminică, 24 octombrie, de la ora 11.00.
Iată și rezultatele complete ale actualei etape:
Avântul Tomșani - Carpați Sinaia 3-2
AS Gherghița - CS Scorțeni Bordeni 2-2
Olimpia Cireșanu - AS Starchiojd 3-2
Brădetul Ștefești - CS Blejoi II 1-2
Unirea Teleajen - Progresul Bucov 2-2
Petrolul Ologeni - CSO Mizil 0-0
Triumf Poiana Câmpina - Știința Albești 7-0
În clasament, Sportul Câmpina ocupă locul 8 cu 15 puncte, iar CS Câmpina se află pe locul 10 cu 14 puncte.


17 Oct 2021 18:13 3989 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
1662 vizualizari 17 Jun 2024 20:01 Trei câmpineni la Cupa MX Merei, la motocros

Trei câmpineni la Cupa MX Merei, la motocros

La Merei, în județul Buzău, a fost amenajată o nouă pistă de motocros, iar competiția cu prilejul căruia a fost omologat acest traseu a avut loc în week-end - Cupa MX Merei.

citeste mai mult
1433 vizualizari 16 Jun 2024 16:11 Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Progresul Provița de Jos - Sportul Câmpina 2-2. Punctul care i-a dus pe câmpineni pe primul loc

Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Progresul Provița de Jos - Sportul Câmpina 2-2. Punctul care i-a dus pe câmpineni pe primul loc

După victoria din runda precedentă în fața concitadinei Muscelul, coroborată cu înfrângerea neașteptată de pe teren propriu a formației din Cosminele, Sportul Câmpina avea nevoie de un singur punct pentru a nu mai depinde de niciun rezultat și a câștiga această serie.

citeste mai mult
930 vizualizari 15 Jun 2024 15:11 CS Câmpina a încheiat turneul final al junioarelor IV pe locul 11

CS Câmpina a încheiat turneul final al junioarelor IV pe locul 11

Turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV s-a încheiat la Brașov, odată cu meciurile de clasament.

citeste mai mult
633 vizualizari 14 Jun 2024 21:28 Turneul final junioare IV, la handbal. Două victorii pentru CS Câmpina

Turneul final junioare IV, la handbal. Două victorii pentru CS Câmpina

Turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniorio IV, de la Brașov, a continuat vineri, 14 iunie, cu meciurile de clasament.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV