Superliga B Prahova. Sportul Câmpina - CS Câmpina 0-0. La pomul lăudat...

Sport (Categoria articolului)

Derby-ul Câmpinei, primul joc oficial după foarte mult timp între două echipe din Câmpina, a fost în final exact ca în celebra zicală ”La pomul lăudat să nu te duci cu sacul”. Erau așteptări mari de la acest joc, disputat pe o vreme mohorâtă, aproape deprimantă...

Gazdele pot invoca absența mai multor jucători dintre titularii de bază, dar, per ansamblu, meciul a fost unul modest, sub posibilitățile tehnico-tactice ale celor două formații, fără ambiție, fără determinare și dezamăgitor pentru puținii spectatori veniți la stadion, un număr extrem de mic pentru derby-ul unei localități cu pretenții fotbalistice de nivelul municipiului Câmpina.
Începutul de joc a fost unul echilibrat. Oaspeții au avut prima ocazie mai mare, trimițând chiar mingea în plasă, dar golul a fost anulat corect pentru ofsaid. Apoi, până la pauză, Sportul a ratat cel puțin trei mari ocazii, situații de singur cu portarul, prin R. Burlacu. Repriza secundă nu a ieșit cu nimic în evidență. Aceleași atacuri sterotipe din partea celor două formații, atacuri fără orizont, o sumedenie de greșeli individuale de fiecare parte, iar la final o remiză nu albă, ci... chioară. 

Sportul Câmpina: C. Constantin - Buștuc, Bej, R. Coman, A. Coman, A. Burlacu (86 Rădulescu), Voicu (72 Cafadaru), Țigănuș, R. Burlacu (69 Dumitrache), Corneanu (77 Crețu), Ed. Constantin. Antrenori: Marius Pălăncianu (principal), Philip Basma (secund).
CS Câmpina: T. Ionescu - Diaconu, Nedelcu, Matache, R. Constantin, Șt. Burlacu (86 Catană), Badea, Buzilă (66 Budileanu), Amar (72 Cîrstea), Botoșneanu, Spurcaciu (72 Tocitu). Antrenor: Mugurel Dedu.
Cartonașe galbene: Voicu (25), Bej (38), A. Burlacu (60) / R. Constantin (75).
Arbitri: Eduard Neagu - Iulian Bălănescu, Ștefan Niculae.
Observator: Constantin Ciobanu.

Etapa viitoare, Sportul Câmpina va juca în deplasare cu Carpați Sinaia sâmbătă, 23 octombrie, de la ora 15.00, în vreme ce CS Câmpina va întâlni pe teren propriu formația Unirea Teleajen, jocul fiind programat duminică, 24 octombrie, de la ora 11.00.
Iată și rezultatele complete ale actualei etape:
Avântul Tomșani - Carpați Sinaia 3-2
AS Gherghița - CS Scorțeni Bordeni 2-2
Olimpia Cireșanu - AS Starchiojd 3-2
Brădetul Ștefești - CS Blejoi II 1-2
Unirea Teleajen - Progresul Bucov 2-2
Petrolul Ologeni - CSO Mizil 0-0
Triumf Poiana Câmpina - Știința Albești 7-0
În clasament, Sportul Câmpina ocupă locul 8 cu 15 puncte, iar CS Câmpina se află pe locul 10 cu 14 puncte.

2792 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

2023 vizualizari
03 dec. 2021 20:53

Triumf Poiana Câmpina și recordurile care au dus-o pe primul loc la jumătatea campionatului

Cu un lot valoros, probabil cel mai valoros din actuala ediție de campionat a Superligii B Prahova, al doilea eșalon fotbalistic al județului, Triumf Poiana Câmpina a stabilit o serie de recorduri, care au dus-o la jumătatea întrecerii pe primul loc, la un avans de patru puncte de ocupanta locului secund.

2669 vizualizari
01 dec. 2021 21:48

Secția de fotbal de la CS Câmpina ar trebui să facă pasul următor, spre o reală performanță

1 comentarii

La cinci ani de la înființarea Clubului Sportiv Câmpina, secția cu cele mai bune și mai vizibile rezultate este cea de fotbal. Sute de copii au trecut în cei cinci ani prin această secție și, probabil, că după cei cinci ani, ar fi momentul să se facă pasul spre nivelul următor.

Alte stiri recente

598 vizualizari
04 dec. 2021 18:19

Locuri de muncă vacante în Câmpina și împrejurimi la 4 decembrie 2021

Informațiile sunt furnizate de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Prahova. Detalii puteți obține de la ALOFM Câmpina, telefon 0244.376.001.

1163 vizualizari
04 dec. 2021 12:42

Târg de dulciuri de Moș Nicolae, la Câmpina, în beneficiul copiilor speciali

O acțiune deosebită va avea loc luni, 6 decembrie 2021, la cafeneaua 5 to go din municipiul Câmpina, situată pe Bulevardul Carol I, vis a vis de Spitalul Municipal. Este vorba despre un târg de dulciuri de Moș Nicolae, un eveniment organizat de Consiliul Școlar al Elevilor de la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu". Mai exact, voluntarii din cadrul proiectului PeaceJam Câmpina, derulat la CNNG, organizează acest târg în beneficiul copiilor de la Asociația Glasul Autismului din Câmpina.