Superliga B Prahova. Sportul Câmpina - CS Câmpina 0-0. La pomul lăudat...

Sport (Categoria articolului)

Derby-ul Câmpinei, primul joc oficial după foarte mult timp între două echipe din Câmpina, a fost în final exact ca în celebra zicală ”La pomul lăudat să nu te duci cu sacul”. Erau așteptări mari de la acest joc, disputat pe o vreme mohorâtă, aproape deprimantă...

Gazdele pot invoca absența mai multor jucători dintre titularii de bază, dar, per ansamblu, meciul a fost unul modest, sub posibilitățile tehnico-tactice ale celor două formații, fără ambiție, fără determinare și dezamăgitor pentru puținii spectatori veniți la stadion, un număr extrem de mic pentru derby-ul unei localități cu pretenții fotbalistice de nivelul municipiului Câmpina.
Începutul de joc a fost unul echilibrat. Oaspeții au avut prima ocazie mai mare, trimițând chiar mingea în plasă, dar golul a fost anulat corect pentru ofsaid. Apoi, până la pauză, Sportul a ratat cel puțin trei mari ocazii, situații de singur cu portarul, prin R. Burlacu. Repriza secundă nu a ieșit cu nimic în evidență. Aceleași atacuri sterotipe din partea celor două formații, atacuri fără orizont, o sumedenie de greșeli individuale de fiecare parte, iar la final o remiză nu albă, ci... chioară. 

Sportul Câmpina: C. Constantin - Buștuc, Bej, R. Coman, A. Coman, A. Burlacu (86 Rădulescu), Voicu (72 Cafadaru), Țigănuș, R. Burlacu (69 Dumitrache), Corneanu (77 Crețu), Ed. Constantin. Antrenori: Marius Pălăncianu (principal), Philip Basma (secund).
CS Câmpina: T. Ionescu - Diaconu, Nedelcu, Matache, R. Constantin, Șt. Burlacu (86 Catană), Badea, Buzilă (66 Budileanu), Amar (72 Cîrstea), Botoșneanu, Spurcaciu (72 Tocitu). Antrenor: Mugurel Dedu.
Cartonașe galbene: Voicu (25), Bej (38), A. Burlacu (60) / R. Constantin (75).
Arbitri: Eduard Neagu - Iulian Bălănescu, Ștefan Niculae.
Observator: Constantin Ciobanu.

Etapa viitoare, Sportul Câmpina va juca în deplasare cu Carpați Sinaia sâmbătă, 23 octombrie, de la ora 15.00, în vreme ce CS Câmpina va întâlni pe teren propriu formația Unirea Teleajen, jocul fiind programat duminică, 24 octombrie, de la ora 11.00.
Iată și rezultatele complete ale actualei etape:
Avântul Tomșani - Carpați Sinaia 3-2
AS Gherghița - CS Scorțeni Bordeni 2-2
Olimpia Cireșanu - AS Starchiojd 3-2
Brădetul Ștefești - CS Blejoi II 1-2
Unirea Teleajen - Progresul Bucov 2-2
Petrolul Ologeni - CSO Mizil 0-0
Triumf Poiana Câmpina - Știința Albești 7-0
În clasament, Sportul Câmpina ocupă locul 8 cu 15 puncte, iar CS Câmpina se află pe locul 10 cu 14 puncte.

3858 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

761 vizualizari
30 nov. 2023 18:59

Cupa ”1 Decembrie” la handbal feminin, juniori IV. Prima zi, un spectacol sportiv total

Șase echipe de top din România la nivel de handbal feminin juvenil au venit la Câmpina pentru a participa la Cupa ”1 Decembrie”.

2062 vizualizari
29 nov. 2023 12:47

Președintele CS Câmpina trebuie să demisioneze! O mulțime de argumente și un apel la bun simț, decență și onoare

3 comentarii

Nu vom discuta în acest articol despre persoane, ci despre ocupantul unui funcții publice. Indiferent de numele său, la cum și-a derulat mandatul în ultimii deja mulți ani, președintele Clubului Sportiv Câmpina a ajuns la momentul la care trebuie să plece! Măcar din bun simț, decență și onoare. Dacă le are...

Alte stiri recente

515 vizualizari
30 nov. 2023 21:40

Subiect serios, discuții comice în plenul CL Câmpina pe tema terenurilor de pe albia râului Doftana

Consiliul Local Câmpina a aprobat, la propunerea primarului Alin Moldoveanu, în ședința din 25 octombrie 2023, o hotărâre privind îndeplinirea procedurilor de radiere din Cartea Funciară a drepturilor de superficie, uz și servitute înscrise în favoarea societăților Electrocarbon și Elsid, pentru mai multe terenuri de pe râul Doftana, acolo unde cele două societăți au o serie de investiții în domeniul energetic și unde administrația locală intenționează să realizeze centura de est a orașului. După aprobarea hotărârii, Electrocarbon și Elsid au apelat la instanță.

845 vizualizari
30 nov. 2023 21:32

Ion Alexe, cel mai potrivit nume pentru recent inaugurata sală de sport din Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

În urmă cu puțin timp, în ziua ceremoniei de absolvire și depunere a jurământului de către poromoția noiembrie 2023 a Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, în prezența secretarului de stat chestor general Bogdan Despescu și a inspectorului principal al Poliției Române chestor Benone Matei, a avut loc inaugurarea sălii de sport din incinta acestei instituții de învățământ.