Agenții Poliției Locale Câmpina au continuat activitățile de fluidizare a traficului în zona centrală, la finalul săptămânii

Actualitate (Categoria articolului)

Pentru a doua săptămână consecutiv, vineri, 26 februarie 2021, agenții Poliției Locale, în colaborare cu cei de la Poliția Municipiului Câmpina, au acționat pentru fluidizarea traficului rutier pe Strada Republicii, în zona Pieței Centrale, o zonă aglomerată în special la sfârșit de săptămână.

Au fost plasați agenți la intrarea pe Strada Republicii, la intersecția cu Strada Mihail Kogălniceanu, la intrarea în parcarea centrală și la cele două treceri de pietoni, din fața Complexului Comercial Romal și din apropierea Pieței Centrale. De această dată, nu a mai fost ales intervalul orar 12.00 - 14.00, ci acțiunea a fost devansată, desfășurându-se între orele 11.00 și 13.00. 
Pe întreaga durată a acestei acțiuni, traficul rutier s-a desfășurat mult mai aproape de ceea ce se dorește pentru zona centrală, mai ales într-un moment aglomerat, vinerea la prânz.
Directorul Poliției Locale Câmpina, Romeo Văsii, ne-a declarat: ”Continuăm acest gen de acțiuni pentru a contribui la fluidizarea traficului în zona centrală, în zona pieței, mai ales în momentele cele mai aglomerate ale zilei de vineri. Este posibil ca la viitoarele acțiuni de acest gen să mai schimbăm intervalul orar, astfel încât să avem o monitorizare cât mai exactă în ceea ce privește cele mai aglomerate momente ale zilei, în zona respectivă”.

3412 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Marian 27.02.2021 10:04 Bravo! Se vede deja ca li s-a schimbat seful.Nu i-am vazut niciodata atat de mult in strada. Inainte stiau sa dea numai AMENZI, AMENZI. Nu asa se face politie, numai cu amenzi
  • Angelica Stoica 27.02.2021 13:37 Ma bucur ca Politia Locala incepe sa isi schimbe optica. Aduceti-va aminte de vremurile csnd erau dl Lefter, dl Apostol la conducere. Intre timp oamenii care s-su tot perindat pe la conducerea institutiei au avut tot felul de idei care mai de care mai tampite. Ei trebuie sa ajute, sa indrume, sa previna si apoi sa amendeze. Sa nu uite nimeni un lucru: Campina e un oras mic!

Actualitate

2201 vizualizari
17 apr. 2021 20:03

Polițiștii prahoveni au verificat zonele de agrement, inclusiv la Câmpina și Valea Doftanei. Au fost aplicate 108 sancțiuni contravenționale

În cursul zilei de sâmbătă, 17 aprilie, polițiștii prahoveni au desfășurat o amplă acțiune în principalele zone de agrement din județul Prahova (Ploiești, Bucov, Câmpina, Valea Doftanei, Vălenii de Munte și Măneciu - Cheia) pentru verificarea modului în care sunt respectate prevederile pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-COV-2, pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră, dar și pentru asigurarea unui climat de ordine publică.  

3525 vizualizari
17 apr. 2021 19:22

Probleme pe Strada Muscelului. Firma care asfaltează, pusă să refacă o parte din lucrare

3 comentarii

Sâmbătă, 17 aprilie, în jurul orei 18.00, când muncitorii care lucrează la asfaltarea unei părți a Străzii Muscelului și a străduțelor adiacente (acolo unde s-a intervenit la conducta de gaze) se pregăteau să încheie activitatea, la fața locului a sosit primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu.

Alte stiri recente

3046 vizualizari
16 apr. 2021 09:10

Societate de construcții din zona Câmpina angajează agent de vânzări produse metalurgice

Societatea de construcții LE GRAND G&G SRL angajează AGENT DE VÂNZĂRI PRODUSE METALURGICE.

5791 vizualizari
16 apr. 2021 08:04

Un simbol al Câmpinei culturale de altădată, ”Casa Cărții” a devenit ”Centru shop”. Un magazin cu de toate, dar nu și cu carte

”Casa Cărții” din centrul municipiului Câmpina reprezintă un exemplu negativ de gestionare a unei situații. Un edificiu reprezentativ pentru cultura unui oraș care s-a mândrit mult timp cu numărul cel mai mare de intelectuali la mia de locuitori a ajuns acum un magazin cu... chinezării. Nu este nimic desuet într-un astfel de magazin, dar parcă este limita cea mai de jos a comerțului, mai ales într-un spațiu aproape sacru, unde, cu niște ani în urmă, își lansau cărți Fănuș Neagu, Ana Blandiana, Adrian Păunescu, Romulus Rusan și mulți, mulți alții.