Agenții Poliției Locale Câmpina au continuat activitățile de fluidizare a traficului în zona centrală, la finalul săptămânii

Actualitate (Categoria articolului)

Pentru a doua săptămână consecutiv, vineri, 26 februarie 2021, agenții Poliției Locale, în colaborare cu cei de la Poliția Municipiului Câmpina, au acționat pentru fluidizarea traficului rutier pe Strada Republicii, în zona Pieței Centrale, o zonă aglomerată în special la sfârșit de săptămână.

Au fost plasați agenți la intrarea pe Strada Republicii, la intersecția cu Strada Mihail Kogălniceanu, la intrarea în parcarea centrală și la cele două treceri de pietoni, din fața Complexului Comercial Romal și din apropierea Pieței Centrale. De această dată, nu a mai fost ales intervalul orar 12.00 - 14.00, ci acțiunea a fost devansată, desfășurându-se între orele 11.00 și 13.00. 
Pe întreaga durată a acestei acțiuni, traficul rutier s-a desfășurat mult mai aproape de ceea ce se dorește pentru zona centrală, mai ales într-un moment aglomerat, vinerea la prânz.
Directorul Poliției Locale Câmpina, Romeo Văsii, ne-a declarat: ”Continuăm acest gen de acțiuni pentru a contribui la fluidizarea traficului în zona centrală, în zona pieței, mai ales în momentele cele mai aglomerate ale zilei de vineri. Este posibil ca la viitoarele acțiuni de acest gen să mai schimbăm intervalul orar, astfel încât să avem o monitorizare cât mai exactă în ceea ce privește cele mai aglomerate momente ale zilei, în zona respectivă”.

4028 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Marian 27.02.2021 10:04 Bravo! Se vede deja ca li s-a schimbat seful.Nu i-am vazut niciodata atat de mult in strada. Inainte stiau sa dea numai AMENZI, AMENZI. Nu asa se face politie, numai cu amenzi
  • Angelica Stoica 27.02.2021 13:37 Ma bucur ca Politia Locala incepe sa isi schimbe optica. Aduceti-va aminte de vremurile csnd erau dl Lefter, dl Apostol la conducere. Intre timp oamenii care s-su tot perindat pe la conducerea institutiei au avut tot felul de idei care mai de care mai tampite. Ei trebuie sa ajute, sa indrume, sa previna si apoi sa amendeze. Sa nu uite nimeni un lucru: Campina e un oras mic!

Actualitate

1049 vizualizari
24 apr. 2024 15:39

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

1126 vizualizari
24 apr. 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

Alte stiri recente

76 vizualizari
24 apr. 2024 19:06

Iulian Dumitrescu (PNL) și-a depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Prahova

Președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, a depus astăzi, 24 aprilie 2024, dosarul de candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Judeţean.

1842 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.