O nouă donație de carte pentru copiii din mediul rural din partea OFL Prahova

Social (Categoria articolului)

Organizația Județeană de Femei a PNL Prahova a donat astăzi peste 300 de cărți Bibliotecii Comunale din Balta Doamnei. Principalii beneficiari ai acestei donații sunt copiii și tinerii din comună. Cărțile donate sunt din domenii diferite, dar cele mai multe sunt volume incluse în bibliografia școlară.

Inițiativa acestei campanii privind donarea de cărți pentru copiii din mediul rural aparține copreședintelui OFL Monica Clinciu, consilier local în CL Câmpina. "Sunt cărți donate de femeile din organizația noastră și am ales să le oferim, de această dată, Bibliotecii Comunale din Balta Doamnei, la rugămintea uneia dintre colegele noastre - Constanța Daniela Guță. Nu este o acțiune electorală, cum poate ar gândi cineva, având în vedere că doamna Guță este candidata noastră la Primăria comunei Balta Doamnei, ci este o acțiune de suflet, așa cum au fost toate acțiunile organizate de noi de-a lungul timpului. Alegem să dăruim cărți în mediul rural pentru că aici fondul de carte nu este atât de bogat ca la bibliotecile din mediul urban și, în plus, acest fond de carte, atât cât este, trebuie îmbunătățit, trebuie schimbat periodic. Am mai dorit ca o carte să nu bucure doar un copil, ci mai mulți copii, iar acest lucru nu se poate face decât într-o bibliotecă publică, la care toată lumea are acces", ne-a declarat copreședintele OFL Prahova, Monica Clinciu. 
La acțiunea de astăzi au participat câteva reprezentante ale OFL și tineri ai Organizației Județene de Tineret a PNL.

3457 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

485 vizualizari
18 ian. 2021 21:41

Asociația ”Glasul Autismului” Câmpina a demarat un nou proiect cu finanțare externă

În luna ianuarie a acestui an, Asociația ”Glasul Autismului” Câmpina a demarat un nou proiect denumit ”Informați suntem mai puternici pentru copiii noștri”. Este un proiect cu finanțare externă, care se va desfășura pe durata a nouă luni la Câmpina.  Asociația a transmis în acest sens următorul comunicat de presă:

2461 vizualizari
18 ian. 2021 13:46

Monumentele istorice ale Câmpinei, înscrise în patrimoniul național și în patrimoniul cultural local

În Lista monumentelor istorice aprobată prin Ordin al Ministrului Culturii, Câmpina apare la toate cele patru categorii: monumente de arheologie, monumente de arhitectură, monumente de for public și monumente memoriale sau funerare. Din punct de vedere valoric, aceste monumente sunt incluse în grupa A (cele de valoare națională sau universală) ori în grupa B (cele reprezentative pentru patrimoniul cultural local). 

Alte stiri recente

2701 vizualizari
18 ian. 2021 08:15

Averile și interesele noilor aleși locali din Câmpina

După aproape trei luni de la depunerea jurământului de către noii aleși locali din Câmpina, pe site-ul Primăriei au fost publicate declarațiile de avere și de interese ale celor 19 consilieri locali și ale primarului nou ales, Alin Moldoveanu. Având în vedere că doar doi consilieri locali din precedentul mandat se regăsesc în actuala formulă a administrației câmpinene, am considerat important pentru câmpineni să știe care sunt averile și interesele noilor aleși locali la încpeut de mandat.

2452 vizualizari
18 ian. 2021 06:49

Civitas PSG angajează agenți de securitate pentru obiectivul Cameron Câmpina

Civitas PSG angajează agenți de securitate pentru obiectivul Cameron din municipiul Câmpina, județul Prahova. Pot fi persoane cu sau fără atestat de agent, în cel de-al doilea caz calificarea urmând să se facă în cadrul firmei noastre.