Marți, 17 noiembrie 2020, se sistează furnizarea apei în Câmpina și Poiana Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

În cadrul lucrărilor pe care le desfășoară la rețeaua de apă a municipiului Câmpina, HidroPrahova anunță periodic sistarea furnizării apei în mare parte din localitate. Astfel, operatorul de apă și canalizare informează că apa va fi oprită în Câmpina marți, 17 noiembrie 2020, între orele 0.00 - 15.00, deci din cursul nopții și până mâine după-amiază.

În intervalul orar menționat se va desfășura a doua etapă a lucrărilor de intervenție la rețeaua de apă de pe Calea Doftanei, din Câmpina, în vederea scoaterii din funcțiune a conductelor vechi, după operațiunile similare care au avut loc în 10 noiembrie 2020. Societatea HidroPrahova a decis ca o parte din aceste lucrări să se desfășoare pe timpul nopții, pentru a limita cât mai mult disconfortul creat abonaților prin sistarea furnizării apei potabile.
Furnizarea apei va fi reluată treptat, pe măsură ce se vor umple conductele de distribuție. Cei mai afectați vor fi consumatorii din cartierele Voila, Muscel și Câmpinița, precum și zonele cu blocuri alimentate la stațiile de hidrofor. La Poiana Câmpina, locuitorii din satele Poiana Câmpina și Pietrișu.
HidroPrahova își cere scuze față de locuitorii care vor suferi de lipsa apei potabile și roagă toți consumatorii afectați de această oprire să își asigure rezerve minime de apă pentru consum și uz casnic, pe toată durata întreruperii furnizării apei. Înainte de reluarea distribuției, vor fi prelevate probe de apă, ce vor fi analizate în vederea asigurării gradului de potabilitate al acesteia, conform reglementărilor în vigoare.

5332 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1706 vizualizari
03 dec. 2020 20:50

Demersuri ale Primăriei Câmpina pentru preluarea căilor ferate din localitate, a unității de jandarmi și a unui teren al Școlii de Poliție

Primăria Câmpina a transmis o adresă Senatului și Camerei Deputaților prin care își exprimă intenția de a prelua terenurile pe care se află căile ferate din interiorul municipiului, având în vedere faptul că acestea au fost scoase din uz, nu au nicio utilitate și nici n-o vor mai avea vreodată.

1587 vizualizari
03 dec. 2020 14:40

Acțiune a Poliției la Câmpina pentru verificarea măsurilor impuse prin legea pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei

1 comentarii

Miercuri, 2 decembrie, poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au desfășurat o acțiune în Câmpina, în intervalul 10.00-12.00, pentru verificarea măsurilor impuse prin Legea nr. 55/2020 privnd prevenirea și combaterea efectelor pandemiei cu noul coronavirus. Astfel, au fost verificate peste 45 de autovehicule și 20 de societăți comerciale. Au fost aplicate 15 sancțiuni contravenționale (dintre care 6 pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020, iar restul pentru alte abateri identificate), în valoarea totală de peste 4.100 de lei.

Alte stiri recente

415 vizualizari
04 dec. 2020 10:51

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 4 decembrie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

1158 vizualizari
03 dec. 2020 18:58

Emanoil Savin se implică în realizarea Centrului de Recuperare și Refacere pentru Veterani de la Mănăstirea Dealu

(P) Senatorul Emanoil Savin a decis să se alăture Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități ”Sfântul Mare Mucenic Dimitrie - Izvorâtorul de Mir” în realizarea Centrului de Recuperare și Refacere pentru Veterani de la Mănăstirea Dealu, de lângă Târgoviște. Aici, membrii asociației (și nu numai ei) vor avea posibilitatea să-și aline traumele căpătate în misiunile din teatrele de operațiuni militare.