Ansamblul Folcloric al Casei Tineretului, o plăcută surpriză a Festivalului "Serbările Toamnei" - Câmpina 2017

Eveniment (Categoria articolului)

De câteva luni, la Casa Tineretului activează un ansamblu folcloric format din tineri, majoritatea câmpineni, iubitori de folclor și pasionați de dansul popular. Mulți dintre acești tineri sunt cei care, în urmă cu câțiva ani buni, au reprezentat prima generație a Ansamblului Folcloric "Ghiocelul". Pe atunci erau niște copii, astăzi sunt studenți sau chiar absolvenți ai unor facultăți, dar dragostea lor pentru dans este la fel de mare.

Ansamblul Folcloric al Casei Tineretului a deschis spectacolul din cea de-a doua seară a Festivalului "Serbările Toamnei" 2017. A prezentat suite de dansuri tradiționale din Muntenia, Moldova, Maramureș. Tinerii au dansat 45 de minute, iar apoi au asigurat ilustrația coregrafică și pentru interpreta de muzică populară Adrian Deaconu (solistă a Orchestrei "Flacăra Prahovei" din cadrul Filarmonicii "Paul Constantinescu" din Ploiești), dar au dansat și alături de Rona Hartner și Zuralia Orchestra.
Evoluție de excepție a tinerilor dansatori, aplaudată de publicul prezent la spectacol. Munca lor și pasiunea pentru dans s-au văzut acum și pe scena Festivalului "Serbările Toamnei".  

6623 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Dorina 18.09.2017 20:34 da. au fost surpriza placuta a acestui festival. felicitari celor care se implica si contribuie la bunul mers al sau!

Eveniment

1212 vizualizari
20 apr. 2024 22:28

Conferință PeaceJam la Câmpina, despre ”Sănătatea și bunăstarea tinerilor”

A doua ediție a Conferinței PeaceJam a avut loc la Câmpina, în Casa Tineretului, în acest week-end. Conferința a prilejuit discuții, jocuri și workshopuri în jurul unei teme comune - ”Sănătatea și bunăstarea tinerilor”.

1278 vizualizari
31 mar. 2024 08:58

La Câmpina, credincioșii romano-catolici au primit Lumina Sfântă a Învierii

La Câmpina, comunitatea romano-catolică este formată din aproximativ 400 de persoane. O bună parte dintre aceștia au participat sâmbătă seară la slujba de Înviere și au primit Lumina Sfântă a Învierii la Biserica ”Sfântul Anton de Padova”, din municipiu, ctitorie a inginerului Anton Raky. Slujba de Înviere oficiată de părintele paroh Claudiu Cojan a început cu Sfânta Liturghie și a continuat cu binecuvântarea Focului și a Lumânării Pascale.

Alte stiri recente

1294 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

998 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.