CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Primim de la cititori. Trei rulote blochează una dintre parcările de pe Strada Erupției

- Actualitate -

Primim de la cititori. Trei rulote blochează una dintre parcările de pe Strada Erupției

UPDATE - La puține minute după publicarea acestui articol, ne-a contactat unul dintre proprietarii uneia dintre rulote, care ne-a precizat că locuiește pe această stradă, plătește ITP, asigurări și impozite, deci, în opinia sa, poate parca în locul respectiv oricât dorește. E un punct de vedere...

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis mai multe imagini care arată câteva vehicule care blochează de luni bune o parcare de pe Strada Erupției. Este vorba de trei rulote și o platformă, niciuna dintre acestea nefiind ale unor oameni din preajma acestei parcări.

În parcarea situată chiar în fața Școlii Gimnaziale ”Ion Câmpineanu” se află aceste vehicule - trei rulote și o platformă de transport auto. Cu excepția acesteia din urmă, care este a unei persoane dintr-un bloc de pe Strada Schelelor, despre rulote nu știe nimeni ale cui sunt. Dar - susține cel care ne-a transmis imaginea - se știe sigur că nu aparțin niciunuia dintre cei care locuiesc în jurul acestei parcări și care, teoretic, ar trebui să fie beneficiarii acestei parcări. Cele trei rulote ocupă destul de mult loc, iar oamenii sunt nemulțumiți de situația creată și, mai cu seamă, de faptul că nimeni nu-i bagă în seamă să rezolve această problemă - mică pentru întreaga comuniate, dar însemnată pentru oamenii din acest cartier.
Vă reamintim că dacă surprindeți imagini care considerați că pot deveni o știre sau prin care doriți să atrageți atenția autorităților asupra unei probleme, ni le puteți transmite pe numărul de whatsapp 0733.388.425.


09 Nov 2023 21:02 2093 vizualizari


Comentarii






  • 10.11.2023 14:08 Gherghiceanu Valeriu Aceeași problema cu parcatul este și în fata firmei mortuare Cristi de pe 1Mai.Inteleg ca în fata sediului sa fie parcata o mașina de serviciu, dar nu 6 _7 mașini. Eu consider ca celelalte mașini sa le bage în curte ori sa lle ducă iin locul unde se fac îmbălsămare. De ce este nevoie de mașină laborator sa stea parcata pe 1mai.Aceasta mașina nu a fost mișcata de pe loc de 1:-/2ani.Oare politia nu vede acest lucru? Trebui obligați să-și mute mașinile cu destinația sector îmbălsămare. O sa ajungă str. 1mai loc parcare firma Cristi.? Ce ziceți?
Vremea
http://www.spitalcampina.ro/
http://floricon.ro/
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
1867 vizualizari 01 May 2024 15:53 Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie a adus un scandal monstruos în rândul aleșilor locali, din unele puncte de vedere, fără precedent în actuala Legislatură.

citeste mai mult
2052 vizualizari 01 May 2024 13:10 Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în centrul Câmpinei, la intersecția de la Blocul 7ABC.

citeste mai mult
2027 vizualizari 30 Apr 2024 21:58 Mesaj RO-ALERT privind apariția unui urs la Cornu

Mesaj RO-ALERT privind apariția unui urs la Cornu

În jurul orei 21.45 a zilei de marți, 30 aprilie, ISU Prahova a anunțat că a emis un mesaj RO-ALERT pentru Cornu, zona Cornu de Jos, adică spre Câmpina, privind apariția unui urs într-o zonă publică.

citeste mai mult
2497 vizualizari 30 Apr 2024 18:08 Programul transportului public local de persoane, la Câmpina, în zilele de 1, 5 și 6 mai 2024

Programul transportului public local de persoane, la Câmpina, în zilele de 1, 5 și 6 mai 2024

Societatea care asigură transportul public local de persoane în municipiul Câmpina ne-a transmis programul curselor locale în ziua de 1 Mai, precum și în prima și a doua zi de Paște, respectiv, 5 și 6 mai 2024.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV