La Poiana Câmpina au avut loc noi acțiuni de dezinfecție a scărilor de bloc

Actualitate (Categoria articolului)

Odată cu creșterea numărului cazurilor de infectări cu noul coronavirus, care au ajuns să depășească pragul de 1,5/mie, în comuna Poiana Câmpina, administrația locală a reluat acțiunile de dezinfecție a celor 21 de scări de bloc din localitate. Dezinfecția a avut loc joi, 8 octombrie, seara, fiind realizată de fostul viceprimar, în prezent primar al comunei, Sergiu Constanda, ajutat de consilierul local Ionuț Goran, sub coordonarea șefei Serviciului pentru Situații de Urgență din cadrul Primăriei Poiana Câmpina, Ana Maria Goran.

Ca și la precedentele acțiuni de acest gen, au fost dezinfectate spațiile comune, scările, ușile, balustradele, iar asociațiile de proprietari au primit dezinfectant pentru umplerea aparatelor speciale montate la fiecare scară de bloc. După cum se știe deja, de acțiunile de dezinfecție de la Poiana Câmpina se ocupă reprezentanții administrației locale, în mod voluntar, pentru a se face o economie la bugetul comunei. De aceea, toate acțiunile de dezinfecție de până acum (de la blocuri, dar și cele de la cabinetele medicale, din stațiile de transport, domeniul public - străzi, trotuare, parcări, gară) au fost realizate cu forțe proprii, de primar, viceprimar și consilierii locali. Și așa se va întâmpla și în continuare. Substanțele dezinfectante folosite sunt cele autorizate de Ministerul Sănătății.

3654 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1429 vizualizari
20 oct. 2020 20:30

Personalul auxiliar din cadrul Spitalului Municipal Câmpina și-a recâștigat în instanță sporurile pierdute în 2019

La finalul anului 2018, odată cu aplicarea Ordonanței de Urgență nr.114, angajaților din spitale, cei care formează personalul auxiliar (infirmiere, îngrijitoare, brancardieri, bucătărese etc), le-au fost tăiate sporurile pentru munca prestată în week-end, de sărbătorile legale și în celelalte zile declarate libere conform reglementărilor legale în vigoare. Peste 50 de angajați ai Spitalului Municipal Câmpina au dat în judecată instituția și au câștigat procesul atât la fond, cât și la apel.

1794 vizualizari
20 oct. 2020 07:59

Accident pe DN1, la Breaza. Un autocamion a ajuns pe calea ferată, cabina sa fiind acroșată de un tren

Pe DN1, pe raza localității Breaza, a avut loc luni seară un accident de circulație și doar o minune a făcut ca să nu vorbim despre o tragedie. Au fost implicate trei autovehicule, dintre care două autocamioane, unul dintre acestea a ajuns pe calea ferată, unde cabina sa a fost acroșată de un tren, dar cu toate acestea nimeni nu a fost rănit.

Alte stiri recente

745 vizualizari
20 oct. 2020 20:25

Game Changers Câmpina organizează o conferință online despre dezvoltare personală

Dezvoltarea personală este un domeniu încă prea puțin explorat la noi, dar încet-încet, mai ales în rândul tinerilor, al celor aflați la început de drum în viață, acest domeniu devine din ce în ce mai apreciat. Poate tocmai de aici a apărut și dorința Grupului Informal de Inițiativă Game Changers Câmpina de a organiza un astfel de eveniment. Inițial, s-a dorit o conferință față în față, dar pentru că lucrurile din punct de vedere al măsuirilor sanitare sunt încă destul de complicate, s-a decis oganizarea acestei conferințe online.

1186 vizualizari
20 oct. 2020 19:27

Sebastian Strechioiu (Lido Câmpina) a urcat pe podium în etapa a patra a Campionatului Național de Motocros

În week-end, pe traseul de Șugaș, de lângă Sf. Gheorghe, a avut loc etapa a patra a Campionatului Național de Motocros, competiție la care au participat și sportivi de la clubul Lido Câmpina, club condus de fostul mare campion Cătălin Duță.