CNAIR plombează provizoriu gropile din asfalt, apoi aplică "programul de punere în ordine a drumurilor naționale"

Actualitate (Categoria articolului)

Compania Națională de de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR, fosta CNADNR) anunță că, până pe 24 februarie 2017, pe drumurile naționale se execută lucrări de plombare provizorie a gropilor cu mixtură stocabilă utilizată în perioada rece. Pe lista drumurilor unde se execută plombări se află și DN 1 și DN 1A. 

"Odată cu încălzirea vremii, va începe execuția lucrărilor cu mixtură caldă. În acest sens, menționăm că, în perioada 1 aprilie - 30 iunie, la nivelul CNAIR prin subunitățile din teritoriu, se va desfășura Programul de punere în ordine a drumurilor naționale și autostrăzilor la terminarea sezonului rece și pregătirea lor pentru sezonul estival", se arată într-un comunicat de presă remis de CNAIR.

(Foto cu caracter ilustrativ)

4417 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

482 vizualizari
18 apr. 2024 21:41

Accident spectaculos pe DN1, la Comarnic. Patru persoane au avut nevoie de asistență medicală

Joi seară, în jurul orei 19.20, pe DN1, la Comarnic, a avut loc un accident rutier, în acre au fost implicate două autoturisme, în care se aflau patru persoane, inclusiv un copil.

711 vizualizari
18 apr. 2024 12:17

Paradoxul de la Câmpina: mai mulți alegători decât populație!

1 comentarii

Biroul Electoral Câmpina și-a intrat deja în pâine, dând deja primele dispoziții. Una dintre acestea se referă la numărul oficial de alegători, așa cum a rezultat el din Registrul electoral.

Alte stiri recente

482 vizualizari
18 apr. 2024 21:12

Patru noi titluri naționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina, la Naționalele de natație

După ce au făcut senzație în prima zi a Campionatului Național de Natație, care are loc la Otopeni, cu rezultatele lor excepționale, sportivii de la Barracuda Câmpina, pregătiți de profesorul Gabriel Cojocaru, au reușit și joi, 18 aprilie, în a doua zi a Naționalelor, performanțe remarcabile, inclusiv patru titluri naționale și alte două clasări pe podium.

307 vizualizari
18 apr. 2024 18:33

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Programul și delegările

Sâmbătă și duminică au loc meciurile etapei a 25-a din Liga A Prahova. Derby-ul rundei este la Câmpina, unde vine liderul CSO Băicoi. Iată programul și delegările: