De la cititori. La Telega, un localnic aruncă saci de gunoaie în apele pârâului umflat de ploi

Social (Categoria articolului)

De obicei, la inundații, la calamități, oamenii se apropie, încercând să facă front comun în calea naturii dezlănțuite. Ceea ce s-a întâmplat, însă, vineri, la Telega, imediat după precipitațiile abundente care au făcut ravagii în zona Câmpina, depășește orice limită.

Un localnic și-a scos tacticos doi saci uriași cu gunoi într-o roabă, a traversat șoseaua și i-a aruncat pur și simplu în apele învolburate ale pârâului Mislea, din satul Telega Vale. Omului nu i-a păsat că este văzut de localnici, de trecători, ceea ce ne duce cu gândul că, poate, nu este prima oară când face așa ceva și, probabil folosește fiecare ploaie mai puternică pentru a scăpa de gunoiul din curte. Acum, a fost filmat și imaginile au fost postate pe Facebook. 
În mod normal, ar trebui să vină și ”răsplata”, pentru că într-o localitate mică oamenii se cunosc între ei și, cu siguranță, autorităților le-ar fi ușor să-l identifice și să-l sancționeze drastic.

4070 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Madalin Focsa 03.07.2021 12:56 Da, ''rasplata'' poate veni, insa doar daca filmul e trimis la politie si urmareste cineva cazul. Altfel, e energie irosita...

Social

2053 vizualizari
22 ian. 2022 12:42

Fabuloasele povești ale unor câmpineni (poate) mai puțin cunoscuți - dirijorul și compozitorul Gheorghe Danga

V-am prezentat de-a lungul acestui serial povești - unele, extraordinare - ale unor câmpineni mai puțin cunoscuți. Și am inclus în categoria ”câmpineni” atât oameni care s-au născut aici, cât și oameni de prin alte părți, pe care viața i-a adus la Câmpina și care și-au lăsat o amprentă puternică asupra acestor locuri. În această din urmă categorie se încadrează și unul dintre cei mai mari dirijori și compozitori români din prima jumătate a secolului trecut - Gheorghe Danga.

3499 vizualizari
21 ian. 2022 12:32

Lecție de istorie locală, predată elevilor de profesorii de la Liceul Tehnologic "Constantin Istrati" din Câmpina

1 comentarii

O idee frumoasă și benefică pentru elevii Liceului Tehnologic "Constantin Istrati" din Câmpina - o lecție de istorie locală, predată de două cadre didactice, nu la clasă, ci chiar pe teren, în două locații care merită cunoscute. Nu există manuale de istorie locală, iar inițiativa profesorilor Ofelia Negoiță și Nicolae Geantă este de lăudat și de urmat, cu atât mai mult cu cât Câmpina are o istorie bogată și interesantă.

Alte stiri recente

175 vizualizari
23 ian. 2022 22:16

Societatea Sofprest Protect Security angajează agenți de securitate pentru Câmpina

Societatea Sofprest Proiect Security SRL din Câmpina anunță că angajează agenți de securitate pentru Câmpina.

1274 vizualizari
23 ian. 2022 21:14

Prima competiție din 2022 a adus primele medalii pentru atleții de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina

În acest week-end s-a desfășurat la București primul concurs de atletism din sezonul de iarnă 2022, Cupa ”Romanian Masters Athletics", concurs destinat categoriilor de sportivi sub 20 de ani, sub 18 ani și sub 16 ani. CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, club coordonat de profesor Mihaela Marin, a participat cu opt sportivi, cu care au obținut trei locuri I, patru locuri II, un loc III, două locuri 4 și un loc 5. Toți sportivii și-au realizat recorduri personale ca urmare a pregătirii de iarnă intense.