De la cititori. La Telega, un localnic aruncă saci de gunoaie în apele pârâului umflat de ploi

Social (Categoria articolului)

De obicei, la inundații, la calamități, oamenii se apropie, încercând să facă front comun în calea naturii dezlănțuite. Ceea ce s-a întâmplat, însă, vineri, la Telega, imediat după precipitațiile abundente care au făcut ravagii în zona Câmpina, depășește orice limită.

Un localnic și-a scos tacticos doi saci uriași cu gunoi într-o roabă, a traversat șoseaua și i-a aruncat pur și simplu în apele învolburate ale pârâului Mislea, din satul Telega Vale. Omului nu i-a păsat că este văzut de localnici, de trecători, ceea ce ne duce cu gândul că, poate, nu este prima oară când face așa ceva și, probabil folosește fiecare ploaie mai puternică pentru a scăpa de gunoiul din curte. Acum, a fost filmat și imaginile au fost postate pe Facebook. 
În mod normal, ar trebui să vină și ”răsplata”, pentru că într-o localitate mică oamenii se cunosc între ei și, cu siguranță, autorităților le-ar fi ușor să-l identifice și să-l sancționeze drastic.

3702 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Madalin Focsa 03.07.2021 12:56 Da, ''rasplata'' poate veni, insa doar daca filmul e trimis la politie si urmareste cineva cazul. Altfel, e energie irosita...

Social

2340 vizualizari
28 iul. 2021 12:30

Se caută "părinți sociali" pentru copiii de la Centrul Rezidențial de tip familial din comuna Brebu

1 comentarii

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova face angajări pentru Centrul Rezidențial de tip familial din Brebu. Se dorește angajarea unor părinți sociali (asistenți maternali), care să aibă grijă de copiii de la centrul din comuna Brebu. 

7114 vizualizari
21 iul. 2021 09:05

"Van Damme" a comis-o din nou. A spart geamurile Pieței Centrale Câmpina

UPDATE - Miercuri, în jurul orei 9.30, "Van Damme" era din nou în zona pieței. I se dăduse drumul de la Spitalul Voila, fără să fie anunțați polițiștii. A fost chemată Poliția Municipală, iar un echipaj l-a ridicat și l-a dus la sediul instituției.

Marți seară, în jurul orei 21.40, o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice a spart cu o lopată geamurile Pieței Centrale Câmpina - 12 geamuri și ușa laterală. Polițiștii au identificat persoana respectivă pe baza înregistrărilor camerelor video de supraveghere montate la piață. Este vorba despre un individ cunoscut în Câmpina sub porecla "Van Damme", cu antecedente penale. Încă din timpul nopții a fost reținut și internat la Spitalul de Psihiatrie Voila, fiind băut, plin de sânge și extrem de agitat.

Alte stiri recente

1575 vizualizari
29 iul. 2021 11:56

Societatea VOIPAN angajează brutar-cocător, patiser, cofetar, șofer distribuție și inginer în panificație

Noi, echipa Voipan, ne extindem activitatea. Vrei să faci parte din echipa noastră?

3151 vizualizari
29 iul. 2021 11:46

Primarul Alin Moldoveanu, despre problemele legate de infrastructura rutieră a Câmpinei

Una dintre principalele probleme ale municipiului Câmpina - infrastructura rutieră a fost subiectul emisiunii la care l-am avut ca invitat pe primarul Alin Moldoveanu. Discuțiile au pornit, evident, de la Calea Doftanei, acolo unde se desfășoară mai multe tipuri de lucrări – de canalizare, apă, reabilitare carosabil și trotuare. Vă reamintim că lucrările de canalizare și cele de schimbare a conductelor de apă sunt realizate cu fonduri europene, prin HidroPrahova, iar reabilitarea străzii este o lucrare a Primăriei Câmpina.