Iată candidații PNL Prahova situați pe locurile eligibile pe lista pentru alegerile parlamentare

Politică (Categoria articolului)

În această seară, la Ploiești a avut loc ședința Comitetului Director al PNL Prahova, ședință în cadrul căreia au fost stabiliți candidații care vor ocupa poziții eligibile pe listele pentru Senat și Camera Deputaților.

Și iată cum stau lucrurile. La Senat, PNL consideră ca eligibile primele două locuri, ocupate de: Iulian Dumitrescu (în prezent senator, președintele PNL Prahova) și Virgil Guran (în prezent deputat). Aici a fost o întreagă discuție, pentru al doilea loc pe listă fiind propuse trei persoane - Virgil Guran, Ion Luchian și Alexandri Nicolae. S-a supus la vot și Guran a obținut cele mai multe din voturile colegilor (48 din 76). Așadar, o mare surpriză, din punctul nostru de vedere, deși n-ar mai trebui să ne mire nimic în politica românească.

La Camera Deputaților, ocupă primele cinci locuri de pe listă, cele considerate eligibile: George Ionescu, Răzvan Prișcă, Roberta Anastase, Paul Dumbrăvanu și Bogdan Nica
Ionescu este deputat, prim-vicepreședinte al PNL Prahova; Răzvan Prișcă este consultant politic și vine de la Arad; Roberta Anastase este deputat, Paul Dumbrăvanu - de asemenea, iar Bogdan Nica este medic, fost președinte al ANPC.
Lista cu candidații PNL Prahova urmează să fie validată și de conducerea centrală a partidului.

8160 vizualizari
8

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • V.Duca 17.10.2016 21:27 Pierdut bun simt si rusine! Cine le gaseste, rog sa le aduca la PNL Campina sau la cabinetul parlamentar al lui Virgil Guran!
  • Pusha 17.10.2016 22:37 Ce de penali!
  • Ghiță Popescu 18.10.2016 06:49 Guran, Dumbravanu, Nica = traseiști politici prin definiție. Prișcă ăsta este adus de pe la Arad. Dumitrescu nu a prins coajă de Prahova încă, fiind senator de Călărași. Roberta Anastase, să vedem cine are curaj să iasă cu ea pe stradă. Rămâne George Ionescu care să reprezinte fostul PD-L. Liberalii? Și uite cum votez eu .... La senat ... cu USR
  • Dan 18.10.2016 06:58 Câmpina este reprezentată de Guran? La senat chiar. Măi oameni buni, voi sunteți .. cu capul? Așa de tare ne desconsiderați? Vă aduc aminte de campania din 2012 când Guran a fost tocat de echipa PD-L, PNL-ul a fost distrus apoi de Guran.... Apoi deputatul, care mai fusese pe la nu știu câte partide inclusiv PSD, a trecut pe la ALDE, apoi PRU, ca acum să ni-l prezentați ca reprezentantul PNL pentru Senatul României? Chiar că vă bateți joc de noi. P.S. Voi trebuie să strângeți voturile ....
  • Pavel Petre 18.10.2016 10:46 Nu pleaca cainele de la macelarie ,si asteptati oamenii la vot????????Rusineee
  • mihail 19.10.2016 22:14 La senat,primii doi candidați propuși,IONESCU si VIRGIL GURAN)sunt OK.In schimb, la deputați,PRIȘCĂ RĂZVAN nu prea iși are locul acolo.Nu a făcut nimic pentru Prahova.Să candideze la Arad!!!
  • dragos 20.10.2016 09:38 Pacat, un partid cu care aveam sperante. Ma asteptam la o oferta reala, credibila si in fapt sunt propusi oameni care nu umbla decat dupa functie, care nu prezinta coloana vertebrala. Doar traseisti politici si parveniti. Oare mai vorbim de doctrina liberala sau de interese meschine. In loc sa primeze imaginea si viitorul partidului, conteaza momentul. Eu cu cine sa mai votez?
  • sorin 20.10.2016 14:14 GURAN VIRGIL,ESTE UN PARLAMENTAR CU FOARTE MULTE INITIATIVE PARLAMENTARE.SUNT BUCUROS CA IL REGASESC PE LISTE NU UITATI CA DESPARTITOARELE DE SENS DE PE DN 1 SUNT INSTALATE LA INITIATIVA DEPUTATULUI GURAN SI MULTE ALTELE!

Politică

1698 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

1448 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.

Alte stiri recente

1826 vizualizari
21 apr. 2024 20:53

Superliga B1 Prahova. Sportul Câmpina - Viitorul Cosminele 1-0

Meci important pentru ambele echipe în Seria Nord a Superligii B1 Prahova, între Sportul Câmpina și Viitorul Cosminele.

2130 vizualizari
21 apr. 2024 13:10

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă și duminică au avut loc meciurile din cadrul etapei a 25-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele, clasamentul la zi și programul etapei viitoare: