Câmpina a găzduit ediția a XVII-a a Concursului județean de muzică ”Suflet de copil”

Eveniment (Categoria articolului)

Sala de spectacole a Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina a găzduit ediția a XVII-a a Concursului județean de muzică ”Suflet de copil”, organizat de Clubul Copiilor Câmpina, condus de Alice Botoacă.

”Acest concurs a devenit o tradiție, care oferă posibilitatea copiilor să-și exprime creativitatea și  își dezvolte pasiunea pentru muzică. Fiecare copil participant aduce în fața dumneavoastră o poveste specială, o bucățică din inima lui care se dezvăluie prin fiecare notă, prin fiecare acord și prin fiecare vers”, a spus Alice Botoacă în deschiderea evenimentului, care s-a desfășurat sub patronajul proiectului ”CâmpinArtelor”.
Concursul a reunit cei mai talentați copii de la 25 instituții de învățământ din județul Prahova, grupați pe categorii de vârstă, la cele trei secțiuni ale sale - muzică populară, muzică ușoară și muzică folk. Dificila misiune a departajării concurenților a revenit juriului format din Octavia Cioceanu Angelescu - inspector de arte și profesor de Educație Muzicală la Colegiul de Artă ”Carmen Sylva” din Ploiești, Adela Dumitrache Dumitru - profesor de Educație Muzicală la Colegiul de Artă ”Carmen Sylva” din Ploiești, Cristina Nicoleta Stănescu - profesor de muzică populară la Palatul Copiilor Ploiești, Ruxandra Brezeanu - profesor de muzică vocal instrumentală la Clubul Copiilor Câmpina, Alice Botoacă - profesor de muzică populară și director al Clubului Copiilor Câmpina. De asemenea, la eveniment au mai fost prezenși primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, și consilierul local Viorica Vane.

3733 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

1249 vizualizari
31 mar. 2024 08:58

La Câmpina, credincioșii romano-catolici au primit Lumina Sfântă a Învierii

La Câmpina, comunitatea romano-catolică este formată din aproximativ 400 de persoane. O bună parte dintre aceștia au participat sâmbătă seară la slujba de Înviere și au primit Lumina Sfântă a Învierii la Biserica ”Sfântul Anton de Padova”, din municipiu, ctitorie a inginerului Anton Raky. Slujba de Înviere oficiată de părintele paroh Claudiu Cojan a început cu Sfânta Liturghie și a continuat cu binecuvântarea Focului și a Lumânării Pascale.

2069 vizualizari
25 mar. 2024 21:51

De ziua ei, Poliția Câmpina și-a deschis porțile pentru copiii de la mai multe școli

1 comentarii

25 Martie este Ziua Poliției, iar una dintre activitățile desfășurate cu acest prilej a fost și la Câmpina. Aici, Poliția Municipală și-a deschis porțile, elevi de la Grădinița ”Iulia Hasdeu”, Școala gimnazială din cadrul Liceului Tehnologic Mecanic, Școala Centrală și Școala Gimnazială din cadrul Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” fiind fascinați să descopere un univers nou.

Alte stiri recente

112 vizualizari
20 apr. 2024 13:40

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă au avut loc primele meciuri din cadrul etapei a 25-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele înregistrate până acum și clasamentul la zi:

340 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.