CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Câmpina a găzduit ediția a XVII-a a Concursului județean de muzică ”Suflet de copil”

- Eveniment -

Câmpina a găzduit ediția a XVII-a a Concursului județean de muzică ”Suflet de copil”

Sala de spectacole a Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina a găzduit ediția a XVII-a a Concursului județean de muzică ”Suflet de copil”, organizat de Clubul Copiilor Câmpina, condus de Alice Botoacă.

”Acest concurs a devenit o tradiție, care oferă posibilitatea copiilor să-și exprime creativitatea și  își dezvolte pasiunea pentru muzică. Fiecare copil participant aduce în fața dumneavoastră o poveste specială, o bucățică din inima lui care se dezvăluie prin fiecare notă, prin fiecare acord și prin fiecare vers”, a spus Alice Botoacă în deschiderea evenimentului, care s-a desfășurat sub patronajul proiectului ”CâmpinArtelor”.
Concursul a reunit cei mai talentați copii de la 25 instituții de învățământ din județul Prahova, grupați pe categorii de vârstă, la cele trei secțiuni ale sale - muzică populară, muzică ușoară și muzică folk. Dificila misiune a departajării concurenților a revenit juriului format din Octavia Cioceanu Angelescu - inspector de arte și profesor de Educație Muzicală la Colegiul de Artă ”Carmen Sylva” din Ploiești, Adela Dumitrache Dumitru - profesor de Educație Muzicală la Colegiul de Artă ”Carmen Sylva” din Ploiești, Cristina Nicoleta Stănescu - profesor de muzică populară la Palatul Copiilor Ploiești, Ruxandra Brezeanu - profesor de muzică vocal instrumentală la Clubul Copiilor Câmpina, Alice Botoacă - profesor de muzică populară și director al Clubului Copiilor Câmpina. De asemenea, la eveniment au mai fost prezenși primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, și consilierul local Viorica Vane.


27 May 2023 16:31 3792 vizualizari


Comentarii


749 vizualizari 15 Jun 2024 16:45 La Câmpina a avut loc premierea concursului școlar ”Știință pentru toți”

La Câmpina a avut loc premierea concursului școlar ”Știință pentru toți”

În urmă cu aproximativ două luni a avut loc concursul școlar ”Știință pentru toți”, organizat și găzduit de Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”.

citeste mai mult
3168 vizualizari 15 Jun 2024 14:50 Andra și Gabriel Dorobanțu, invitați la Festivalul ”Florilor de tei” de la Cornu

Andra și Gabriel Dorobanțu, invitați la Festivalul ”Florilor de tei” de la Cornu

La jumătatea lunii iulie, la Cornu va avea loc o nouă ediție a Festivalului ”Florilor de tei”, manifestare ajunsă la ediția a XV-a. Festivalul va avea loc în week-end-ul 13-14 iulie 2024.

citeste mai mult
494 vizualizari 15 Jun 2024 14:16 O premieră pentru Câmpina, un festival de robotică

O premieră pentru Câmpina, un festival de robotică

Câmpina a fost sâmbătă, 15 iunie 2024, gazda unei premiere - un festival de robotică. ”Undefined Festival” a fost denumirea acestuia, inspirată din numele echipei de robotică de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”, Team Undefined, organizatorul acestui eveniment.

citeste mai mult
1658 vizualizari 13 Jun 2024 23:11 Multă ”răceală” la Ziua Eroilor, de la Câmpina

Multă ”răceală” la Ziua Eroilor, de la Câmpina

Ziua Eroilor a venit în anul 2024 la foarte puțin timp după alegerile locale. Poate de aici o ”răceală” evidentă, schimburi de priviri reci, chiar dure între... diverse persoane, implicate direct sau indirect în derularea procesului electoral.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV