CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Câmpineanca Andra Novitchi a câștigat titlul mondial la arte marțiale, în Florida

- Sport -

Câmpineanca Andra Novitchi a câștigat titlul mondial la arte marțiale, în Florida

În perioada 2-7 iulie, la Fort Lauderdale, în apropiere de Miami - Florida, a avut loc Campionatul Mondial de karate WUKF. România a participat cu 44 de sportivi, care au cucerit 141 de medalii, dintre care 55 de aur. Printre medaliate s-a aflat și o câmpineancă - Andra Novitchi, care a început artele marțiale la clubul AIKO Câmpina. Acum, s-a mutat la București, dar revine des la Câmpina și aproape ori de câte ori vine, trece și pentru un antrenament pe la clubul unde a început artele marțiale în anul 2005 și care a lansat-o.

Andra Novitchi a câștigat titlul mondial la categoria Open feminin, 21 -35 ani, după ce a învins-o în finală pe englezoaica Kate Bell, iar la categoria kata individual s-a clasat pe un valoros loc secund, devenind vicecampioană mondială.
Sunt performanțe apreciabile și pentru sportul câmpinean din care Andra Novitchi provine, rezultatele sale demonstrând că în Câmpina se produc campioni în mai multe discpline sportive, campioni - iată! - de nivel internațional.
”Andra ne-a făcut o mare cinste, o mare onoare și o mare bucurie prin acest titlu mondial. Ea a evoluat mulți ani pentru clubul câmpinean AIKO, cu rezultate foarte bune, dar după terminarea facultății s-a mutat la București, fiind în prezent legitimată la un club care își permite să îi plătească o diurnă și să-i asigure toate condițiile pentru o asemenea performanță. Țin legătura cu ea, ne revedem la sală ori de câte ori vine la Câmpina și, repet, pentru mine, pentru clubul AIKO, pentru Câmpina este o mare bucurie ca o câmpineancă să ajungă la asemenea performanțe și ne mândrim cu ea!”, ne-a declarat Gabriel Timofte, antrenorul clubului AIKO Câmpina, fost antrenor al actualei campioane mondiale, Andra Novitchi.


12 Jul 2022 09:05 4745 vizualizari


Comentarii


1710 vizualizari 17 Jun 2024 20:01 Trei câmpineni la Cupa MX Merei, la motocros

Trei câmpineni la Cupa MX Merei, la motocros

La Merei, în județul Buzău, a fost amenajată o nouă pistă de motocros, iar competiția cu prilejul căruia a fost omologat acest traseu a avut loc în week-end - Cupa MX Merei.

citeste mai mult
1442 vizualizari 16 Jun 2024 16:11 Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Progresul Provița de Jos - Sportul Câmpina 2-2. Punctul care i-a dus pe câmpineni pe primul loc

Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Progresul Provița de Jos - Sportul Câmpina 2-2. Punctul care i-a dus pe câmpineni pe primul loc

După victoria din runda precedentă în fața concitadinei Muscelul, coroborată cu înfrângerea neașteptată de pe teren propriu a formației din Cosminele, Sportul Câmpina avea nevoie de un singur punct pentru a nu mai depinde de niciun rezultat și a câștiga această serie.

citeste mai mult
935 vizualizari 15 Jun 2024 15:11 CS Câmpina a încheiat turneul final al junioarelor IV pe locul 11

CS Câmpina a încheiat turneul final al junioarelor IV pe locul 11

Turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV s-a încheiat la Brașov, odată cu meciurile de clasament.

citeste mai mult
636 vizualizari 14 Jun 2024 21:28 Turneul final junioare IV, la handbal. Două victorii pentru CS Câmpina

Turneul final junioare IV, la handbal. Două victorii pentru CS Câmpina

Turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniorio IV, de la Brașov, a continuat vineri, 14 iunie, cu meciurile de clasament.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV