Biroul de conducere al Partidului Pro România - Filiala Câmpina s-a înscris în PMP

Politică (Categoria articolului)

O mutare interesantă pe scena politică locală a avut loc miercuri, 27 februarie, atunci când membrii Biroului de conducere al Partidului Pro România - Filiala Câmpina au decis să părăsească această formațiune politică și să se înscrie în PMP. Pro România este partidul format, la nivel național, în jurul lui Victor Ponta și coordonat în Prahova de europarlamentarul Laurențiu Rebega.

Părăsirea Pro România de către membrii Biroului de conducere ne-a fost confirmată de președintele PMP Câmpina, Adrian Pițigoi: "Da, este adevărat și ne bucurăm că PMP reprezintă o variantă politică viabilă și că din ce în ce mai mulți români doresc să ne susțină. Personal, urez echipei domnului Ninel Manda bun venit în PMP și sper că în curând și alte organizații ale Pro România din Prahova, cu care avem discuții, să vină alături de PMP". 
Organizația din Câmpina a Pro România era condusă de Ninel Manda - 58 de ani, dublu licențiat în științe juridice și absolvent al Institutului de Marină. Ninel Manda va deveni vicepreședinte al Organizației Câmpina a PMP.

7548 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • petrica de la stana 19.04.2019 13:40 ce lovitura pentru Pro Romania, nu stiu cum isi vor reveni dupa ce pmp l-au insfacat pe Ninel Manda :))))))

Politică

1148 vizualizari
14 apr. 2024 07:57

Listele candidaților la alegerile din România pentru Parlamentul European

3 comentarii

S-a încheiat depunerea listelor de candidați pentru alegerile din România, din 9 iunie, pentru Parlamentul European.

1582 vizualizari
09 apr. 2024 19:51

Aron Sabo, consilier local: ”PMP va participa la alegerile locale de unul singur, pe liste proprii”

Consilierul local al Partidului Mișcarea Populară, Aron Sabo, a fost invitatul nostru la o emisiune, prilej cu care am vorbit despre activitatea sa din acest mandat. Desigur, nu puteam rata și o discuție cu conotații politice, legată de viitoarele alegeri locale.

Alte stiri recente

198 vizualizari
20 apr. 2024 13:40

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă au avut loc primele meciuri din cadrul etapei a 25-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele înregistrate până acum și clasamentul la zi:

355 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.