Trei zile dedicate mireselor la Atelierul de Creație Vestimentară Raffaela Moraru

Eveniment (Categoria articolului)

Pe 12, 13 și 14 februarie, la Câmpina va fi organizat un adevărat eveniment destinat mireselor anului 2016. O avanpremieră la lansarea noii colecții de rochii de mireasă realizate de Raffaela Moraru și nu doar atât. La Atelierul de Creație Vestimentară din Bulevardul Carol I, nr. 5, vor putea fi admirate, probate și cumpărate atât rochiile de mireasă din noua colecție, cât și cele din colecția anului trecut. 

Pe lângă rochiile de mireasă, vor exista numeroase surprize. Viitoarele mirese vor primi carduri cadou, va fi organizată o tombolă la care se vor putea câștiga zece voaluri de mireasă, iar marele premiu va consta într-o... rochie de mireasă purtând marca Raffaela Moraru. Marele premiu va fi oferit câștigătoarei pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiților. Iar surprizele nu se opresc aici pentru că alături de Raffaela Moraru se vor afla, la acest eveniment, mai mulți parteneri: Jannine Events, Coaforul Tău Câmpina, Anca Sachelia Make-up Studio, Povestea Ceaunului Paprika, Răzvan Răducan - Photography și nu în ultimul rând designerul Christian Albu. Iar toți partenerii vor oferi participantelor la eveniment numeroase premii și carduri cadou.
Va fi un eveniment deosebit, pe care Raffaela Moraru a dorit neapărat să-l organizeze la Câmpina, orașul ei de suflet.

17543 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Maria 24.01.2016 11:03 Felicitari, Raffaela!

Eveniment

1556 vizualizari
25 mar. 2024 21:51

De ziua ei, Poliția Câmpina și-a deschis porțile pentru copiii de la mai multe școli

1 comentarii

25 Martie este Ziua Poliției, iar una dintre activitățile desfășurate cu acest prilej a fost și la Câmpina. Aici, Poliția Municipală și-a deschis porțile, elevi de la Grădinița ”Iulia Hasdeu”, Școala gimnazială din cadrul Liceului Tehnologic Mecanic, Școala Centrală și Școala Gimnazială din cadrul Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” fiind fascinați să descopere un univers nou.

2786 vizualizari
21 mar. 2024 08:05

Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” a împlinit 52 ani de la înființare

2 comentarii

Sărbătoare mare miercuri, 20 martie, la Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” din Câmpina. În ziua în care se împlineau 204 ani de la nașterea domnitorului care a dat numele acestei instituții de învățământ, conducerea acesteia a decis să organizeze și o mică festivitate dedicată împlinirii a 52 ani de existență ai școlii.

Alte stiri recente

171 vizualizari
29 mar. 2024 07:25

Asociația Cultul Eroilor Câmpina a premiat cele mai bune lucrări de la concursul ”Basarabia, pământ românesc”

Ca în fiecare an, la 27 martie, Asociația Cultul Eroilor ”Regina Maria”, filiala Câmpina, condusă de col (r) Marian Dulă, organizează - în general, împreună cu o unitate de învățământ din localitate - concursul de eseuri și desene ”Basarabia, pământ românesc”.

608 vizualizari
28 mar. 2024 21:19

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Programul și delegările

Sâmbătă și duminică vor avea loc meciurile etapei a 22-a din Liga A. Iată programul și delegările: