CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Între 22 și 24 septembrie, Karpatia Horse Show găzduiește etapă de calificare pentru Olimpiada de la Paris

- Eveniment -

Între 22 și 24 septembrie, Karpatia Horse Show găzduiește etapă de calificare pentru Olimpiada de la Paris

Pasiunea pentru cai, eleganța, competiţia, adrenalina trăită la cote maxime, iubirea pentru natură şi energia unui loc istoric îşi dau întâlnire, în această toamnă, la ediția a VIII-a a Karpatia Horse Show. Între 22 și 24 septembrie, competitori din întreaga lume, campioni şi spectatori vor trăi experiența unică, printre alei de castani şi ruine fermecătoare, într-un spațiu ce a aparţinut uneia dintre cele mai vechi familii româneşti, Domeniul Cantacuzino din Floreşti, județul Prahova, la doi pași de Câmpina.

Față de edițiile anterioare, acum, în 2023, la Karpatia Horse Show 2023 Concursul Complet Internațional de 4* este etapă de calificare pentru Jocurile Olimpice de Vară de la Paris 2024, astfel că aici vom putea vedea sportivi care în vara anului viitor se vor lupta pentru recunoașterea supremă în lumea sportului - o medalie olimpică. Pe lângă spectacolul complet al performanței sportive de vârf – dresaj, cross-country, sărituri peste obstacole, working equitation și demonstrații cu atelaje cu doi și patru cai, toți cei care vor veni la acest eveniment vor putea asista la concerte live, ateliere creative, demonstrații ecvestre, multiple activități în natură, experiențe culinare, activități specifice pentru aventura park, zonă dedicată design-ului inspirat de lifestyle-ul ecvestru și alte surprize.
Deschiderea oficială a ediției din acest an va avea loc vineri, 22 septembrie, ora 13.00. Programul complet al celor trei zile - aici. Bilete pot fi achiziționate aici.


13 Aug 2023 11:25 3768 vizualizari


Comentarii


358 vizualizari 20 Jul 2024 12:34 La Castelul ”Hasdeu” din Câmpina vin... haiducii!

La Castelul ”Hasdeu” din Câmpina vin... haiducii!

Castelul ”Iulia Hasdeu” din Câmpina va fi gazda unui concert extraordinar, inclus în șirul mai larg al evenimentelor intitulate ”Seratele Hasdeu”.

citeste mai mult
3456 vizualizari 18 Jul 2024 16:31 Câmpina Summer Park Music, trei concerte în centrul orașului, în perioada iulie - august 2024

Câmpina Summer Park Music, trei concerte în centrul orașului, în perioada iulie - august 2024

Cu ceva întârziere față de tradiția anilor precedenți, ediția 2024 a evenimentului Câmpina Summer Park Music va avea loc în zilele de 28 iulie, 4 și 25 august.

citeste mai mult
469 vizualizari 18 Jul 2024 07:20 La 1 septembrie 2024, la Câmpina are loc a V-a ediție a competiției de ciclism ROYAL RACE

La 1 septembrie 2024, la Câmpina are loc a V-a ediție a competiției de ciclism ROYAL RACE

Competiția de ciclism montan Royal Race a ajuns la ediția a V-a, programată anul acesta la 1 septembrie, pe dealul Muscel și în împrejurimile Câmpinei, cu plecarea de pe Strada Prutului, de lângă Parcul Soceram.

citeste mai mult
830 vizualizari 17 Jul 2024 20:08 Miercuri, 24 iulie, petrecere ca-n Hawaii la Premium Tenis Club Câmpina

Miercuri, 24 iulie, petrecere ca-n Hawaii la Premium Tenis Club Câmpina

Hawaii Vibes este denumirea evenimentului care va avea loc miercuri, 24 iulie, cu începere de la ora 21.30, la Premium Tenis Club din Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV