19 membri PSD din Prahova și-au depus candidaturile pentru alegerile parlamentare. Niciun câmpinean printre ei

Politică (Categoria articolului)

Biroul Permanent Județean al PSD Prahova s-a întrunit, ieri, în ședință pentru a analiza propunerile de candidatură pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016. Practic, membrii PSD care vor să candideze fie pentru Senat, fie la Camera Deputaților, au depus un dosar de candidatură. Biroul Permanent Județean a analizat aceste dosare și a întocmit o listă pe care o va înainta pentru validare Comitetului Executiv al PSD Prahova.

Lista a fost întocmită în ordine alfabetică. Vă prezentăm în continuare această listă cu precizarea că niciun reprezentant al PSD Câmpina nu și-a depus dosarul pentru a candida la parlamentare. Nici chiar senatorul George Severin, despre care am aflat, însă, că ar putea candida în alt județ sau chiar la București. 

1. Mihai Adrian Albulescu - fost secretar de stat în Ministerul Economiei

2. Sorin George Botez - consilier local CL Ploiești

3. Vlad Alexandru Cosma - deputat

4. Andrei Marius Dinu - consilier local CL Ploiești

5. Carmen Dumitru - consilier județean

6. Rareș Dan Enescu - consilier județean

7. Fabioara Ionescu - consilier județean

8. Mihai Cristian Ganea - viceprimar municipiul Ploiești

9. Augustin Constantin Mitu - senator

10. Laura Mihaela Moagher - consilier județean

11. Cornel Nanu - primar comuna Cornu

12. Andrei Nicolae - consilier județean

13. Ștefan Radu Oprea - senator

14. Rodica Paraschiv - director Direcția Tehnică din CJ Prahova, fost prefect

15. Andrei Sava - deputat

16. Emanoil Savin - primar orașul Bușteni

17. Ludmila Sfîrloagă - vicepreședinte CJ Prahova

18. Răzvan Ursu -  consilier local CL Ploiești

19. Robert Vâscan - consilier local CL Ploiești

4741 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

3402 vizualizari
01 feb. 2023 07:33

Acuze grave dinspre PSD Câmpina spre Ploiești: ”Se fac presiuni asupra consilierilor și li se promit funcții în societăți de stat”

1 comentarii

În cadrul conferinței de presă a Organizației Câmpina a Partidului Social Democrat, în cadrul căreia au fost prezentate proiectele pentru bugetul local al acestui an, președintele Ioan Mușat a lansat un atac dur spre Ploiești, mai exact spre lideri politici cu funcții importante în administrație.

2779 vizualizari
01 feb. 2023 06:52

PSD Câmpina și-a prezentat proiectele pentru bugetul local - un nou sens giratoriu, parcări, o grădină publică și... fără pasaj subteran

1 comentarii

Cu două zile înaintea ședinței Consiliului Local Câmpina în care se va discuta proiectul privind bugetul local pentru anul 2023, filiala locală a Partidului Social Democrat a organizat o conferință de presă în cadrul căreia a prezentat proiectele pe care această formațiune politică le va propune ca amendamente la bugetul local.

Alte stiri recente

331 vizualizari
02 feb. 2023 12:22

Podul feroviar de la Bobolia (Poiana Câmpina) intră în a doua etapă de consolidare

Sucursala Regională București a CFR SA a desemnat oferta câștigătoare la licitația pentru elaborarea proiectului tehnic și execuția lucrărilor de realizare a unui baraj mic în albia râului Prahova, în zona podului feroviar de la km 89+140 al căii ferate București - Ploiești Vest - Câmpina (pe raza satului Bobolia, aparținând de comuna Poiana Câmpina).

495 vizualizari
02 feb. 2023 09:55

Joi dimineață, acțiune a Poliției Rutiere pe DN1, la Nistorești

În cursul dimineții de joi, 2 februarie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Prahova desfășoară o acțiune pe Drumul Național 1, zona Nistorești, pentru verificarea respectării restricțiilor de circulație pentru vehiculele rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare sau egală cu 7,5 tone, precum și verificarea dotării lor cu anvelope de iarnă sau lanțuri, având în vedere condițiile meteo-rutiere din zona montană spre care se îndreaptă.