Incendiu la Breaza. O femeie de 75 ani a suferit arsuri și a fost transportată la spital

Actualitate (Categoria articolului)

Sâmbătă după-amiază, la Breaza, chiar pe Strada Libertății, artera centrală a localității, a izbucnit un incendiu.

ISU Prahova a deplasat la fața locului nu mai puțin de trei autospeciale de stingere cu apă și spumă. După cum a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, incendiul s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 400mp și s-a extins și la o a doua locuință. O femeie de 75 ani a suferit arsuri de gradul I și II pe torace, față și membrele superioare. A fost asistată de echipajul de la o Ambulanță SMURD și apoi a fost transportată la spital.
Vom reveni.

(Foto cu caracter ilustrativ)

2804 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

583 vizualizari
22 feb. 2024 20:33

Primim de la cititori. Câmpina, Strada Bobâlna, februarie 2024

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 un filmuleț realizat parcurgând Strada Bobâlna, din Câmpina, de la capătul dinspre Strada B.P. Hasdeu până la ieșirea în Calea Doftanei.

710 vizualizari
22 feb. 2024 18:48

De Cartea Recordurilor. Un câmpinean aflat la volan a fost prins de trei ori într-o zi din ce în ce mai băut... A treia oară a fost reținut de polițiști!

1 comentarii

Un câmpinean are toate șansele să intre în Cartea Recordurilor, după ce în cursul zilei de miercuri, 21 februarie, aflându-se la volan în municipiul Ploiești a fost oprit de trei ori la rând de polițiști, aceștia constatând de fiecare dată că era din ce în ce mai băut!

Alte stiri recente

168 vizualizari
22 feb. 2024 19:28

“Îmi asum public că, în calitate de primar al Câmpinei, nu voi continua demersul construirii pasajului rutier!”

1 comentarii

Acesta este angajamentul public al Irinei Nistor, candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Câmpina, un angajament scris și semnat.

810 vizualizari
21 feb. 2024 23:01

Câștigătorii concursului de fotografie OBIECTIV: CÂMPINA CURATĂ

1 comentarii

Asociația Câmpina Curată și Partidul Câmpina Curată au organizat un concurs inedit de fotografie, prin care s-a dorit aducerea în atenția publicului a unor probleme legate de curățenia din municipiul Câmpina. Ȋn ciuda temei aparent negative, acest concurs a constituit un mesaj pozitiv pentru schimbare, o campanie de conștientizare și implicare activă. Câteva sute de fotografii au fost înscrise în concurs de către fotografi amatori și profesioniști.