Cezar Grama a obținut în instanță anularea ordinului prefectului prin care se constata încetarea mandatului său de consilier local în CL Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

Consilierul local câmpinean Cezar Grama a obținut în instanță anularea Ordinului 222/5 iulie 2021 al prefectului județului, ordin privind constatarea încetării de drept, înainte de expirarea duratei normale, a mandatului de consilier local și declararea ca vacant a locului lui Cezar Grama în Consiliul Local Câmpina. Decizia Secției de contencios administrativ și fiscal a Tribunalului Prahova a fost pronunțată astăzi, 17 noiembrie 2021, nu este definitivă, putând fi atacată cu recurs de Prefectura Prahova în termen de 15 zile de la comunicare.

În luna august a acestui an, Cezar Grama obținuse de la aceeași instanță suspendarea ordinului prefectului, iar acum, iată, a obținut și anularea ordinului. El își poate exercita în continuare mandatul de consilier local. Vă reamintim că, la începutul lunii iunie a acestui an, în cadrul unei ședințe extraordinare a Consiliului Local, secretarul general al municipiului a anunțat că Cezar Grama și-a pierdut mandatul de consilier după excluderea din Partidul Verde pe listele căruia a candidat la alegerile locale. A fost atunci o întreagă dispută legată de acest subiect, secretarul general Elena Moldoveanu invocând o hotărâre definitivă a Tribunalului București, iar Cezar Grama susținând că mai are și alte procese pe rol cu Partidul Verde și nu-și poate pierde mandatul de consilier până la finalizarea acestor procese. Pe 5 iulie fost emis ordinul prefectului privind încetarea mandatului de consilier, ordin atacat ulterior în instanța de contencios de către Cezar Grama, iar instanța, iată, i-a dat câștig de cauză. Probabil că Prefectura va face recurs și vom vedea care va fi decizia definitivă a instanței.

3020 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1115 vizualizari
02 iul. 2022 14:36

Poliția Prahova scoate la concurs mai multe posturi din sursă externă, inclusiv ofițeri și ajutor de șef de post

64 de posturi sunt scoase la concurs de Inspectoratul de Poliție Județean Prahova, cu recrutare prin încadrare directă din sursă externă: patru sunt pentru ofițer, iar 60 sunt pentru agenți de poliție – dintre care 15 pentru ajutor de șef de post din specialitatea ordine publică, în mediul rural.

1394 vizualizari
02 iul. 2022 13:01

Tânăr din București, prins drogat la volan de polițiștii din Câmpina

Vineri, 1 iulie, în jurul orei 19.30, polițiștii din Câmpina au oprit pentru control pe Strada I.H. Rădulescu un autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 31 de ani, din municipiul București.

Alte stiri recente

194 vizualizari
02 iul. 2022 20:08

Tineri voluntari din Corpul European de Solidaritate au poposit la Câmpina

2022 este Anul European al Tineretului și în cadrul unui stagiu de voluntariat prin Corpul European de Solidaritate, zece voluntari internaționali GEYC, din mai multe țări, împreună cu elevi de la liceele câmpinene au poposit vineri, 1 iulie, și la sediul Primăriei municipiului Câmpina, unde s-au întâlnit cu primarul Alin Moldoveanu.

2376 vizualizari
30 iun. 2022 07:47

Licitația pentru noua creșă de la Câmpina a fost finalizată. Valoarea contractului - 8,15 milioane lei fără TVA

Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Cseke Attila, a anunțat recent semnarea contractelor de execuție pentru 15 creșe din țară, finanțate cu bani de la bugetul de stat și care vor fi construite prin intermediul Companiei Naționale de Investiții. Printre aceste 15 creșe se numără și cea de la Câmpina, din cartierul Voila.