SanConfind are un departament complet de imagistică medicală

Social (Categoria articolului)

Rezonanță magnetică (RMN), tomografie computerizată, mamografie digitală, ecografie, radiologie convențională, osteodensitometrie (DEXA), toate acestea înseamnă Departamentul de Imagistică Medicală de la Spitalul San Confind Poiana Câmpina. Practic, un departament complet și foarte eficient în stabilirea unui diagnostic corect.

'Avem un departament complet de imagistică medicală, cu aparatură de top, foarte performantă pe toate domeniile, respectiv tomografie, RMN, mamografie, ecografie, raze X. Deci este un departament integrat și astfel putem să-i ajutăm pe colegii noștri de la Recuperare medicală, cărora le oferim un diagnostic corect pentru pacient. De altfel, echipa pe care noi o formăm cu colegii de la Baza de Recuperare și Tratament funcționează foarte bine, lucru extrem de important pentru tratarea cu succes a afecțiunilor pacienților', ne-a declarat dr. Sorian Ghiea, medic specialist radiologie - imagistică în cadrul SanConfind. 
Dr. Sorin Ghiea explică ce înseamnă imagistica medicală, cum se lucrează în acest departament, ce aparatură există, ce proceduri se realizează și cum au fost descoperite patologii la care nu se aștepta nimeni, nici pacientul, dar nici medicul, în urma investigațiilor de la imagistică. (video)
Dacă doriți mai multe informații sau dacă vreți să faceți o programare, numărul de telefon al Cabinetului de Imagistică Medicală de la SanConfind este 0372.327.427. (P)

10477 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1896 vizualizari
01 mar. 2021 18:30

Agenții Poliției Locale Câmpina au oferit flori doamnelor, în prima zi de primăvară

Luni, 1 martie 2021, puțin după ora 10.00, în centrul Câmpinei, agenții Poliției Locale le-au oferit doamnelor și domnișoarelor, în mod simbolic, câte o floare, la începutul unei noi primăveri.

4446 vizualizari
27 feb. 2021 14:03

Testare gratuită pentru femeile din Câmpina în cadrul unui program de prevenție și tratament al cancerului de col uterin

1 comentarii

Zilele trecute, la sediul Primăriei Câmpina a avut loc o întâlnire a primarului Alin Moldoveanu cu o delegație a mai multor instituții care derulează în zona Muntenia un program de prevenție și tratament al cancerului de col uterin. Cu acest prilej s-a semnat și un protocol de colaborare, femeile din Câmpina putând apela la numărul de telefon 0721.933.020 pentru a se înscrie în programul de screening.

Alte stiri recente

849 vizualizari
01 mar. 2021 21:39

Dezvelirea blazonului familiei Știrbei, momentul de vârf al aniversării a 50 de ani de la înființarea Spitalului Voila - Câmpina

La 1 martie 1971 se înființa Spitalul de Psihiatrie Voila, pe fosta moșie a prințului Dimitrie Barbu Știrbei, sediul administrativ fiind situat chiar în Castelul Voila, construit de Știrbei în urmă cu 150 de ani. Astăzi, la 50 de ani de la înființarea acestei unități medicale, la Voila a avut loc un workshop dedicat istoriei spitalului, punctul culminant fiind dezvelirea unei plăci de granit cu blazonul familiei Știrbei.

1084 vizualizari
01 mar. 2021 21:03

Încet-încet, Turnătoria Centrală Orion Câmpina dispare de pe fața pământului

Scriam recent despre faptul că terenurile și toate construcțiile aparținând Turnătoriei Centrale Orion Câmpina, societate aflată în faliment, au fost vândute, prin intermediul lichidatorului judiciar, societății cu capital italian Edil Center SRL Filipești din județul Bacău, valoarea contractului fiind de aproximativ 15 milioane lei fără TVA.