Momente emoționante la Telega, de Ziua Națională a României

Eveniment (Categoria articolului)

Ziua Națională a României a fost sărbătorită și în comuna Telega, iar emoțiile au fost la fel de puternice pentru cei implicați, chiar dacă evenimentul nu a avut amploarea celor din localitățile mai mari.

La Monumentul Eroilor din centrul comunei Telega, oficialitățile locale, în frunte cu primarul Costel Brezeanu, dar și copiii din Ansamblul "Plaiuri Telegene" au depus o coroană de flori. La Căminul Cultural din apropiere a avut loc și un scurt moment artistic la care au participat mai mulți locuitori ai comunei. A fost prilejul pentru copiii din Ansamblul "Plaiuri Telegene" să încânte din nou audiența, așa cum o fac de fiecare dată, marcând astfel printr-un moment simplu, dar plin de emoție, Ziua Națională a României, Ziua Marii Uniri, care a adus, în urmă cu 105 ani, la un loc toate teritoriile locuite de români.
De asemenea, la Biblioteca comunei Telega, copiii au marcat Ziua Națională a României și chiar dacă sunt evenimente simple, fără prea mare fast, ele sunt pline de emoție și de inocența copiilor.

3920 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Adriana Pescaru 02.12.2023 09:37 Felicitări și mulțumesc frumos pentru momentele superbe alături de copiii ansamblului Plaiuri Telegene. BRAVO BRAVO! Cu multa susținere pentru tot ceea ce faceți pentru Telega mea frumoasa!
  • Analfabetul 02.12.2023 13:38 Telega are mai multa valoare folclorica si turistica decat Campina. Felicitari tuturor.

Eveniment

922 vizualizari
03 mar. 2024 11:24

Proiect româno-moldovean pe tema Mărțișorului la Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina

După cum v-am informat deja, pe 1 Martie 2024, Grădinița “Iulia Hasdeu” din Câmpina a derulat o activitate foarte frumoasă - ”Mărțișorul, între tradiție, creativitate și Patrimoniul UNESCO”, în cadrul proiectului transfrontalier ”Grădinițele prieteniei”, la care participă unități de învățământ preșcolar din România și Republica Moldova. 

1729 vizualizari
29 feb. 2024 20:38

Spectacol de revistă la Casa de Cultură din Câmpina, susținut de artiștii Teatrului “Toma Caragiu” din Ploiești

Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, la Casa de Cultură “Geo Bogza” din Câmpina va avea loc spectacolul “Dă, Doamne, cântec!”, susținut de artiștii Secției de Revistă a Teatrului “Toma Caragiu”din Ploiești. Evenimentul va avea loc marți, 12 martie 2024, de la ora 19.00.

Alte stiri recente

638 vizualizari
03 mar. 2024 18:59

Alin Moldoveanu: ”Câmpina nu a pierdut niciun leu din cele 14 milioane, pe care le vehiculează unii”

Prezent într-o emisiune la CâmpinaTV.ro, unde a explicat pe larg bugetul local pentru anul 2024, Alin Moldoveanu a făcut o serie de referiri la una dintre acuzele lansate în ultimele luni de adversarii săi politici - pierderea a 14 milioane lei, fonduri europene, din proiecte care nu au fost finalizate la termenul de 31 decembrie 2023.

806 vizualizari
03 mar. 2024 18:19

Restricțiile de trafic pe mai multe străzi din Câmpina, prelungite până la 31 martie

Primăria municipiului Câmpina a anunțat prelungirea restricțiilor de circulație pe mai multe străzi, pe care se efectuează lucrări de extindere a canalizării menajere.