La Poiana Câmpina, taxele și impozitele se pot plăti online, prin platforma Ghișeul.ro

Social (Categoria articolului)

De câteva zile, la Poiana Câmpina a devenit funcțional sistemul pentru plata online a taxelor și impozitelor locale și a altor tipuri de taxe stabilite de instituțiile publice pentru diferite servicii. Pentru a putea plăti impozitele şi taxele locale online, contribuabilii trebuie să fie înregistraţi în sistem, parola fiind furnizată de către primărie, în baza unei cereri însoțite de o copie a actului de identitate. După ce primesc utilizatorul şi parola, cetățenii pot accesa opţiunea „Plata cu autentificare“ pe site-ul www.ghiseul.ro, iar plăţile se efectuează prin intermediul cardului bancar.

Am dorit să creăm această facilitate pentru cei care doresc să plătească de acasă taxele şi impozitele, să nu se mai deplaseze la sediul Primăriei. De asemenea, credem că această facilitate este binevenită şi pentru persoanele care locuiesc în străinătate şi nu pot ajunge în ţară pentru a-şi plăti taxele și impozitele la bugetul local. Oamenii trebuie să știe că la plata acestor taxe și impozite nu se percep comisioane pentru tranzacțiile bancare, ne-a declarat primarul comunei Poiana Câmpina, Sergiu Constanda.
Ghișeul.ro este disponibil șapte zile din șapte, 24 de ore din 24, cu excepția perioadelor de mentenanță, care sunt anunțate în prealabil. Dovada plății se primește pe e-mail în câteva minute de la efectuarea acesteia.

4015 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Dana 30.06.2021 20:15 Va multumim Salutam aceasta initiativa si ne bucuram ca datorita tehnologiei moderne cei ce nu au aces la ea pot accesa mai iute ghiseul public Cu respect Dana

Social

1445 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

693 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

225 vizualizari
20 apr. 2024 13:40

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă au avut loc primele meciuri din cadrul etapei a 25-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele înregistrate până acum și clasamentul la zi:

364 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.