La Poiana Câmpina, taxele și impozitele se pot plăti online, prin platforma Ghișeul.ro

Social (Categoria articolului)

De câteva zile, la Poiana Câmpina a devenit funcțional sistemul pentru plata online a taxelor și impozitelor locale și a altor tipuri de taxe stabilite de instituțiile publice pentru diferite servicii. Pentru a putea plăti impozitele şi taxele locale online, contribuabilii trebuie să fie înregistraţi în sistem, parola fiind furnizată de către primărie, în baza unei cereri însoțite de o copie a actului de identitate. După ce primesc utilizatorul şi parola, cetățenii pot accesa opţiunea „Plata cu autentificare“ pe site-ul www.ghiseul.ro, iar plăţile se efectuează prin intermediul cardului bancar.

Am dorit să creăm această facilitate pentru cei care doresc să plătească de acasă taxele şi impozitele, să nu se mai deplaseze la sediul Primăriei. De asemenea, credem că această facilitate este binevenită şi pentru persoanele care locuiesc în străinătate şi nu pot ajunge în ţară pentru a-şi plăti taxele și impozitele la bugetul local. Oamenii trebuie să știe că la plata acestor taxe și impozite nu se percep comisioane pentru tranzacțiile bancare, ne-a declarat primarul comunei Poiana Câmpina, Sergiu Constanda.
Ghișeul.ro este disponibil șapte zile din șapte, 24 de ore din 24, cu excepția perioadelor de mentenanță, care sunt anunțate în prealabil. Dovada plății se primește pe e-mail în câteva minute de la efectuarea acesteia.

3319 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Dana 30.06.2021 20:15 Va multumim Salutam aceasta initiativa si ne bucuram ca datorita tehnologiei moderne cei ce nu au aces la ea pot accesa mai iute ghiseul public Cu respect Dana

Social

806 vizualizari
04 dec. 2021 12:42

Târg de dulciuri de Moș Nicolae, la Câmpina, în beneficiul copiilor speciali

O acțiune deosebită va avea loc luni, 6 decembrie 2021, la cafeneaua 5 to go din municipiul Câmpina, situată pe Bulevardul Carol I, vis a vis de Spitalul Municipal. Este vorba despre un târg de dulciuri de Moș Nicolae, un eveniment organizat de Consiliul Școlar al Elevilor de la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu". Mai exact, voluntarii din cadrul proiectului PeaceJam Câmpina, derulat la CNNG, organizează acest târg în beneficiul copiilor de la Asociația Glasul Autismului din Câmpina.

4302 vizualizari
02 dec. 2021 20:22

La Biblioteca Municipală ”Dr. C.I. Istrati” din Câmpina a avut loc premierea concursului de creație literară pentru elevi

Ajuns la a V-a ediție, concursul de creație literară ”Pe tărâmul lecturii” rezervat elevilor câmpineni, s-a încheiat joi, 2 decembrie, cu festivitatea de premiere, care a avut loc pe terasa Bibliotecii Municipale ”Dr. C.I. Istrati” din Câmpina.

Alte stiri recente

189 vizualizari
04 dec. 2021 18:19

Locuri de muncă vacante în Câmpina și împrejurimi la 4 decembrie 2021

Informațiile sunt furnizate de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Prahova. Detalii puteți obține de la ALOFM Câmpina, telefon 0244.376.001.

2017 vizualizari
03 dec. 2021 20:53

Triumf Poiana Câmpina și recordurile care au dus-o pe primul loc la jumătatea campionatului

Cu un lot valoros, probabil cel mai valoros din actuala ediție de campionat a Superligii B Prahova, al doilea eșalon fotbalistic al județului, Triumf Poiana Câmpina a stabilit o serie de recorduri, care au dus-o la jumătatea întrecerii pe primul loc, la un avans de patru puncte de ocupanta locului secund.