Cu inima la teatru și... la copiii născuți la Maternitatea din Câmpina

Eveniment (Categoria articolului)

"Cuibul artiștilor" o companie de teatru independent, formată din tineri actori, studenți și absolvenți ai UNATC, încheie la Câmpina turneul național cu spectacolul "O zi de vară". Pe 19 aprilie, de la ora 19.00, piesa va fi jucată pe scena Casei de Cultură "Geo Bogza". Toate fondurile strânse în urma acestui turneu, care a inclus 10 orașe mari din țară, vor fi folosite pentru dotarea cu aparatură de specialitate a Secției de Obstetrică-Ginecologie din cadrul Spitalului Municipal.

Intrarea la spectacol este gratuită, dar spectatorii pot face donații în funcție de posibilitățile fiecăruia. De asemenea, cauza copiilor nou-născuți de la Materninatea din Câmpina poate fi susținută prin donații în contul
IBAN: RO84BRDE410SV57760664100
Asociația Cuibul Artiștilor
Banca: BRD - Groupe Societe Generale - BRD Gara de Nord
 

#cuinimalateatru este călătoria pe care o fac tinerii actori pentru a convinge în special publicul tânăr de frumusețea spectacolului. "Hai să te bucuri de o experiență unică și să susții cauza copiilor nou-născuți de la Maternitatea din Câmpina", este îndemnul adresat iubitorilor de teatru. Mai multe informații despre acest proiect deosebit puteți afla de pe pagina special creată pentru evenimentul teatral de la Câmpina - https://www.facebook.com/events/180552009131246/

4273 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

1590 vizualizari
23 feb. 2024 22:47

Proiect extrem de interesant, în parteneriat cu Formula 1, prezentat la deschiderea Academiei STEAM de la Câmpina

Evenimentul de deschidere a Academiei STEAM a Fundației Zamolxes, care a avut loc vineri, 23 februarie, la Centrul Cultural pentru Tineret Zamolxes - Câmpina, în prezența primarului Alin Moldoveanu, a cuprins și un moment care a stârnit maxim interes în rândul tinerilor prezenți.

2740 vizualizari
16 feb. 2024 21:09

Târgul Mierii Câmpina 2024 și-a deschis porțile vineri, 16 februarie. Târgul rămâne deschis până duminică, 18 februarie

Casa Tineretului din Câmpina a fost luată cu asalt de mulțimea de expozanți dornici să participe la Târgul Mierii, una dintre cele mai apreciate manifestări din lumea apiculturii românești. Vineri, 16 februarie, a avut loc deschiderea oficială, în prezența autorităților locale și a organizatorilor - Asociația Apicolă ”Valea Prahovei”.