CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Ziua Europeană a Patrimoniului, marcată la Muzeul Memorial ”B.P. Hasdeu” Câmpina

- Eveniment -

Ziua Europeană a Patrimoniului, marcată la Muzeul Memorial ”B.P. Hasdeu” Câmpina

Ziua Europeană a Patrimoniului a fost sărbătorită pe întreg continentul sâmbătă, 16 septembrie 2023. Câmpina s-a aliniat pentru prima dată acestei sărbători, evenimentul fiind marcat la Muzeul Memorial ”B.P. Hasdeu”.

Evenimentul a fost inclus pe lista manifestărilor din cadrul Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor, care are loc în perioada 1 septembrie - 1 octombrie 2023 la Câmpina.
Cu acest prilej a avut loc primul târg dedicat meșteșugarilor locali și zonali, evenimentul fiind întregit de mai multe momente artistice susținute de grupuri și ansambluri locali și zonale. De asemenea, au fost concursuri, dar dincolo de toate, au fost momente de mare bucurie, s-a simțit o zi de sărbătoare, chiar dacă ploaia a mai dat ceva de furcă organizatorilor.
La eveniment a fost prezent și primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, alături de care s-a aflat vicepreședintele Consiliului Județean Prahova, Dumitru Tudone, cel care cu acest prilej a anunțat demararea demersurilor pentru aducerea Muzeului Memorial ”Nicolae Grigorescu” în administrarea municipalității câmpinene, ca o necesitate ”a întregirii patrimoniului local”, după cum a spus Dumitru Tudone.


18 Sep 2023 21:03 2453 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
788 vizualizari 13 Jun 2024 23:11 Multă ”răceală” la Ziua Eroilor, de la Câmpina

Multă ”răceală” la Ziua Eroilor, de la Câmpina

Ziua Eroilor a venit în anul 2024 la foarte puțin timp după alegerile locale. Poate de aici o ”răceală” evidentă, schimburi de priviri reci, chiar dure între... diverse persoane, implicate direct sau indirect în derularea procesului electoral.

citeste mai mult
1390 vizualizari 13 Jun 2024 21:59 Ziua Eroilor a fost la Cornu o mare sărbătoare

Ziua Eroilor a fost la Cornu o mare sărbătoare

Comuna Cornu excelează atunci când vine vorba de organizarea de evenimente, dar, dintre toate, Ziua Eroilor pare cea mai apropiată de sufletul administrației din, probabil, cea mai europeană comună din Prahova și nu numai.

citeste mai mult
943 vizualizari 11 Jun 2024 08:58 Grupul vocal folcloric ”Dor, doruleț”, al CAR Pensionari Câmpina, a fost la Festivalul iProsop, de la Selemet, Moldova

Grupul vocal folcloric ”Dor, doruleț”, al CAR Pensionari Câmpina, a fost la Festivalul iProsop, de la Selemet, Moldova

Din anul 2022, seniorii câmpineni și din localitățile limitrofe au participat la acțiunile proiectului ”Îmbătrânire activă și sănătoasă”, inițiat de Asociația CAR Pensionari Câmpina.

citeste mai mult
861 vizualizari 04 Jun 2024 17:46 Aurelian Temișan, sărbătorit de publicul câmpinean la finalul spectacolului “O noapte furtunoasă”

Aurelian Temișan, sărbătorit de publicul câmpinean la finalul spectacolului “O noapte furtunoasă”

Pe scena Casei Tineretului din Câmpina s-a jucat, luni seară, spectacolul "O noapte furtunoasă", după I.L. Caragiale, în regia lui Alexandru Nagy.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV