HidroPrahova, ce-ai de gând cu lucrările de canalizare de la Câmpina?

Actualitate (Categoria articolului)

27 mai 2019 - data la care HidroPrahova a semnat contractul de execuție cu firma Kato Service SRL Ploiești, care a câștigat licitația pentru lucrările de canalizare de la Câmpina, Bănești și Vălenii de Munte. Tot în luna mai, Consiliul Județean Prahova a emis autorizația de construire a rețelelor de canalizare. 6 iunie 2019 - data la care a fost emis ordinul de începere a lucrărilor. A venit și luna octombrie și lucrările tot nu au început. Au fost aduse la Câmpina doar niște tuburi pentru canalizare, descărcate pe Calea Doftanei și depozitate în fața Rafinăriei "Steaua Română". Prin urmare, putem considera că 2019 este un an pierdut în privința lucrărilor de canalizare cu fonduri europene.

Iată ce ne comunica HidroPrahova la sfârșitul lunii august 2019: "Conform programului de execuție asumat, antreprenorul a început lucrările în șantier pe 26 iulie 2019, cu lucrări pregătitoare și recepția conductei de canalizare reabilitată pe Bulevardul Carol I, în lungime de 260 metri. În aceeași dată s-au predat amplasamentele și pentru lucrările de reabilitare la rețeaua de canalizare menajeră de pe Strada Mihail Kogălniceanu și de pe Strada Dealului, pentru finalizarea extinderii rețelei de canalizare menajeră de pe această din urmă stradă, în conformitate cu prioritățile anunțate de Primăria Câmpina. Apoi, în calendarul asumat de antreprenor, lucrările urmează să se desfășoare pe străzile Mihai Eminescu, Republicii și Constantin Istrati, urmând să fie finalizate lucrările pe Bulevardul Carol I (sens giratoriu Fibec – intersecția cu Strada Frații Golești, n.r.) și să se treacă la reabilitarea rețelei de canalizare de pe Calea Doftanei. Termenul de finalizare a acestor lucrări menționate este sfârșitul lunii octombrie 2019".

Suntem la începutul lui octombrie 2019, dar nici vorbă până acum de vreo săpătură. 
Kato Service SRL Ploiești a solicitat și a primit de la Primăria Câmpina aviz de spargere în data de 23 septembrie 2019, pentru cinci străzi: Mihail Kogălniceanu, Republicii, Calea Doftanei (până la intersecția cu Aleea Ulmet), Oituz și Dealului. Sunt zone unde trebuie realizate branșamentele la rețeaua de canalizare existentă. Termenul de execuție prevăzut în avizul de spargere - 56 zile. Până acum, nicio mișcare, pe nicăieri. Deci, un început cu stângul. Asta în condițiile în care Câmpina așteaptă de patru ani reluarea acestor lucrări de canalizare (vă reamintim, au fost sistate în toamna lui 2015), pentru a se putea interveni apoi la infrastructura distrusă de lucrări. a momentul sistării, lucrările de canalizare erau realizate în proporție de 45% la Câmpina, 85% la Bănești și 93% la Vălenii de Munte.
Licitația pentru continuarea lucrărilor a fost câștigată de asocierea formată din firmele Kato Service SRL Ploiești și Instal Service Technology SRL Măgurele – Ilfov. Valoarea totală a contractului - 35.623.125,88 lei, fără TVA, din care aproximativ 21.000.000 lei pentru sectorul Câmpina. Termenul de execuție - 630 zile calendaristice de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor (mai exact, 25 februarie 2021).

2206 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • erico 07.10.2019 09:40 Multi sefi pe salarii babane la Hidro.Auzi 2 ani.O sa fie in genul parc Soldat cu termen depasit.O alta gafa este sa ceara un supliment constructorul si natafletii sa arunce cu banii,ca doar nu e de la ei din buzunar.Posturile de bugetari sunt pentru nemancati,hoti.Ca exista 1 la suta oameni corectii prin institutii,cine ii remarca?In control nu vin asa la intamplare prin primarie,are daca cauta sa scuture pe multi.Dar ce le pasa lor cand au spatele asigurat
  • HIDRO...gen 07.10.2019 17:28 Gata șefu, începem să spargem. Prima stradă: Bobâlna 🤣
  • Alexandru Hurloi 07.10.2019 18:40 Buna ziua, Nu stiu cum faceti propaganda dar ceea ce aratati in poza este teava de GAZ!!! Va rugam nu incercati sa dezinformati.....

Actualitate

8 vizualizari
15 oct. 2019 08:48

Echipa Delice Câmpina va reprezenta România la Trofeul Mondial de Ciocolaterie, Gelaterie și Patiserie de la Milano

În perioada 21-22 octombrie 2019, la Milano, în Italia, va avea loc prestigiosul concurs The World Trophy of Pastry Ice Cream and Chocolate, adică Trofeul Mondial de Ciocolaterie, Gelaterie și Patiserie, eveniment destinat specialiștilor din domeniu. Este o competiție senzațională, de anvergură, la care participă patiseri - cofetari din întreaga lume, miza fiind trofeul și, bineînțeles, tilul de campion mondial. Tema ediției din acest an este "Artă și tradiție națională", iar România va fi reprezentată la Milano de o echipă de la Cofetăriile Delice Internațional Câmpina.

1649 vizualizari
14 oct. 2019 20:16

Trafic deviat și stații desființate temporar în Câmpina, pe Bd. Carol I, pentru executarea lucrărilor de canalizare. Marți se asfaltează și Strada Golești

După cum vă informam la sfârșitul săptămânii trecute, de astăzi, 14 octombrie 2019, Bulevardul Carol I din municipiul Câmpina este închis circulației pe tronsonul cuprins între sensul giratoriu de la Fibec și Biserica de la Brazi, pentru executarea lucrărilor de canalizare derulate cu fonduri europene prin HidroPrahova. Avizul de închidere a circulației este valabil până pe 8 noiembrie 2019, iar în toată această perioadă traficul rutier va fi deviat pe străzile Frații Golești și B.P. Hasdeu.

Alte stiri recente

1769 vizualizari
14 oct. 2019 22:06

Scrisoarea impresionantă a unei femei ai cărei părinți au fost uciși, către parlamentarii care au votat Legea recursului compensatoriu

1 comentarii

Maria Dumitru este o femeie din Constanța, ai cărei părinți au fost uciși cu bestialitate, în vara acestui an, de un individ eliberat din penitenciar în baza Legii privind recursul compensatoriu. Pe 9 octombrie 2019, ea le-a trimis o scrisoare parlamentarilor care au aprobat această lege controversată, cerându-le să o abroge cât mai repede. ”Vă consider părtaş la această dublă crimă şi sper ca această vină să vă urmărească până la sfârşitul vieţii, aşa cum durerea de a-mi pierde părinţii în cel mai crud mod cu putinţă va fi cu mine pentru totdeauna. Nu există noapte în care să nu mă gândesc la suferința fizică și mentală din ultimele lor minute”, scrie Maria Dumitru în scrisoarea adresată parlamentarilor.

789 vizualizari
14 oct. 2019 21:30

”Un pas către tine”, un proiect important destinat copiilor de la Centrul "Glasul Autismului" din Câmpina

Proiectul „Un pas către tine” se derulează pe parcursul a trei luni la Centrul ”Glasul Autismului” din Câmpina și își propune să valorifice potențialul copiilor cu tulburări din spectrul autist, beneficiari ai centrului menționat, prin implicarea în activități de coordonare, mișcare și sport. Acesta este cel de-al doilea proiect al Asociației "Glasul Autismului" finanțat de Kaufland în cadrul Programului START ONG, implementat de Act for Tomorrow.