CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

HidroPrahova, ce-ai de gând cu lucrările de canalizare de la Câmpina?

- Actualitate -

HidroPrahova, ce-ai de gând cu lucrările de canalizare de la Câmpina?

27 mai 2019 - data la care HidroPrahova a semnat contractul de execuție cu firma Kato Service SRL Ploiești, care a câștigat licitația pentru lucrările de canalizare de la Câmpina, Bănești și Vălenii de Munte. Tot în luna mai, Consiliul Județean Prahova a emis autorizația de construire a rețelelor de canalizare. 6 iunie 2019 - data la care a fost emis ordinul de începere a lucrărilor. A venit și luna octombrie și lucrările tot nu au început. Au fost aduse la Câmpina doar niște tuburi pentru canalizare, descărcate pe Calea Doftanei și depozitate în fața Rafinăriei "Steaua Română". Prin urmare, putem considera că 2019 este un an pierdut în privința lucrărilor de canalizare cu fonduri europene.

Iată ce ne comunica HidroPrahova la sfârșitul lunii august 2019: "Conform programului de execuție asumat, antreprenorul a început lucrările în șantier pe 26 iulie 2019, cu lucrări pregătitoare și recepția conductei de canalizare reabilitată pe Bulevardul Carol I, în lungime de 260 metri. În aceeași dată s-au predat amplasamentele și pentru lucrările de reabilitare la rețeaua de canalizare menajeră de pe Strada Mihail Kogălniceanu și de pe Strada Dealului, pentru finalizarea extinderii rețelei de canalizare menajeră de pe această din urmă stradă, în conformitate cu prioritățile anunțate de Primăria Câmpina. Apoi, în calendarul asumat de antreprenor, lucrările urmează să se desfășoare pe străzile Mihai Eminescu, Republicii și Constantin Istrati, urmând să fie finalizate lucrările pe Bulevardul Carol I (sens giratoriu Fibec – intersecția cu Strada Frații Golești, n.r.) și să se treacă la reabilitarea rețelei de canalizare de pe Calea Doftanei. Termenul de finalizare a acestor lucrări menționate este sfârșitul lunii octombrie 2019".

Suntem la începutul lui octombrie 2019, dar nici vorbă până acum de vreo săpătură. 
Kato Service SRL Ploiești a solicitat și a primit de la Primăria Câmpina aviz de spargere în data de 23 septembrie 2019, pentru cinci străzi: Mihail Kogălniceanu, Republicii, Calea Doftanei (până la intersecția cu Aleea Ulmet), Oituz și Dealului. Sunt zone unde trebuie realizate branșamentele la rețeaua de canalizare existentă. Termenul de execuție prevăzut în avizul de spargere - 56 zile. Până acum, nicio mișcare, pe nicăieri. Deci, un început cu stângul. Asta în condițiile în care Câmpina așteaptă de patru ani reluarea acestor lucrări de canalizare (vă reamintim, au fost sistate în toamna lui 2015), pentru a se putea interveni apoi la infrastructura distrusă de lucrări. a momentul sistării, lucrările de canalizare erau realizate în proporție de 45% la Câmpina, 85% la Bănești și 93% la Vălenii de Munte.
Licitația pentru continuarea lucrărilor a fost câștigată de asocierea formată din firmele Kato Service SRL Ploiești și Instal Service Technology SRL Măgurele – Ilfov. Valoarea totală a contractului - 35.623.125,88 lei, fără TVA, din care aproximativ 21.000.000 lei pentru sectorul Câmpina. Termenul de execuție - 630 zile calendaristice de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor (mai exact, 25 februarie 2021).


07 Oct 2019 07:44 4293 vizualizari



Comentarii






  • 07.10.2019 18:40 Alexandru Hurloi Buna ziua, Nu stiu cum faceti propaganda dar ceea ce aratati in poza este teava de GAZ!!! Va rugam nu incercati sa dezinformati.....
  • 07.10.2019 17:28 HIDRO...gen Gata șefu, începem să spargem. Prima stradă: Bobâlna 🤣
  • 07.10.2019 09:40 erico Multi sefi pe salarii babane la Hidro.Auzi 2 ani.O sa fie in genul parc Soldat cu termen depasit.O alta gafa este sa ceara un supliment constructorul si natafletii sa arunce cu banii,ca doar nu e de la ei din buzunar.Posturile de bugetari sunt pentru nemancati,hoti.Ca exista 1 la suta oameni corectii prin institutii,cine ii remarca?In control nu vin asa la intamplare prin primarie,are daca cauta sa scuture pe multi.Dar ce le pasa lor cand au spatele asigurat
2479 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2578 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1426 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
5225 vizualizari 24 Apr 2024 09:02 Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

1.340 locuri sunt scoase la concurs la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina în sesiunea care a început miercuri, 24 aprilie, și va avea examenul pe 15 iunie.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV