HidroPrahova, ce-ai de gând cu lucrările de canalizare de la Câmpina?

Actualitate (Categoria articolului)

27 mai 2019 - data la care HidroPrahova a semnat contractul de execuție cu firma Kato Service SRL Ploiești, care a câștigat licitația pentru lucrările de canalizare de la Câmpina, Bănești și Vălenii de Munte. Tot în luna mai, Consiliul Județean Prahova a emis autorizația de construire a rețelelor de canalizare. 6 iunie 2019 - data la care a fost emis ordinul de începere a lucrărilor. A venit și luna octombrie și lucrările tot nu au început. Au fost aduse la Câmpina doar niște tuburi pentru canalizare, descărcate pe Calea Doftanei și depozitate în fața Rafinăriei "Steaua Română". Prin urmare, putem considera că 2019 este un an pierdut în privința lucrărilor de canalizare cu fonduri europene.

Iată ce ne comunica HidroPrahova la sfârșitul lunii august 2019: "Conform programului de execuție asumat, antreprenorul a început lucrările în șantier pe 26 iulie 2019, cu lucrări pregătitoare și recepția conductei de canalizare reabilitată pe Bulevardul Carol I, în lungime de 260 metri. În aceeași dată s-au predat amplasamentele și pentru lucrările de reabilitare la rețeaua de canalizare menajeră de pe Strada Mihail Kogălniceanu și de pe Strada Dealului, pentru finalizarea extinderii rețelei de canalizare menajeră de pe această din urmă stradă, în conformitate cu prioritățile anunțate de Primăria Câmpina. Apoi, în calendarul asumat de antreprenor, lucrările urmează să se desfășoare pe străzile Mihai Eminescu, Republicii și Constantin Istrati, urmând să fie finalizate lucrările pe Bulevardul Carol I (sens giratoriu Fibec – intersecția cu Strada Frații Golești, n.r.) și să se treacă la reabilitarea rețelei de canalizare de pe Calea Doftanei. Termenul de finalizare a acestor lucrări menționate este sfârșitul lunii octombrie 2019".

Suntem la începutul lui octombrie 2019, dar nici vorbă până acum de vreo săpătură. 
Kato Service SRL Ploiești a solicitat și a primit de la Primăria Câmpina aviz de spargere în data de 23 septembrie 2019, pentru cinci străzi: Mihail Kogălniceanu, Republicii, Calea Doftanei (până la intersecția cu Aleea Ulmet), Oituz și Dealului. Sunt zone unde trebuie realizate branșamentele la rețeaua de canalizare existentă. Termenul de execuție prevăzut în avizul de spargere - 56 zile. Până acum, nicio mișcare, pe nicăieri. Deci, un început cu stângul. Asta în condițiile în care Câmpina așteaptă de patru ani reluarea acestor lucrări de canalizare (vă reamintim, au fost sistate în toamna lui 2015), pentru a se putea interveni apoi la infrastructura distrusă de lucrări. a momentul sistării, lucrările de canalizare erau realizate în proporție de 45% la Câmpina, 85% la Bănești și 93% la Vălenii de Munte.
Licitația pentru continuarea lucrărilor a fost câștigată de asocierea formată din firmele Kato Service SRL Ploiești și Instal Service Technology SRL Măgurele – Ilfov. Valoarea totală a contractului - 35.623.125,88 lei, fără TVA, din care aproximativ 21.000.000 lei pentru sectorul Câmpina. Termenul de execuție - 630 zile calendaristice de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor (mai exact, 25 februarie 2021).

2725 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • erico 07.10.2019 09:40 Multi sefi pe salarii babane la Hidro.Auzi 2 ani.O sa fie in genul parc Soldat cu termen depasit.O alta gafa este sa ceara un supliment constructorul si natafletii sa arunce cu banii,ca doar nu e de la ei din buzunar.Posturile de bugetari sunt pentru nemancati,hoti.Ca exista 1 la suta oameni corectii prin institutii,cine ii remarca?In control nu vin asa la intamplare prin primarie,are daca cauta sa scuture pe multi.Dar ce le pasa lor cand au spatele asigurat
  • HIDRO...gen 07.10.2019 17:28 Gata șefu, începem să spargem. Prima stradă: Bobâlna 🤣
  • Alexandru Hurloi 07.10.2019 18:40 Buna ziua, Nu stiu cum faceti propaganda dar ceea ce aratati in poza este teava de GAZ!!! Va rugam nu incercati sa dezinformati.....

Actualitate

2743 vizualizari
28 feb. 2020 17:59

Tânăra din Câmpina NU este infectată cu coronavirus. Rezultatul testelor este negativ

Infecția cu coronavirus nu se confirmă la cele două persoane din județul Prahova internate la Spitalul de Boli Contagioase din Ploiești: tânăra de 19 ani, din Câmpina și bărbatul de 33 de ani, din Bărcănești. În ambele cazuri, rezultatele testelor efectuate la Institutul Național "Matei Balș" este negativ. Informația a fost furnizată de directorul Direcției de Sănătate Publică Prahova, Dan Ioniță.

1570 vizualizari
28 feb. 2020 10:35

Campioana olimpică de tineret, Georgeta Popescu, a primit titlul de "Cetățean de onoare al municipiului Câmpina"

Ședința de joi, 28 februarie 2020, a Consiliului Local a început cu un moment festiv - acordarea tilului de "Cetățean de onoare al municipiului Câmpina" campioanei olimpice de tineret la monobob Georgeta Popescu. Tânăra sportivă a fost invitată în fața Consiliului Local pentru a primi diploma de "Cetățean de onoare", precum și un premiu de 10.000 lei din partea administrației câmpinene.

Alte stiri recente

1350 vizualizari
28 feb. 2020 11:50

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 28 februarie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

1663 vizualizari
27 feb. 2020 13:54

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 27 februarie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.