HidroPrahova, ce-ai de gând cu lucrările de canalizare de la Câmpina?

Actualitate (Categoria articolului)

27 mai 2019 - data la care HidroPrahova a semnat contractul de execuție cu firma Kato Service SRL Ploiești, care a câștigat licitația pentru lucrările de canalizare de la Câmpina, Bănești și Vălenii de Munte. Tot în luna mai, Consiliul Județean Prahova a emis autorizația de construire a rețelelor de canalizare. 6 iunie 2019 - data la care a fost emis ordinul de începere a lucrărilor. A venit și luna octombrie și lucrările tot nu au început. Au fost aduse la Câmpina doar niște tuburi pentru canalizare, descărcate pe Calea Doftanei și depozitate în fața Rafinăriei "Steaua Română". Prin urmare, putem considera că 2019 este un an pierdut în privința lucrărilor de canalizare cu fonduri europene.

Iată ce ne comunica HidroPrahova la sfârșitul lunii august 2019: "Conform programului de execuție asumat, antreprenorul a început lucrările în șantier pe 26 iulie 2019, cu lucrări pregătitoare și recepția conductei de canalizare reabilitată pe Bulevardul Carol I, în lungime de 260 metri. În aceeași dată s-au predat amplasamentele și pentru lucrările de reabilitare la rețeaua de canalizare menajeră de pe Strada Mihail Kogălniceanu și de pe Strada Dealului, pentru finalizarea extinderii rețelei de canalizare menajeră de pe această din urmă stradă, în conformitate cu prioritățile anunțate de Primăria Câmpina. Apoi, în calendarul asumat de antreprenor, lucrările urmează să se desfășoare pe străzile Mihai Eminescu, Republicii și Constantin Istrati, urmând să fie finalizate lucrările pe Bulevardul Carol I (sens giratoriu Fibec – intersecția cu Strada Frații Golești, n.r.) și să se treacă la reabilitarea rețelei de canalizare de pe Calea Doftanei. Termenul de finalizare a acestor lucrări menționate este sfârșitul lunii octombrie 2019".

Suntem la începutul lui octombrie 2019, dar nici vorbă până acum de vreo săpătură. 
Kato Service SRL Ploiești a solicitat și a primit de la Primăria Câmpina aviz de spargere în data de 23 septembrie 2019, pentru cinci străzi: Mihail Kogălniceanu, Republicii, Calea Doftanei (până la intersecția cu Aleea Ulmet), Oituz și Dealului. Sunt zone unde trebuie realizate branșamentele la rețeaua de canalizare existentă. Termenul de execuție prevăzut în avizul de spargere - 56 zile. Până acum, nicio mișcare, pe nicăieri. Deci, un început cu stângul. Asta în condițiile în care Câmpina așteaptă de patru ani reluarea acestor lucrări de canalizare (vă reamintim, au fost sistate în toamna lui 2015), pentru a se putea interveni apoi la infrastructura distrusă de lucrări. a momentul sistării, lucrările de canalizare erau realizate în proporție de 45% la Câmpina, 85% la Bănești și 93% la Vălenii de Munte.
Licitația pentru continuarea lucrărilor a fost câștigată de asocierea formată din firmele Kato Service SRL Ploiești și Instal Service Technology SRL Măgurele – Ilfov. Valoarea totală a contractului - 35.623.125,88 lei, fără TVA, din care aproximativ 21.000.000 lei pentru sectorul Câmpina. Termenul de execuție - 630 zile calendaristice de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor (mai exact, 25 februarie 2021).

2383 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • erico 07.10.2019 09:40 Multi sefi pe salarii babane la Hidro.Auzi 2 ani.O sa fie in genul parc Soldat cu termen depasit.O alta gafa este sa ceara un supliment constructorul si natafletii sa arunce cu banii,ca doar nu e de la ei din buzunar.Posturile de bugetari sunt pentru nemancati,hoti.Ca exista 1 la suta oameni corectii prin institutii,cine ii remarca?In control nu vin asa la intamplare prin primarie,are daca cauta sa scuture pe multi.Dar ce le pasa lor cand au spatele asigurat
  • HIDRO...gen 07.10.2019 17:28 Gata șefu, începem să spargem. Prima stradă: Bobâlna 🤣
  • Alexandru Hurloi 07.10.2019 18:40 Buna ziua, Nu stiu cum faceti propaganda dar ceea ce aratati in poza este teava de GAZ!!! Va rugam nu incercati sa dezinformati.....

Actualitate

1377 vizualizari
13 nov. 2019 12:10

Ni se aprind beculețele în Câmpina. De la 1 Decembrie 2019

În municipiul Câmpina a început, de câteva zile, montarea instalațiilor ornamentale pentru Sărbătorile de Iarnă. Ca în fiecare an, vor fi montate și instalațiile mai vechi, dar sunt și instalații noi, unele cumpărate, altele închiriate. De montarea și demontarea acestor instalații se ocupă societatea Electro Adi Time SRL Buzău, valoarea contractului fiind de aproximativ 60.000 lei fără TVA.

2057 vizualizari
12 nov. 2019 19:27

Recepția lucrării de la Parcul Regele Mihai I din Câmpina s-a împotmolit la... fântâna pavimentală

1 comentarii

Începută în aprilie anul trecut și având un termen inițial de realizare de patru luni, lucrarea de reabilitare a Parcului de la Soldat, actualmente parte componentă a Parcului ”Regele Mihai I”, din centrul municipiului Câmpina, nu s-a încheiat nici în momentul de față. Deși, la prima vedere, lucrurile par a fi în regulă, recepția lucrărilor nu s-a semnat. S-a împotmolit la fântâna pavimentală, cea despre care noi am scris de mai multe ori că nu arată așa cum trebuie și că nu este normal ca apa să se scurgă pe sub bănci.

Alte stiri recente

4 vizualizari
13 nov. 2019 17:14

Spectacol al micilor artiști de la Clubul Copiilor în prologul celei de-a doua ediții a Festivalului de Arte de la Câmpina

Pe scena Casei de Cultură "Geo Bogza" din Câmpina va avea loc sâmbătă, 16 noiembrie 2019, de la ora 16.30, un spectacol deosebit, susținut de copii de la Clubul Copiilor și știm bine cu toții cât de talentați și pasionați de muzică sunt acești mici artiști. De altfel, spectacolul chiar așa se numește - "Micii artiști", iar pe scenă vor urca elevii profesoarelor Alice Botoacă și Ruxandra Brezeanu, dar și elevi de la Colegiul Național de Muzică "George Enescu" din București, acompaniați la pian de profesor doctor Diana Spânu Dănilă, directorul artistic al Festivalului de Arte.

768 vizualizari
13 nov. 2019 15:13

Liga A Prahova, etapa a 14-a. Avancronici

Prologul etaperi a 14-a din Liga A, penultima a turului, pare și cel mai atractiv meci, la Boldești, întâlnind-se Petrolistul Boldești și CS Păulești. Iată programul și scurte avancronici, cu precizarea că joi seară vom adăuga și delegările arbitrilor și observatorilor: