CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Primarul Alin Moldoveanu a oferit mărțișoare doamnelor și domnișoarelor din toate instituțiile publice din Câmpina

- Actualitate -

Primarul Alin Moldoveanu a oferit mărțișoare doamnelor și domnișoarelor din toate instituțiile publice din Câmpina

”Sunteți în sufletul meu și vă doresc o primăvară frumoasă!” - acesta a fost mesajul pe care Alin Moldoveanu, primarul muncipiului Câmpina, l-a transmis astăzi doamnelor și domnișoarelor cărora le-a oferit și un simbol al primăverii, un mărțișor.

Primarul Alin Moldoveanu a făcut astăzi, 1 martie 2022, un adevărat tur de forță. A trecut pe la toate instituțiile de învățământ, pentru a oferi mărțișoare elevelor și cadrelor didactice, la spitale și la cabinetele medicilor de familie, pe la instituțiile publice - Trezorerie, Administrația Financiară, Oficiul de Pensii Poliția Locală, Poliția Municipală și altele. De asemenea, au fost oferite mărțișoare tuturor angajatelor din Primărie, din Direcția Economică, precum și de la toate instituțiile subordonate administrației locale.
Un gest frumos, la început de primăvară, fiind oricum pentru prima dată când primarul Câmpinei oferă mărțișoare tuturor doamnelor și domnișoarelor din sistemul public. Sunt mărțișoare cumpărate și oferite în nume personal de Alin Moldoveanu, care ne-a declarat că a dorit foarte mult să facă acest lucru pentru că trăim cu toții o perioadă dificilă din multe puncte de vedere și un mărțișor, oferit cu drag, ar putea aduce o mică bucurie în sufletele doamnelor și domnișoarelor. 


01 Mar 2022 20:43 3720 vizualizari



Comentarii






  • 03.03.2022 14:56 Grup navetisti Reprezint un grup de navetisti ce lucram la aceeiasi firma si care vin in Campina din localitati precum: Urleta, Plopeni, Valea Doftanei, Brebu, Telega, Ploiesti, Provita, Breaza. Va rugam sa organizati o dezbatere in care sa se discute scumpirea exagerata a biletelor de calatorie cu sume cuprinse intre1-2 lei incepand cu 1 martie si gasirea unei eventuale rezolvari. Stiu ca poate nu trebuia sa postez aici, dar nu am gasit alta solutie.Va rugam insistent sa ne ajutati. Va multumim.
409 vizualizari 26 Apr 2024 21:47 O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

Pentru 726 tineri din toate județele țării, ziua de 26 aprilie și Câmpina vor rămâne în amintirea lor ca momentul unic în care au absolvit Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” și au depus jurământul de credință.

citeste mai mult
2539 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2645 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1491 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV