Copiii au împodobit bradul și au cântat colinde la PNL Câmpina

Social (Categoria articolului)

Păstrând tradiția ultimilor ani, la PNL Câmpina bradul de Crăciun a fost împodobit de copii. Și tot ei au fost cei care au creat o atmoferă specifică sărbătorilor de iarnă, cu poezii și colinde. Acțiunea a avut loc vineri, 13 decembrie și a fost organizată de doamnele din PNL.

Sediul partidului a fost plin cu copii de toate vârstele. Copiii și nepoții membrilor din PNL, ai simpatizanților, ai prietenilor. Copii frumoși, mulți dintre ei îmbrăcați în costume populare superbe. "Încercăm să facem o sărbătoare din împodobirea bradului de Crăciun și cum ar fi ea posibilă fără copii?! Mai întâi, am organizat un mic atelier de creație, la care cei mici au realizat diverse ornamente, avem și momente artistice, apoi împodobim bradul, iar la final copiii vor primi daruri. Este un eveniment devenit tradițional pentru că bucuria copiilor, glasurile lor, agitația aceasta permanentă creează cea mai frumoasă atmosferă în apropierea sărbătorilor", ne-a declarat Florinița Dulă, președintele Organizației de Femei a PNL Câmpina.
Alături de copii, de părinții lor și de doamnele din organizație s-au aflat președintele OFL Prahova - Monica Clinciu și președintele PNL Câmpina - primarul Horia Tiseanu.

4864 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1312 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

629 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

337 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

287 vizualizari
19 apr. 2024 08:57

Primim de la cititori. Încă unul care are nevoie de... două locuri de parcare

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea Complexului comercial Kaufland, din Câmpina.