CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

La Câmpina, teii sunt jefuiți ca de barbari!

- Actualitate -

La Câmpina, teii sunt jefuiți ca de barbari!

ȘI în anii anteriori am semnalat, chiar în mai multe rânduri, un adevărat jaf al ”comercianților” de tei, care își ”procură” produsele - în cazul de față, florile de tei - printr-un adevărat jaf asupra oricărui copac care îndrăznește să facă asemenea flori.

Imaginile au fost surprinse joi după-amiază, pe Strada Griviței, în apropiere de intersecția cu Aleea Crizantemei, undeva la o distanță destul de mică de sediul Primăriei Câmpina și Poliției Municipale.
După cum ne-au relatat martori oculari, cetățeni aparținând unei anumite etnii au tăbărât efectiv asupra copacului, au rupt crengile la care au ajuns pentru a putea culege mai ușor florile și nimeni nu a îndrăznit să intervină!
Câteva ore mai târziu, într-un loc în care comerțul cu astfel de produse este interzis, dar tolerat de autorități, în fața Complexului comercial Carrefour, flori de tei care semănau cu ceea ce rămăsese în copacul de pe Strada Griviței, erau expuse spre vânzare. ”Hai, conașule, la flori de tei!”, era îndemnul unei astfel de vânzătoare.
Absolut sigur că ceea ce se întâmplă este intolerabil! Și, totuși, nimeni (din rândul autorităților) nu îndrăznește să intervină! Le-o place tuturor ceaiul de tei?!


21 Jun 2024 09:50 756 vizualizari


Comentarii


  • 25.06.2024 17:35 Gabi asta e nimic in comparatie cu ce se intampla prin satele din jurul Campinii. De exemplu, intre Brebu si Pietriceaua, au vandalizat teii din livezile si fanetele oamenilor: arbori de 20-25m inaltime au ramas ca niste prepeleci, unii fara vreo frunza asa ca nu se mai pot regenera si vor trebui taiati. Acesti vanzatori de flori de tei umbla in grupuri mari si actioneaza ca niste lacuste flamande. Nu ar mai trebui sa se mai cumpere de la ei.
  • 22.06.2024 09:45 A.G Piața are firma de paza,Locala care numa polițai nu sunt dar au aere de superioritate și fac e cel de zel,nationala care ii vezi doar la Școală Centrală unde e dezastru la prânz zilnic,acea școală este de fițe....în rest Meme cerșește liniștit,oamenii la Piața sunt fericiți ca avem o , ,doamna " primarita.Cultura din belșug cu aceeași oameni,care își dau între ei cărți,locul unde nu se întâmplă nimic interesant doar minuni,unde Dorel mai sparge o țeavă,unde iarba nu creste decât lunea.
  • 21.06.2024 16:01 diss Se știe: poliția din Cămpina e meserie!🤭
83 vizualizari 24 Jul 2024 12:45 Admitere 2024 - 607 locuri ocupate și 37 locuri rămase libere la liceele câmpinene după prima etapă a repartizării computerizate

Admitere 2024 - 607 locuri ocupate și 37 locuri rămase libere la liceele câmpinene după prima etapă a repartizării computerizate

644 locuri au fost disponibile la liceele câmpinene pentru admiterea 2024, învățământ de zi, iar 607 dintre acestea au fost ocupate după prima etapă a repartizării computerizate.

citeste mai mult
746 vizualizari 24 Jul 2024 10:53 La Câmpina, pe Strada Maramureș, un incendiu la o mașină a alarmat locuitorii din zonă

La Câmpina, pe Strada Maramureș, un incendiu la o mașină a alarmat locuitorii din zonă

Miercuri, 24 iulie, puțin după ora 10.00, sirenele mașinilor de intervenție - pompieri și poliție - s-au auzit la intrarea pe Strada Maramureș dinspre Bulevardul Carol I.

citeste mai mult
216 vizualizari 24 Jul 2024 10:08 Consiliul Județean a lansat aplicația Prahova Trans

Consiliul Județean a lansat aplicația Prahova Trans

Consiliul Județean a anunțat lansarea oficială a aplicației Prahova Trans. Aplicația este disponibilă gratuit pentru descărcare din Google Play sau App Store.

citeste mai mult
516 vizualizari 23 Jul 2024 17:57 În Câmpina există o singură toaletă publică! Dar avem la ganguri...

În Câmpina există o singură toaletă publică! Dar avem la ganguri...

Poate părea un fapt mărunt, banal, dar gradul de civilizație al unei comunități se poate măsura și după numărul toaletelor publice. Iar acesta este un capitol la care Câmpina stă extrem de prost.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV