Copac prăbușit peste o mașină și peste cablurile electrice, pe Strada Pictor Grigorescu din Câmpina

Social (Categoria articolului)

Un plop bătrân și cu rădăcina putredă s-a prăbușit în această seară pe Strada Pictor Grigorescu din municipiul Câmpina, în apropiere de Lacul Curiacul, de-a latul carosabilului. În cădere, a rupt cablurile electrice și cablurile de internet și s-a prăbușit peste un autoturism Opel Insignia în care se aflau două femei.

Din fericire, deși mașina este avariată, conducătoarea auto și însoțitoarea acesteia nu au fost rănite, dar s-au speriat foarte tare. Echipaje de la ISU Prahova - Detașamentul de Pompieri Câmpina au intervenit pentru îndepărtarea copacului, traficul rutier fiind blocat complet pe Strada Pictor Grigorescu timp de aproximativ o oră. În această perioadă, circulația a fost deviată pe Strada Plevnei. La locul incidentului au fost prezenți și agenți de la Poliția Municipală - Biroul Rutier și Poliția Locală Câmpina. De asemenea, un echipaj de la Electrica a intervenit pentru strângerea cablurilor căzute, înlocuirea acestora și asigurarea realimentării cu energie electrică în zona afectată.
Practic, este vorba despre un copac de mari dimensiuni din Parcul "Constantin Istrati" situat pe partea dreaptă a Străzii Pictor Grigorescu, pe sensul de mers spre Poiana Câmpina. Copacul a căzut transversal pe carosabil, peste cabluri, peste autoturismul care trecea în acel moment prin zonă, ajungând să deterioreze și gărdulețul de la Lacul Curiacul.

5025 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Dan 12.09.2017 08:00 City-managerul Campinei doarme?! Ce a facut el pentru cei aproape 80 milioane salariu net lunar pentru ca un astfel de incident sa nu aiba loc? Ca se arata atat de deranjat atunci cand apelezi la el pentru a taia vegetatia de pe domeniul public, atentie - de pe domeniul public, incat iti vin sa iti ceri scuze ca ia atatia bani! O rusine!
  • Admin 12.09.2017 08:15 O singură precizare, salariul brut al administratorului public este 7.903 lei. În rest aveți dreptate.
  • Anonim 12.09.2017 23:24 Doresc ca aceasta știre sa fie ștearsă deoarece nu aveți permisiunea celui care a fost implicat in accident de a posta! Țin sa menționez ca aceasta întâmplare are legătură directa cu familia mea
  • Admin 13.09.2017 10:14 Știrea nu va fi șteasă. Nu avem nevoie de permisiunea cuiva pentru a o posta. Este vorba despre un incident petrecut pe domeniul public, nu pe o proprietate privată. În plus, scrie undeva numărul de înmatriculare al autoturismului sau numele persoanelor implicate? Aduce știrea noastră vreun prejudiciu cuiva? Eu v-aș sugera să mai citiți o dată știrea...

Social

1598 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

803 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

1235 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

894 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.