La Câmpina, într-un loc spectaculos, s-a deschis Fantasy Club, spațiu de joacă pentru copii, dar și viitor after-school

Eveniment (Categoria articolului)

În clădirea BCR, din centrul municipiului Câmpina, la etajele 4 și 5, s-a deschis vineri, 30 iunie 2023, Fantasy Club, cel mai nou loc de joacă pentru copii, iar din septembrie, tot aici va funcționa și un after-school.

La eveniment au fost prezenți mulți copii, care au putut ”testa” majoritatea echipamentelor de joacă - de la trambuline la jocuri video. A existat și un scurt moment oferit de câțiva copii, care au interpretat o scenă dintr-o piesă de teatru pentru copii. La deschidere a fost prezent și primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, alți invitați, iar gazda - Raluca Stanciu - a mulțumit tuturor celor care au dat viața acestui loc de joacă într-un cadru absolut spectaculos.
Dincolo de locul de joacă pentru copii, aici se vor desfășura cercuri pentru copii, iar din luna septembrie se va deschide un after-school. Părinții sau bunicii pot să-și aștepte copiii sau nepoții în cafeneaua clubului.

6270 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

3425 vizualizari
27 nov. 2023 18:03

La Câmpina, Ziua Națională a României va fi sărbătorită printr-un ceremonial militar și religios

Ziua de 1 Decembrie, Ziua Națională a României, va fi sărbătorită la Câmpina printr-un ceremonial militar și religios, care va avea loc începând cu ora 13.30, în Parcul Trandafirilor, la Monumentul Eroilor din Războiul de Întregire a României.

3624 vizualizari
26 nov. 2023 17:45

Târg de Crăciun la Castelul ”Iulia Hasdeu” din Câmpina

3 comentarii

Dezamăgirea de a nu avea nici anul acesta un târg de Crăciun la Câmpina, organizat de municipalitate pentru bucuria celor mici și celor mari, este estompată, iată, de inițiativa conducerii Muzeului Memorial "B.P. Hasdeu" de a organiza un astfel de târg chiar în grădina Castelului, în primele trei week-end-uri din luna decembrie. Este primul târg de Crăciun de la Castelul Hasdeu și va reuni artizani din zona Câmpinei și din alte localități din județul Prahova.

Alte stiri recente

515 vizualizari
30 nov. 2023 21:40

Subiect serios, discuții comice în plenul CL Câmpina pe tema terenurilor de pe albia râului Doftana

Consiliul Local Câmpina a aprobat, la propunerea primarului Alin Moldoveanu, în ședința din 25 octombrie 2023, o hotărâre privind îndeplinirea procedurilor de radiere din Cartea Funciară a drepturilor de superficie, uz și servitute înscrise în favoarea societăților Electrocarbon și Elsid, pentru mai multe terenuri de pe râul Doftana, acolo unde cele două societăți au o serie de investiții în domeniul energetic și unde administrația locală intenționează să realizeze centura de est a orașului. După aprobarea hotărârii, Electrocarbon și Elsid au apelat la instanță.

845 vizualizari
30 nov. 2023 21:32

Ion Alexe, cel mai potrivit nume pentru recent inaugurata sală de sport din Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

În urmă cu puțin timp, în ziua ceremoniei de absolvire și depunere a jurământului de către poromoția noiembrie 2023 a Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, în prezența secretarului de stat chestor general Bogdan Despescu și a inspectorului principal al Poliției Române chestor Benone Matei, a avut loc inaugurarea sălii de sport din incinta acestei instituții de învățământ.