CONTACT

Un nou raport privind Piața Câmpina și noi ”săgeți” spre vechea conducere

- Actualitate -

Un nou raport privind Piața Câmpina și noi ”săgeți” spre vechea conducere

La începutul acestui an, primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, i-a delegat viceprimarului Liviu Dumitrache sarcina de a întocmi un raport privind activitatea Pieței Centrale Câmpina, care - reamintim - nu mai este Serviciu Public de sine-stătător, ci structură în cadrul Primăriei Câmpina.

Raportul a fost prezentat în ședința Consiliului Local din 28 februarie și a prilejuit noi ”săgeți” aruncate spre vechea conducere a acestui serviciu public.
Ce a scos la iveală raportul viceprimarului Liviu Dumitrache?
Conform dispoziției primarului, raportul trebuia să facă referire la neregulile identificate și felul în care s-au remediat acestea, semnalate prin două documente din octombrie 2023. Unul dintre aceste documente se referea la o serie de nereguli constatate în documentația privind starea tehnică a instalațiilor electrice. Conform raportului, toate problemele semnalate au fost remediate până la jumătatea lunii decembrie, fiind cheltuită suma de 31.663,88 lei. De asemenea, pentru boxele necontorizate s-au încheiat acte adiționale și s-a recuperat suma de aproape 15.000 lei, reprezentând cheltuielile cu energia de la momentul preluării serviciului în aparatul de specialitate al primarului. În același timp, raportul viceprimarului Dumitrache face o serie de referiri la faptul că destui comercianți, deși folosesc un spațiu de depozitare pentru marfă, nu plăteau nimic pentru utilizarea acestuia. În toate cazurile au fost încheiate acte adiționale pentru a include la plată și spațiile de depozitare pe care comercianții le folosesc.
Ce reclamă unii consilieri locali?
Pornind de la constatările din raportul viceprimarului, unii consilieri locali au folosit prilejul pentru un nou atac la Marian Nistor, fostul șef al Serviciului Piață. S-a vorbit din nou despre prejudiciul creat de vechea conducere, dar și de faptul că rapoartele de activitate prezentate de Marian Nistor în fața Consiliului Local au fost false. ”În momentul de față nu există nicio datorie, nu există niciun prejudiciu”, a punctat viceprimarul Liviu Dumitrache. ”Dar ce se întâmplă cu energia electrică pe care au consumat-o chiriașii boxelor înainte de iunie 2023. Suma aceea a fost achitată de Piața Centrală din banii de la bugetul local, adică din banii tuturor! Cum recuperăm acei bani? Ar trebui să acționăm în acest sens, poate chiar și penal”, a declarat consilierul Roxana Gheorghe.


06 Mar 2024 19:39 2685 vizualizari


Comentarii






  • 07.03.2024 19:33 Dorina Gandaci, soricei, ce mai conteaza? Bani sa iasa! In preturile produselor sunt inclusi si gandacii. Halal piata!! Tiganii afara si gandacii in interior.
  • 07.03.2024 19:17 Bogdan In aceasta piata e un haos! Producatorii agricoli nu au ce cauta langa agentii economici, trebuie sa fie separati, probabil trebuie controale mai serioase. Pe casieri ii controleaza cineva? Primaria daca tot a luat aceasta piata isi face datoria? Oricum, Nistor nu e singurul vinovat. Prejudiciile nu le-a creat doar el, e clar! A avut jurist, contabil, rapoartele nu putea sa le faca singur. Faptul ca le-a semnat doar el, e clar ca si le-a asumat, dar sumele i le-a dat contabilitatea. Oare de ce nu zice nimeni nimic de contabila sefa, care acum e sefa pietei? Ea nu e vinovata de nimic? Probabil e pila lui Moldoveanu si l-a sapat pe Nistor, tocmai ca sa ocupe postul de sef al pietei. Rusine sa-i fie ca nu are constiinta si nici remuscari pentru tot ce a facut!!
  • 07.03.2024 12:26 Mihai Alte minciuni grosolane ale găștii lui Moldoveanu. Toată lumea știe că în prețul de închiriere sunt prinse și utilitățile. Au majorat mascat chiria pentru comercianții de la boxele de brânză. Ce se întâmplă acum la piață are o singură definiție: ABUZ. P.S. Ce caută în jumătatea pieței comercianții firme printre producătorii agricoli? Poate scrieți despre asta și despre faptul că este plin de gândaci în piață.
1704 vizualizari 03 May 2024 21:11 Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea centrului comercial Kaufland din Câmpina.

citeste mai mult
2042 vizualizari 03 May 2024 17:09 Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

La ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie, consilierul Cosmin Raț a venit cu o propunere care poate aduce 20-25 locuri de parcare pe Strada Sondei.

citeste mai mult
3148 vizualizari 03 May 2024 16:46 Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Noaptea trecută, pe Bulevardul Carol I, chiar pe linia dreaptă din cartierul Câmpinița, a avut loc un accident de circulație soldat - din fericire - doar cu pagube materiale.

citeste mai mult
3221 vizualizari 02 May 2024 22:11 Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

De la 1 mai, Cătălin Paraschiv a devenit manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, în urma câștigării unui concurs, astfel că postul de consilier personal al primarului Alin Moldoveanu, ocupat de acesta până la finalul lunii aprilie, a rămas vacant.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV