Incendiu la groapa de gunoi a orașului Băicoi. A fost transmis inclusiv un mesaj RO-ALERT

Actualitate (Categoria articolului)

În cursul dimineții zilei de duminică, în jurul orei 4.30, pompierii au fost alertați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la groapa de gunoi a orașului Băicoi.

Incendiul se manifesta cu flacără deschisă și degajare mare de fum pe o suprafață de aproximativ 1,5 ha. Cu scopul de a proteja și înștiința populația a fost transmis un mesaj RO-ALERT.
Pentru gestionarea operativă a evenimentului au fost mobilizate următoarele mijloace: cinci autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autoscară și o ambulanță SMURD, după cum a informat purtătorul de cuvânt al ISU Prahova. 
Aceeași sursă a anunțat că în jurul orei 7.40 incendiul a fost lichidat.

(Foto & video - ISU Prahova)

3276 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

741 vizualizari
15 aug. 2022 12:45

Tânăr de 26 ani, din Câmpina, prins drogat la volan, noaptea trecută

1 comentarii

În cursul nopții trecute, în jurul orei 2.45, polițiștii Serviciului Rutier Prahova au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 26 de ani din municipiul Câmpina.

2144 vizualizari
14 aug. 2022 19:40

Ce a dezvăluit inundația de pe Strada Petre Liciu: zeci de familii din Câmpina deversează reziduurile menajere în canalizarea pluvială!

1 comentarii

În cursul acestei dimineți vă prezentam o serie de imagini surprinse de un cititor CâmpinaTV.ro pe Strada Petre Liciu - detalii, aici.

Alte stiri recente

17 vizualizari
15 aug. 2022 15:34

Cel mai nou volum de evocări despre Câmpina al lui Alin Ciupală e aproape de lansare. ”Dacă ar vedea Ceaușescu...”

Undeva prin luna septembrie va avea loc lansarea celui mai recent volum de evocări al istoricului Alin Ciupală - ”Câmpina. Un oraș cu străzi pe care câmpinenii nu trec niciodată. Evocări cu parfum de nostalgie dintr-o lume care s-a dus”. Vom încerca pe parcursul mai multor episoade să vă provocăm, publicând scurte fragmente din acest volum.

3816 vizualizari
14 aug. 2022 16:29

Mircea Baniciu, impresionat de publicul câmpinean. Sute de oameni au stat în ploaie să asculte și să cânte refrenele sale

Mircea Baniciu a susținut un concert extraordinar în Parcul Regele Mihai I, pe 13 august, în cadrul evenimentului ”Câmpina Summer Park Music”, organizat de Casa de Cultură ”Geo Bogza”.