CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

În week-end, polițiștii prahoveni au aplicat peste 650 sancțiuni și au reținut 30 permise de conducere

- Actualitate -

În week-end, polițiștii prahoveni au aplicat peste 650 sancțiuni și au reținut 30 permise de conducere

În ultimele trei zile ale săptămânii precedente, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Prahova au acționat, atât în mediul urban, cât și în mediul rural, pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică și pentru creșterea gradului de siguranță rutieră pe drumurile publice din județ.

În cadrul activităților desfășurate, polițiștii au acționat cu preponderență pentru prevenirea și combaterea faptelor cu violență, acționând în zonele aglomerate și pentru depistarea conducătorilor auto aflați sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive, fiind folosite în acest sens aparatele etilotest și cele drugtest.
Astfel, au fost organizate și desfășurate 24 de acțiuni cu efective mărite, în urma cărora au fost legitimate peste 1.500 de persoane, au fost controlate peste 1.400 de autovehicule, și au fost verificate 36 de societăți comerciale. Pentru reducerea numărului de accidente produse pe fondul consumului de băuturi alcoolice și de substanțe psihoactive, au fost efectuate peste 580 de testări cu aparatele etilotest și drugtest. Pentru abaterile constatate, polițiștii prahoveni au aplicat mai mult de 650 de sancțiuni contravenționale, cele mai multe dintre acestea fiind aplicate la regimul circulației, amintind aproximativ 150 de sancțiuni aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 20 bicicliștilor și pietonilor pentru indisciplină în trafic, 4 pentru conducătorii auto care au efectuat depășiri neregulamentare- în valoare totală de aproximativ 160.700 de lei. Ca măsuri complementare, polițiștii au reținut 30 de permise de conducere și 28 de certificate de înmatriculare. Zece dintre permisele de conducere au fost reținute pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 4 pentru conducerea unui autovehicul sub infleunța alcoolului, 4 pentru efectuarea de depășiri neregulamentare, două pentru neacordare prioritate de trecere pietonilor care au acest drept, iar restul pentru alte abateri de la normele rutiere. Totodată, în cele trei zile, polițiștii prahoveni au constatat 5 infracțiuni, 3 dintre acestea pentru nerespectarea legislației rutiere, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova.
Acțiunile au beneficiat de sprijinul mai multor structuri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, dar și de cel al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova. Totodată, la activități au participat și reprezentanți ai Registrului Auto Român.

 


07 Aug 2023 17:02 2507 vizualizari


Comentarii






1657 vizualizari 02 May 2024 22:11 Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpoina, Alin Moldoveanu

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpoina, Alin Moldoveanu

De la 1 mai, Cătălin Paraschiv a devenit manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, în urma câștigării unui concurs, astfel că postul de consilier personal al primarului Alin Moldoveanu, ocupat de acesta până la finalul lunii aprilie, devenise vacant.

citeste mai mult
1981 vizualizari 01 May 2024 15:53 Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie a adus un scandal monstruos în rândul aleșilor locali, din unele puncte de vedere, fără precedent în actuala Legislatură.

citeste mai mult
2197 vizualizari 01 May 2024 13:10 Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în centrul Câmpinei, la intersecția de la Blocul 7ABC.

citeste mai mult
2055 vizualizari 30 Apr 2024 21:58 Mesaj RO-ALERT privind apariția unui urs la Cornu

Mesaj RO-ALERT privind apariția unui urs la Cornu

În jurul orei 21.45 a zilei de marți, 30 aprilie, ISU Prahova a anunțat că a emis un mesaj RO-ALERT pentru Cornu, zona Cornu de Jos, adică spre Câmpina, privind apariția unui urs într-o zonă publică.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV