Theodor Paleologu, candidatul PMP la prezidențiale: “Dedic lupta pe care o duc în acest moment memoriei tatălui meu și prietenilor lui. Pe ei vreau să-i cinstesc, ducându-le moștenirea mai departe!”

Politică (Categoria articolului)

(P) În actuala campanie electorală pentru alegerile prezidențiale din 10 noiembrie, Theodor Paleologu, candidatul PMP la funcția de președinte al României, a străbătut țara în lung și în lat, abordând de-a lungul întâlnirilor sale electorale subiecte din cele mai diverse domenii. Paleologu a vorbit în repetate rânduri despre cum vede implicarea președintelui în viața comunității, iar recent a afirmat că dedică întreaga electorală memoriei tatălui său – scriitorul, eseistul, criticul literar, diplomatul și omul politic Alexandru Paleologu.

Respectul și normalitatea sunt două dintre principalele coordonate ale programului candidatului PMP la alegerile prezidențiale, Theodor Paleologu. De altfel, recent, acesta a afirmat: ”Într-o țară normală, președintele comunică cu societatea. Într-o țară normală, președintele răspunde la întrebări. Într-o țară normală, președintele nu disprețuiește presa. Într-o țară normală, președintele nu disprețuiește poporul, nu disprețuiește opinia publică, nu-și disprețuiește contracandidații. Într-o țară normală, un președinte candidat participă la dezbateri. Într-o țară normală există dezbateri. Pentru că dezbaterea este esența democrației. Într-o țară normală, jocurile nu sunt făcute: să trăiți, șefu’, ați fost ales fără să faceți nimic. Într-o țară normală, fuga de dezbatere și lașitatea sunt drastic sancționate. Într-o țară normală, un comportament precum cel al președintelui Iohannis l-ar descalifica”.
De asemenea, răspunzând unor atacuri din partea unor adversari politici, Theodor Paleologu, candidatul PMP pentru alegerile prezidențiale, a declarat: ”Toți bărbații din familia mea au fost închiși în vremea dictaturii comuniste. Întreaga sevă intelectuală și morală mi-am extras-o din anturajul familial, format din oameni exemplari care, împreună cu tatăl meu, trecuseră prin temnițele comuniste. Resping, așadar, categoric toate încercările de a stabili prin asociere cu alții o legătură între mine și regimul comunist. Chiar și în perioadă electorală trebuie să existe o limită. Mai mult, dedic lupta pe care o duc în acest moment memoriei tatălui meu și prietenilor lui. Pe ei vreau să-i cinstesc, ducându-le moștenirea mai departe”.
(Publicitate electorală, articol publicat la solicitarea PMP)

3202 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

6652 vizualizari
16 sept. 2021 20:14

Un an de la alegerile locale. PSD Câmpina își asumă unele greșeli, are și laude și critici la adresa primarului și susține că va apăra mereu interesul comunității

2 comentarii

Pe 27 septembrie 2021 se împlinește un an de la alegerile locale care au adus schimbări semnificative în administrația locală. CâmpinaTV.ro va realiza o serie de emisiuni cu reprezentanți ai partidelor care fac parte din Consiliul Local. Și deschidem seria acestor emisiuni cu Partidul Social Democrat, invitați fiind președintele PSD Câmpina - Dan Mușat și consilierul local Andrei Duran.

2475 vizualizari
19 aug. 2021 21:18

PNL Câmpina dorește continuitate în acordarea burselor de excelență pentru liceenii din anii terminali

Prin intermediul unui comunicat de presă, PNL Câmpina anunță că susține în continuare acordarea, de la bugetul local, a "Premiilor Municipiului Câmpina" pentru cei mai buni elevi din anii terminali. Este vorba despre acele burse de excelență inițiate de foștii consilieri PNL Elena Albu și Marian Dulă în anul 2010 și acordate elevilor din anul școlar 2010-2011 și până în prezent. Ulterior, aceste burse de excelență au devenit "Premiile Municipiului Câmpina". Înainte de începutul unui nou an școlar, Consiliul Local trebuie să aprobe un proiect de hotărâre privind aceste premii, cuantumul lor și regulamentul de acordare.

Alte stiri recente

7 vizualizari
23 sept. 2021 20:54

La Spitalul de Psihiatrie Voila a avut loc conferința de închidere a proiectului de achiziție de echipamente și aparatură medicală cu fonduri europene

Zece luni a durat, la Spitalul de Psihiatrie Voila din Câmpina, implementarea unui proiect cu fonduri europene privind achiziția de echipamente și aparatură medicală, toate acestea necesare în dezvoltarea capacității de diagnosticare și îngrijiri medicale acordate pacienților cu afecțiuni psihice și suspecți sau confirmați cu infecția SARS-CoV-2.

132 vizualizari
23 sept. 2021 12:08

Proiectul "Informați suntem mai puternici pentru copiii noștri", derulat de Asociația Glasul Autismului din Câmpina, a ajuns la final

Asociația Glasul Autismului din municipiul Câmpina a derulat anul acesta proiectul "Informați suntem mai puternici pentru copiii noștri", realizat cu sprijinul financiar al ”Active Citizens Fund România”, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Pe parcursul anului, noi am mai scris despre acest proiect destinat în special părinților copiilor cu tulburări din spectrul autist. Acum, proiectul a ajuns la final.