CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Theodor Paleologu, candidatul PMP la prezidențiale: “Dedic lupta pe care o duc în acest moment memoriei tatălui meu și prietenilor lui. Pe ei vreau să-i cinstesc, ducându-le moștenirea mai departe!”

- Politică -

Theodor Paleologu, candidatul PMP la prezidențiale: “Dedic lupta pe care o duc în acest moment memoriei tatălui meu și prietenilor lui. Pe ei vreau să-i cinstesc, ducându-le moștenirea mai departe!”

(P) În actuala campanie electorală pentru alegerile prezidențiale din 10 noiembrie, Theodor Paleologu, candidatul PMP la funcția de președinte al României, a străbătut țara în lung și în lat, abordând de-a lungul întâlnirilor sale electorale subiecte din cele mai diverse domenii. Paleologu a vorbit în repetate rânduri despre cum vede implicarea președintelui în viața comunității, iar recent a afirmat că dedică întreaga electorală memoriei tatălui său – scriitorul, eseistul, criticul literar, diplomatul și omul politic Alexandru Paleologu.

Respectul și normalitatea sunt două dintre principalele coordonate ale programului candidatului PMP la alegerile prezidențiale, Theodor Paleologu. De altfel, recent, acesta a afirmat: ”Într-o țară normală, președintele comunică cu societatea. Într-o țară normală, președintele răspunde la întrebări. Într-o țară normală, președintele nu disprețuiește presa. Într-o țară normală, președintele nu disprețuiește poporul, nu disprețuiește opinia publică, nu-și disprețuiește contracandidații. Într-o țară normală, un președinte candidat participă la dezbateri. Într-o țară normală există dezbateri. Pentru că dezbaterea este esența democrației. Într-o țară normală, jocurile nu sunt făcute: să trăiți, șefu’, ați fost ales fără să faceți nimic. Într-o țară normală, fuga de dezbatere și lașitatea sunt drastic sancționate. Într-o țară normală, un comportament precum cel al președintelui Iohannis l-ar descalifica”.
De asemenea, răspunzând unor atacuri din partea unor adversari politici, Theodor Paleologu, candidatul PMP pentru alegerile prezidențiale, a declarat: ”Toți bărbații din familia mea au fost închiși în vremea dictaturii comuniste. Întreaga sevă intelectuală și morală mi-am extras-o din anturajul familial, format din oameni exemplari care, împreună cu tatăl meu, trecuseră prin temnițele comuniste. Resping, așadar, categoric toate încercările de a stabili prin asociere cu alții o legătură între mine și regimul comunist. Chiar și în perioadă electorală trebuie să existe o limită. Mai mult, dedic lupta pe care o duc în acest moment memoriei tatălui meu și prietenilor lui. Pe ei vreau să-i cinstesc, ducându-le moștenirea mai departe”.
(Publicitate electorală, articol publicat la solicitarea PMP)


03 Nov 2019 17:37 3732 vizualizari


Comentarii


607 vizualizari 18 Jul 2024 09:17 Partidul NOA cere președintelui Iohannis, printr-o scrisoare deschisă, să nu promulge legea care permite împușcarea urșilor

Partidul NOA cere președintelui Iohannis, printr-o scrisoare deschisă, să nu promulge legea care permite împușcarea urșilor

Partidul NOA (Natură, Oameni, Animale) i-a transmis președintelui României, Klaus Iohannis, o scrisoare deschisă în care îi cere acestuia să nu promulge legea care permite împușcarea urșilor.

citeste mai mult
517 vizualizari 15 Jul 2024 13:02 A fost lansată Asociația ”Platforma Independentă”. Câmpineanul Adrian Pițigoi este secretarul general al acesteia

A fost lansată Asociația ”Platforma Independentă”. Câmpineanul Adrian Pițigoi este secretarul general al acesteia

Luni, 15 iulie 2024, a fost lansată oficial Asociația ”Platforma Independentă”, un nou proiect politic inițiat de Cristian Diaconescu.

citeste mai mult
5659 vizualizari 14 Jun 2024 18:27 Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

V-am prezentat într-un articol anterior motivele care, credem noi, stau la baza victoriei Irinei Nistor (PSD) în alegerile locale din 9 iunie 2024. Vom încerca acum să creionăm motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut, surprinzător pentru mulți, funcția de primar.

citeste mai mult
4440 vizualizari 13 Jun 2024 20:59 Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Încercăm o analiză a rezultatelor alegerilor locale din 9 iunie 2024 și începem cu... învingătorii. Despre învinși vom scrie separat.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV