CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Theodor Paleologu, candidatul PMP la prezidențiale: “Dedic lupta pe care o duc în acest moment memoriei tatălui meu și prietenilor lui. Pe ei vreau să-i cinstesc, ducându-le moștenirea mai departe!”

- Politică -

Theodor Paleologu, candidatul PMP la prezidențiale: “Dedic lupta pe care o duc în acest moment memoriei tatălui meu și prietenilor lui. Pe ei vreau să-i cinstesc, ducându-le moștenirea mai departe!”

(P) În actuala campanie electorală pentru alegerile prezidențiale din 10 noiembrie, Theodor Paleologu, candidatul PMP la funcția de președinte al României, a străbătut țara în lung și în lat, abordând de-a lungul întâlnirilor sale electorale subiecte din cele mai diverse domenii. Paleologu a vorbit în repetate rânduri despre cum vede implicarea președintelui în viața comunității, iar recent a afirmat că dedică întreaga electorală memoriei tatălui său – scriitorul, eseistul, criticul literar, diplomatul și omul politic Alexandru Paleologu.

Respectul și normalitatea sunt două dintre principalele coordonate ale programului candidatului PMP la alegerile prezidențiale, Theodor Paleologu. De altfel, recent, acesta a afirmat: ”Într-o țară normală, președintele comunică cu societatea. Într-o țară normală, președintele răspunde la întrebări. Într-o țară normală, președintele nu disprețuiește presa. Într-o țară normală, președintele nu disprețuiește poporul, nu disprețuiește opinia publică, nu-și disprețuiește contracandidații. Într-o țară normală, un președinte candidat participă la dezbateri. Într-o țară normală există dezbateri. Pentru că dezbaterea este esența democrației. Într-o țară normală, jocurile nu sunt făcute: să trăiți, șefu’, ați fost ales fără să faceți nimic. Într-o țară normală, fuga de dezbatere și lașitatea sunt drastic sancționate. Într-o țară normală, un comportament precum cel al președintelui Iohannis l-ar descalifica”.
De asemenea, răspunzând unor atacuri din partea unor adversari politici, Theodor Paleologu, candidatul PMP pentru alegerile prezidențiale, a declarat: ”Toți bărbații din familia mea au fost închiși în vremea dictaturii comuniste. Întreaga sevă intelectuală și morală mi-am extras-o din anturajul familial, format din oameni exemplari care, împreună cu tatăl meu, trecuseră prin temnițele comuniste. Resping, așadar, categoric toate încercările de a stabili prin asociere cu alții o legătură între mine și regimul comunist. Chiar și în perioadă electorală trebuie să existe o limită. Mai mult, dedic lupta pe care o duc în acest moment memoriei tatălui meu și prietenilor lui. Pe ei vreau să-i cinstesc, ducându-le moștenirea mai departe”.
(Publicitate electorală, articol publicat la solicitarea PMP)


03 Nov 2019 17:37 3671 vizualizari



Comentarii






1003 vizualizari 25 Apr 2024 16:18 Partidul Câmpina Curată a depus dosarele de candidați pentru Consiliul Local

Partidul Câmpina Curată a depus dosarele de candidați pentru Consiliul Local

În cursul zilei de miercuri, 24 aprilie, Partidul Câmpina Curată a depus la Biroul Electoral Local dosarele de candidați pentru Consiliul Local. Vă reamintim că pentru funcția de primar, Partidul Câmpina Curată o susține pe Irina Nistor, candidatul PSD.

citeste mai mult
1508 vizualizari 24 Apr 2024 22:29 Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

citeste mai mult
612 vizualizari 24 Apr 2024 19:06 Iulian Dumitrescu (PNL) și-a depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Prahova

Iulian Dumitrescu (PNL) și-a depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Prahova

Președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, a depus astăzi, 24 aprilie 2024, dosarul de candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Judeţean.

citeste mai mult
2019 vizualizari 22 Apr 2024 21:37 Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV