Superliga B Prahova. Sportul Câmpina - Avântul Tomșani 4-0, întrerupt în minutul 54. Oaspeții au venit cu circul!

Sport (Categoria articolului)

La începutul acestei ediții a Superligii B Prahova s-a luat decizia de a se juca mai multe etape intermediare, în ideea în care echipele să poată beneficia mai multe meciuri de testele COVID. Așa că după prima etapă a campionatului a urmat și prima etapă intermediară. La Câmpina a avut loc meciul Sportul Câmpina - Avântul Tomșani, iar ceea ce se aștepta a fi un spectacol sportiv s-a transformat într-un circ jenant, penibil, cu oamenii îmbrăcați în echipament de fotbal care au reprezentat echipa oaspete.

Paradoxal având în vedere finalul, jocul a început echilibrat, echipa din Tomșani părând capabilă să pună probleme câmpinenilor chiar dacă au venit doar 11 oameni în această deplasare. Totul a semănat cu un meci de fotbal la început... După aproximativ un sfert de oră, câmpinenii au început să domine. Mai întâi, R. Burlacu a șters transversala cu un șut de la 18 metri, prefațând golul lui Negreanu, din minutul 21, de asemenea cu un șut din afara surpafeței de pedeapsă. În minutul 27 a fost momentul care putea pune capăt partidei... Câmpinenii au dejucat după o fază de manual pasul la ofsaid al oaspeților, iar R. Burlacu a înscris după o cursă de la jumătatea terenului. Oaspeții au acuzat ofsaid și au făcut-o mult peste limita bunului simț. Au fost mai întâi două cartonașe galbene, iar pentru că oaspeții nu se potoleau, arbitrul Mihai Amorăriței i-a acordat un al doilea ”galben” și l-a eliminat pe I. Marin. Revoltați de decizii, oaspeții au părăsit terenul de joc. Au mers până la cabine, dar au revenit înaintea de expirarea celor trei minute acordate de arbitru. Mai mult, la întoarcere, I. Popa a găsit de cuviință să-l înjure ca la ușa cortului pe arbitrul motiv pentru care acesta i-a arătat pe deplin justicat cartonașul roșu. Cu doi oameni de la oaspeți eliminați, golurile lui R. Burlacu (min, 36) și Negreanu (min. 40) aproape că nu au mai contat. Pauza nu a fost un sfetnic bun pentru oaspeți. Au ieșit fără portar, înlocuit cu un jucător de câmp, apoi în nouă minute, alți doi jucători s-au ”accidentat”, echipa rămânând sub numărul minim de 7 jucători, arbitrul Amorăriței fiind nevot să pună punct jocului.
Un gust amar lăsat de o echipă oaspete venită cu circul, vociferând la orice decizie a arbitrilor, puși mereu pe harță, un spectacol grotesc. Vorba unui hâtru din tribună la adresa oaspeților: ”Băi, nenorociților, să-mi dați banii înapoi pe bilet!” În condițiile în care intrarea a fost liberă...
S-ar cuveni măsuri exemplare din partea AJF-ului, pentru că nu este admisibil la niciun eșalon un asemenea comportament. Probabil că va preleva dorința de a avea un număr cât mai mare de echipe și, implicit, de cotizanți la bugetul AJF-ului, iar spectatorii din Câmpina și din alte locuri vor mai avea parte de asemenea prestații jalnice din partea unor indivizi îmbrăcați în echipament de fotbal.
Sportul Câmpina a început partida de miercuri după-amiază în uirmătoarea alcătuire: C. Constantin - Coman, Mosor, Biro, Bej, Dumitrache, A. Burlacu, R. Burlacu, Ed. Constantin, Negreanu, Corneanu. Au mai jucat: Rădulescu, Voicu, Cafadaru, Matincă. Antrenori: Marius Pălăncianu, Philip Basma.

Rezultatele complete ale etapei de miercuri:
Unirea Teleajen - Triumf Poiana Câmpina 2-3
CSO Mizil - CS Câmpina 1-1
Progresul Bucov - Carpați Sinaiai 3-1
Real Rio Cocoșești - CS Blejoi II 0-2
AS Starchiojd - Știința Albești 3-1
Petrolul Ologeni - CS Scorțeni Bordeni 2-6
Viitorul Puchenii Mari - AS Gherghița 1-1
Olimpia Cireșanu - Brădetul Ștefești 0-2

Etapa viitoare, Sportul Câmpina va juca tot pe teren propriu, duminică, ora 11.00, în fața formației CSO Mizil.

5416 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1175 vizualizari
08 dec. 2021 22:58

Andreea Lungu și Marius Vasile și-au încheiat activitatea la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina și vor continua pentru... CSM Brașov

1 comentarii

Câmpina are de câțiva ani o problemă, pe care niemni nu pare dispus să o rezolve. Copiii care activează la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina își termină perioada de juniorat, trebuie să treacă la nivelul următor - tineret și apoi seniori, dar pentru că în Câmpina nu există preocupare pentru a-i menține pe acești copii la un club local, ei sunt nevoiți să cute alte cluburi din țară pentru a-și continua activitatea.

2011 vizualizari
07 dec. 2021 22:08

Iarina Cojocaru (Barracuda Câmpina) - trei medalii de bronz la Naționalele de Poliatlon de la Bacău

La Bacău, în perioada 2-4 decembrie, a avut loc Campionatul Național de Poliatlon pentru copii 10-11ani, competiție la startul căreia Câmpina a fost reprezentată de sportiva Iarina Cojocaru, legitimată la clubul de natație Barracuda Câmpina, unde este pregătită chiar de tatăl ei, Gabriel Cojocaru.

Alte stiri recente

1341 vizualizari
08 dec. 2021 20:15

Punctele de vedere ale partidelor cu reprezentare în CL Câmpina despre construirea unui bloc pe Bulevardul Culturii, lângă Primărie

Am scris, într-un articol anterior, despre intenția unei firme private de a construi un bloc pe Bulevardul Culturii din municipiul Câmpina, pe terenul unde s-a aflat cândva grădina de vară și care astăzi aparține firmei respective. Aceste teren este la doi pași de sediul Primăriei Câmpina, care este o clădire monument istoric de clasa A - Vila Ștefănescu sau Casa cu Grifoni. Referitor la această situație am cerut un punct de vedere liderilor partidelor cu reprezentare în Consiliul Local, precum și Primăriei Câmpina. 

7250 vizualizari
08 dec. 2021 17:46

A încetat din viață omul de afaceri câmpinean Florin Abagiu

5 comentarii

Inspectoratul Județean de Poliție Prahova și Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Prahova anunțau, în această după-amiază, producerea unui accident rutier grav pe drumul județean 144, între Florești și Nedelea.