Superliga B Prahova. Sportul Câmpina - Avântul Tomșani 4-0, întrerupt în minutul 54. Oaspeții au venit cu circul!

Sport (Categoria articolului)

La începutul acestei ediții a Superligii B Prahova s-a luat decizia de a se juca mai multe etape intermediare, în ideea în care echipele să poată beneficia mai multe meciuri de testele COVID. Așa că după prima etapă a campionatului a urmat și prima etapă intermediară. La Câmpina a avut loc meciul Sportul Câmpina - Avântul Tomșani, iar ceea ce se aștepta a fi un spectacol sportiv s-a transformat într-un circ jenant, penibil, cu oamenii îmbrăcați în echipament de fotbal care au reprezentat echipa oaspete.

Paradoxal având în vedere finalul, jocul a început echilibrat, echipa din Tomșani părând capabilă să pună probleme câmpinenilor chiar dacă au venit doar 11 oameni în această deplasare. Totul a semănat cu un meci de fotbal la început... După aproximativ un sfert de oră, câmpinenii au început să domine. Mai întâi, R. Burlacu a șters transversala cu un șut de la 18 metri, prefațând golul lui Negreanu, din minutul 21, de asemenea cu un șut din afara surpafeței de pedeapsă. În minutul 27 a fost momentul care putea pune capăt partidei... Câmpinenii au dejucat după o fază de manual pasul la ofsaid al oaspeților, iar R. Burlacu a înscris după o cursă de la jumătatea terenului. Oaspeții au acuzat ofsaid și au făcut-o mult peste limita bunului simț. Au fost mai întâi două cartonașe galbene, iar pentru că oaspeții nu se potoleau, arbitrul Mihai Amorăriței i-a acordat un al doilea ”galben” și l-a eliminat pe I. Marin. Revoltați de decizii, oaspeții au părăsit terenul de joc. Au mers până la cabine, dar au revenit înaintea de expirarea celor trei minute acordate de arbitru. Mai mult, la întoarcere, I. Popa a găsit de cuviință să-l înjure ca la ușa cortului pe arbitrul motiv pentru care acesta i-a arătat pe deplin justicat cartonașul roșu. Cu doi oameni de la oaspeți eliminați, golurile lui R. Burlacu (min, 36) și Negreanu (min. 40) aproape că nu au mai contat. Pauza nu a fost un sfetnic bun pentru oaspeți. Au ieșit fără portar, înlocuit cu un jucător de câmp, apoi în nouă minute, alți doi jucători s-au ”accidentat”, echipa rămânând sub numărul minim de 7 jucători, arbitrul Amorăriței fiind nevot să pună punct jocului.
Un gust amar lăsat de o echipă oaspete venită cu circul, vociferând la orice decizie a arbitrilor, puși mereu pe harță, un spectacol grotesc. Vorba unui hâtru din tribună la adresa oaspeților: ”Băi, nenorociților, să-mi dați banii înapoi pe bilet!” În condițiile în care intrarea a fost liberă...
S-ar cuveni măsuri exemplare din partea AJF-ului, pentru că nu este admisibil la niciun eșalon un asemenea comportament. Probabil că va preleva dorința de a avea un număr cât mai mare de echipe și, implicit, de cotizanți la bugetul AJF-ului, iar spectatorii din Câmpina și din alte locuri vor mai avea parte de asemenea prestații jalnice din partea unor indivizi îmbrăcați în echipament de fotbal.
Sportul Câmpina a început partida de miercuri după-amiază în uirmătoarea alcătuire: C. Constantin - Coman, Mosor, Biro, Bej, Dumitrache, A. Burlacu, R. Burlacu, Ed. Constantin, Negreanu, Corneanu. Au mai jucat: Rădulescu, Voicu, Cafadaru, Matincă. Antrenori: Marius Pălăncianu, Philip Basma.

Rezultatele complete ale etapei de miercuri:
Unirea Teleajen - Triumf Poiana Câmpina 2-3
CSO Mizil - CS Câmpina 1-1
Progresul Bucov - Carpați Sinaiai 3-1
Real Rio Cocoșești - CS Blejoi II 0-2
AS Starchiojd - Știința Albești 3-1
Petrolul Ologeni - CS Scorțeni Bordeni 2-6
Viitorul Puchenii Mari - AS Gherghița 1-1
Olimpia Cireșanu - Brădetul Ștefești 0-2

Etapa viitoare, Sportul Câmpina va juca tot pe teren propriu, duminică, ora 11.00, în fața formației CSO Mizil.

5855 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1589 vizualizari
04 iul. 2022 20:12

Miodrag Belodedici, invitatul special al festivității de premiere de la Caraimanul Kids Cup 2022

Timp de o săptămână, la Bușteni, la baza sportivă Caraimanul, a avut loc ediția 2022 a competiției dedicată copiilor și juniorilor - Caraimanul Kids Cup.

2302 vizualizari
03 iul. 2022 18:25

Câmpineanul Ciprian Costache este campion național la aruncarea greutății, categoria sub 20 de ani

Pe Cluj Arena a avut loc în acest week-end Campionatul Național de Atletism sub 20 de ani, competiție la care au fost prezenți și mai mulți sportivi de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, club coordonat de Mihaela Marin.

Alte stiri recente

362 vizualizari
07 iul. 2022 15:19

Locuri de muncă vacante în Câmpina și împrejurimi la 7 iulie 2022

Informațiile sunt furnizate de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Prahova. Detalii puteți obține de la ALOFM Câmpina, telefon 0244.376.001.

544 vizualizari
07 iul. 2022 07:56

"Grădinița de vară Iulia Hasdeu ", un proiect educațional de succes

În perioada 27 iunie - 6 iulie, Grădinița “Iulia Hasdeu” și structura sa - Grădinița nr 6 au derulat proiectul educațional “Grădinița de vară”, ediția a II-a, în parteneriat cu ISJ Prahova.