CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Parcările cu bariere din Câmpina, din nou în discuția Consiliului Local. Cam ca un banc de la Radio Erevan...

- Actualitate -

Parcările cu bariere din Câmpina, din nou în discuția Consiliului Local. Cam ca un banc de la Radio Erevan...

La finalul ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina din 25 ianuarie 2023, s-a vorbit din nou despre delicatul subiect al parcărilor cu bariere. Din păcate, discuția a semănat cu un banc de pe vremuri de la Radio Erevan...

Subiectul a fost deschis de consilierul PMP Aron Sabo, care, după ce a confundat străzile Soarelui cu Cercului, a întrebat Executivul despre o hotărâre a Consiliului Local din anul 2015, prin care se instituia o taxă specială pentru parcările cu bariere, și a vrut să știe dacă pentru locuitorii de pe Strada Soarelui - singurii care beneficiază de o parcare cu bariere în Câmpina - s-a colectat această taxă.
Că nu a știut să-i răspundă niciunul dintre membrii Executivului prezenți la acel moment al ședinței poate fi un subiect de discuție, dar vom explica de ce întrebarea consilierului Aron Sabo este demnă de Radio Erevan.
Hotărârea Consiliului Local la care s-a făcut referire este cea cu nr. 121 din 26 noiembrie 2015, prin care se instituia o taxă de 20 lei/lună sau 200 lei/an pentru utilizarea parcărilor cu bariere, dar în expunerea de motive a primarului de atunci Horia Tiseanu, inițiatorul proiectului, scrie clar că hotărârea se va aplica doar pentru parcările cu bariere care urmau să fie amenajate pe străzile Mihai Eminescu, Sg. Maj. Erou Grigore Nicolae, 1 Mai și Toma Ionescu. 
Poate era mai interesant de întrebat de ce nu se aplică hotărârea Consiliului Local prin care s-a stabilit montarea de bariere în parcările din cele patru noi locații, mai ales că - tot în 2015 - după ce Consiliul Local a alocat suma de 85.000 lei pentru montarea acestora, a avut loc și licitația pentru achiziția și montarea sistemelor de control a accesului autovehiculelor, licitație câștigată de societatea Eurosic Systems SRL București, valoarea totală a contractului fiind de 26.638 lei fără TVA. Și de atunci, nu s-a mai întâmplat nimic în acele parcări din Câmpina, barierele nefiind montate nici în ziua de azi...
Până la elucidarea situației și rezolvarea problemei parcărilor în Câmpina, pentru care și noua adminisrație a încercat o serie de reglementări pe Strada Republicii, dar care nici ele nu au fost puse în aplicare nici până astăzi, situația de la ședința Consiliului Local rămâne ca la Radio Erevan - nu e Cercului este Soarelui, iar taxa nu este pentru locuitorii de unde există bariere, ci pentru alții, unde barierele nu au mai fost montate!


28 Jan 2023 12:27 4529 vizualizari


Comentarii


  • 28.01.2023 16:29 Inspector Sunt niște incompetenți și primarul di cei din consiliu. Dau vina unii pe alții. Legea e foarte clara. Executivul propune și pune în aplicare după ce Legislativul decide.
474 vizualizari 24 Jul 2024 12:45 Admitere 2024 - 607 locuri ocupate și 37 locuri rămase libere la liceele câmpinene după prima etapă a repartizării computerizate

Admitere 2024 - 607 locuri ocupate și 37 locuri rămase libere la liceele câmpinene după prima etapă a repartizării computerizate

644 locuri au fost disponibile la liceele câmpinene pentru admiterea 2024, învățământ de zi, iar 607 dintre acestea au fost ocupate după prima etapă a repartizării computerizate.

citeste mai mult
1080 vizualizari 24 Jul 2024 10:53 La Câmpina, pe Strada Maramureș, un incendiu la o mașină a alarmat locuitorii din zonă

La Câmpina, pe Strada Maramureș, un incendiu la o mașină a alarmat locuitorii din zonă

Miercuri, 24 iulie, puțin după ora 10.00, sirenele mașinilor de intervenție - pompieri și poliție - s-au auzit la intrarea pe Strada Maramureș dinspre Bulevardul Carol I.

citeste mai mult
272 vizualizari 24 Jul 2024 10:08 Consiliul Județean a lansat aplicația Prahova Trans

Consiliul Județean a lansat aplicația Prahova Trans

Consiliul Județean a anunțat lansarea oficială a aplicației Prahova Trans. Aplicația este disponibilă gratuit pentru descărcare din Google Play sau App Store.

citeste mai mult
554 vizualizari 23 Jul 2024 17:57 În Câmpina există o singură toaletă publică! Dar avem la ganguri...

În Câmpina există o singură toaletă publică! Dar avem la ganguri...

Poate părea un fapt mărunt, banal, dar gradul de civilizație al unei comunități se poate măsura și după numărul toaletelor publice. Iar acesta este un capitol la care Câmpina stă extrem de prost.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV