Adrian Pițigoi, candidat PMP la Senatul României: ”Spunem stop închiderii piețelor!”

Politică (Categoria articolului)

(P) Zilele trecute, candidatul Partidului Mișcarea Populară la Senatul României la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020, Ioan Adrian Pițigoi, a vizitat Piața Centrală Câmpina, manifestându-și solidaritatea față de producătorii autohtoni și exprimându-și nemulțumirea față de decizia guvernanților de închidere a piețelor.

”Suntem alături de oamenii care trăiesc din munca pământului și de cei care vor să consume proaspăt, românește. Pe fețele și în ochii producătorilor din piața agroalimentară din Câmpina se pot citi îngrijorarea și suferința. Le-am spus acestor oameni și câmpinenilor aflați la cumpărături că PMP se luptă pentru a împiedica închiderea piețelor agro-alimentare și oferă soluția corectă pentru evitarea aglomerației: amenajarea de piețe volante. Și le-am mai spus ceva: dubla măsură este incorectă! Micii producători și comercianți români trebuie să aibă aceleași drepturi, în fața legii, ca marile lanțuri de hypermarket-uri transnaționale. Mai ales că, potrivit legii, obligația de a asigura respectarea normelor de siguranță sanitară revine autorităților și nu acestor oameni! Guvernul trebuie să țină cont de realități la fel de dure precum pandemia: fără posibilitatea de a-și vinde roadele muncii, acești oameni vor ajunge săraci-lipiți pământului pe care-l iubesc și-l muncesc. Noi nu putem permite ca acest lucru să se întâmple!”, a declarat Ioan Adrian Pițigoi, candidatul PMP la Senatul României, la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020. 

(Publicitate electorală, articol publicat la comanda PMP Prahova, CMF 11200012)

3525 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

1156 vizualizari
03 dec. 2020 18:58

Emanoil Savin se implică în realizarea Centrului de Recuperare și Refacere pentru Veterani de la Mănăstirea Dealu

(P) Senatorul Emanoil Savin a decis să se alăture Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități ”Sfântul Mare Mucenic Dimitrie - Izvorâtorul de Mir” în realizarea Centrului de Recuperare și Refacere pentru Veterani de la Mănăstirea Dealu, de lângă Târgoviște. Aici, membrii asociației (și nu numai ei) vor avea posibilitatea să-și aline traumele căpătate în misiunile din teatrele de operațiuni militare.

2207 vizualizari
02 dec. 2020 18:52

Ioan Adrian Pițigoi, singurul câmpinean pe un loc eligibil pentru alegerile parlamentare. ”Veniți la vot și alegeți PMP!”

(P) Pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020, Partidul Mișcarea Populară este singura formațiune politică pe listele căreia se afă doar candidați locali, cunoscuți, lista pentru Camera Deputaților fiind deschisă de Cătălina Bozianu, președintele organizațieiei județene a PMP, iar lista pentru Senatul României este deschisă de Ioan Adrian Pițigoi, singurul câmpinean aflat pe un astfel de loc onorant, dar care aduce și multe obligații față de electorat.

Alte stiri recente

400 vizualizari
04 dec. 2020 10:51

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 4 decembrie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

1632 vizualizari
03 dec. 2020 20:50

Demersuri ale Primăriei Câmpina pentru preluarea căilor ferate din localitate, a unității de jandarmi și a unui teren al Școlii de Poliție

Primăria Câmpina a transmis o adresă Senatului și Camerei Deputaților prin care își exprimă intenția de a prelua terenurile pe care se află căile ferate din interiorul municipiului, având în vedere faptul că acestea au fost scoase din uz, nu au nicio utilitate și nici n-o vor mai avea vreodată.