Adrian Pițigoi, candidat PMP la Senatul României: ”Spunem stop închiderii piețelor!”

Politică (Categoria articolului)

(P) Zilele trecute, candidatul Partidului Mișcarea Populară la Senatul României la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020, Ioan Adrian Pițigoi, a vizitat Piața Centrală Câmpina, manifestându-și solidaritatea față de producătorii autohtoni și exprimându-și nemulțumirea față de decizia guvernanților de închidere a piețelor.

”Suntem alături de oamenii care trăiesc din munca pământului și de cei care vor să consume proaspăt, românește. Pe fețele și în ochii producătorilor din piața agroalimentară din Câmpina se pot citi îngrijorarea și suferința. Le-am spus acestor oameni și câmpinenilor aflați la cumpărături că PMP se luptă pentru a împiedica închiderea piețelor agro-alimentare și oferă soluția corectă pentru evitarea aglomerației: amenajarea de piețe volante. Și le-am mai spus ceva: dubla măsură este incorectă! Micii producători și comercianți români trebuie să aibă aceleași drepturi, în fața legii, ca marile lanțuri de hypermarket-uri transnaționale. Mai ales că, potrivit legii, obligația de a asigura respectarea normelor de siguranță sanitară revine autorităților și nu acestor oameni! Guvernul trebuie să țină cont de realități la fel de dure precum pandemia: fără posibilitatea de a-și vinde roadele muncii, acești oameni vor ajunge săraci-lipiți pământului pe care-l iubesc și-l muncesc. Noi nu putem permite ca acest lucru să se întâmple!”, a declarat Ioan Adrian Pițigoi, candidatul PMP la Senatul României, la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020. 

(Publicitate electorală, articol publicat la comanda PMP Prahova, CMF 11200012)

5037 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

2038 vizualizari
11 nov. 2022 11:33

Comunicat al BPL Câmpina. Liberalii încă mai așteaptă să afle (oficial) de ce a fost dizolvat biroul de conducere

3 comentarii

Biroul Politic Local al PNL Câmpina, cel dizolvat miercuri seară de Biroul Politic Județean al PNL Prahova, ne-a transmis un comunicat de presă prin care își face cunoscut punctul de vedere cu privire la situația apărută în urma deciziei conducerii județene. Membrii BPL nu au fost anunțați nici până la această oră, oficial, de hotărârea luată la Ploiești și de motivele care au stat la baza acesteia. "Auzim că am fi fost judecați și condamnați, în grup, pentru ceva ce nu știm, pentru ceva ce nici măcar nu ni se spune, pentru ceva pentru care nu ne-am putut nici măcar apăra. Și asta, din partea unor oameni alături de care am stat peste 20 de ani..."

2186 vizualizari
10 nov. 2022 10:22

Punctul de vedere al lui Marian Nistor, în urma dizolvării conducerii PNL Câmpina de către Biroul Politic Județean

5 comentarii

Biroul Politic Județean al PNL Prahova a dizolvat Biroul de Conducere al PNL Câmpina, decizie luată în ședința de miercuri seară și despre care noi am scris AICI. Vă prezentăm în continuare punctul de vedere al președintelui PNL Câmpina, Marian Nistor, demis, practic, împreună cu toată conducerea organizației, dar fără să fie anunțat de acest lucru în mod oficial, până la această oră.

Alte stiri recente

485 vizualizari
01 dec. 2022 09:12

Noi restricții de circulație în cartierul Voila, din Câmpina, în perioada 1 decembrie 2022 - 13 ianuarie 2023

Primăria municipiului Câmpina anunță instituirea unor noi restricții de circulație în cartierul Voila, din Câmpina, acolo unde se lucrează la rețeaua de canalizare.

1659 vizualizari
30 nov. 2022 22:24

În centrul Câmpinei au răsunat colindele tradiționale și au fost aprinse instalațiile pentru Sărbătorile de Iarnă

Zeci de câmpineni s-au aflat în această seară în Parcul Regele Mihai I pentru a asculta primele colinde ale acestei ierni și pentru a asista la aprinderea oficială a luminițelor pentru Sărbătorile de Iarnă. Și nu au fost dezamăgiți. Grupul “Mugurași de primăvară” de la Clubul Copiilor (coordonat de profesor Alice Botoacă) au încântat publicul cu colinde frumoase, colinde tradiționale românești.