Adrian Pițigoi, candidat PMP la Senatul României: ”Spunem stop închiderii piețelor!”

Politică (Categoria articolului)

(P) Zilele trecute, candidatul Partidului Mișcarea Populară la Senatul României la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020, Ioan Adrian Pițigoi, a vizitat Piața Centrală Câmpina, manifestându-și solidaritatea față de producătorii autohtoni și exprimându-și nemulțumirea față de decizia guvernanților de închidere a piețelor.

”Suntem alături de oamenii care trăiesc din munca pământului și de cei care vor să consume proaspăt, românește. Pe fețele și în ochii producătorilor din piața agroalimentară din Câmpina se pot citi îngrijorarea și suferința. Le-am spus acestor oameni și câmpinenilor aflați la cumpărături că PMP se luptă pentru a împiedica închiderea piețelor agro-alimentare și oferă soluția corectă pentru evitarea aglomerației: amenajarea de piețe volante. Și le-am mai spus ceva: dubla măsură este incorectă! Micii producători și comercianți români trebuie să aibă aceleași drepturi, în fața legii, ca marile lanțuri de hypermarket-uri transnaționale. Mai ales că, potrivit legii, obligația de a asigura respectarea normelor de siguranță sanitară revine autorităților și nu acestor oameni! Guvernul trebuie să țină cont de realități la fel de dure precum pandemia: fără posibilitatea de a-și vinde roadele muncii, acești oameni vor ajunge săraci-lipiți pământului pe care-l iubesc și-l muncesc. Noi nu putem permite ca acest lucru să se întâmple!”, a declarat Ioan Adrian Pițigoi, candidatul PMP la Senatul României, la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020. 

(Publicitate electorală, articol publicat la comanda PMP Prahova, CMF 11200012)

5483 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

1262 vizualizari
18 sept. 2023 21:54

Partidul România în Acțiune a inițiat petiția ”Stop finanțării partidelor politice din bani publici!”

5 comentarii

Partidul România în Acțiune a inițiat o petiție online care se intitulează ”Stop finanțării partidelor politice din bani publici!”

2385 vizualizari
02 aug. 2023 17:13

PMP Câmpina se dezice de gestul consilierului Marius Anghelescu

2 comentarii

După comunicatul prin care consilierul Marius Anghelescu anunța că și-a retras votul de principiu privind achiziționarea unor generatoare pentru stațiile de pompare ale HidroPrahova, PMP Câmpina, partidul din care face parte și Marius Anghelescu,  a reacționat și ne-a transmis următorul comunicat de presă semnat de președintele organizației locale, Adrian Pițigoi.

Alte stiri recente

633 vizualizari
23 sept. 2023 14:47

Câmpina, mileniul III. Indicatorul din... copac

Pentru că nouă ne pasă de Câmpina, am decis să continuăm să vă prezentăm lucruri care nu sunt așa cum ar trebui să fie. Pot părea detalii sau lucruri mărunte, dar ar trebui cu toții să știm că în viață detaliile fac diferența de multe ori. Acesta este un serial în care vom atrage atenția asupra unor lucruri care nouă nu ni se par în regulă și promitem să revenim asupra fiecărui subiect în parte, dacă situația semnalată de noi se remediază. Sau nu...

586 vizualizari
23 sept. 2023 14:14

Liga A Prahova, etapa a 8-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă și duminică au loc partidele contând pentru etapa a 8-a a Ligii A Prahova. Iată rezultatele înregistrate până acum și clasamentul la zi: