CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Adrian Pițigoi, candidat PMP la Senatul României: ”Spunem stop închiderii piețelor!”

- Politică -

Adrian Pițigoi, candidat PMP la Senatul României: ”Spunem stop închiderii piețelor!”

(P) Zilele trecute, candidatul Partidului Mișcarea Populară la Senatul României la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020, Ioan Adrian Pițigoi, a vizitat Piața Centrală Câmpina, manifestându-și solidaritatea față de producătorii autohtoni și exprimându-și nemulțumirea față de decizia guvernanților de închidere a piețelor.

”Suntem alături de oamenii care trăiesc din munca pământului și de cei care vor să consume proaspăt, românește. Pe fețele și în ochii producătorilor din piața agroalimentară din Câmpina se pot citi îngrijorarea și suferința. Le-am spus acestor oameni și câmpinenilor aflați la cumpărături că PMP se luptă pentru a împiedica închiderea piețelor agro-alimentare și oferă soluția corectă pentru evitarea aglomerației: amenajarea de piețe volante. Și le-am mai spus ceva: dubla măsură este incorectă! Micii producători și comercianți români trebuie să aibă aceleași drepturi, în fața legii, ca marile lanțuri de hypermarket-uri transnaționale. Mai ales că, potrivit legii, obligația de a asigura respectarea normelor de siguranță sanitară revine autorităților și nu acestor oameni! Guvernul trebuie să țină cont de realități la fel de dure precum pandemia: fără posibilitatea de a-și vinde roadele muncii, acești oameni vor ajunge săraci-lipiți pământului pe care-l iubesc și-l muncesc. Noi nu putem permite ca acest lucru să se întâmple!”, a declarat Ioan Adrian Pițigoi, candidatul PMP la Senatul României, la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020. 

(Publicitate electorală, articol publicat la comanda PMP Prahova, CMF 11200012)


09 Nov 2020 19:59 6004 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.spitalcampina.ro/
http://floricon.ro/
https://elstargroup.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
326 vizualizari 15 Jul 2024 13:02 A fost lansată Asociația ”Platforma Independentă”. Câmpineanul Adrian Pițigoi este secretarul general al acesteia

A fost lansată Asociația ”Platforma Independentă”. Câmpineanul Adrian Pițigoi este secretarul general al acesteia

Luni, 15 iulie, a fost lansată oficial Asociația ”Platforma Independentă”, un nou proiect politic condus de Cristian Diaconescu.

citeste mai mult
5583 vizualizari 14 Jun 2024 18:27 Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

V-am prezentat într-un articol anterior motivele care, credem noi, stau la baza victoriei Irinei Nistor (PSD) în alegerile locale din 9 iunie 2024. Vom încerca acum să creionăm motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut, surprinzător pentru mulți, funcția de primar.

citeste mai mult
4381 vizualizari 13 Jun 2024 20:59 Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Încercăm o analiză a rezultatelor alegerilor locale din 9 iunie 2024 și începem cu... învingătorii. Despre învinși vom scrie separat.

citeste mai mult
1996 vizualizari 07 Jun 2024 20:14 Mesajul primarului Alin Moldoveanu la final de campanie electorală

Mesajul primarului Alin Moldoveanu la final de campanie electorală

Campania electorală pentru alegerile din 9 iunie 2024 (locale și europarlamentare) se încheie sâmbătă dimineață la ora 7.00, cu 24 de ore înainte de deschiderea secțiilor de votare. La final de campanie, vă prezentăm mesajul primarului Ioan Alin Moldoveanu, candidat PNL pentru încă un mandat la Casa cu Grifoni.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV