Adrian Pițigoi, candidat PMP la Senatul României: ”Spunem stop închiderii piețelor!”

Politică (Categoria articolului)

(P) Zilele trecute, candidatul Partidului Mișcarea Populară la Senatul României la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020, Ioan Adrian Pițigoi, a vizitat Piața Centrală Câmpina, manifestându-și solidaritatea față de producătorii autohtoni și exprimându-și nemulțumirea față de decizia guvernanților de închidere a piețelor.

”Suntem alături de oamenii care trăiesc din munca pământului și de cei care vor să consume proaspăt, românește. Pe fețele și în ochii producătorilor din piața agroalimentară din Câmpina se pot citi îngrijorarea și suferința. Le-am spus acestor oameni și câmpinenilor aflați la cumpărături că PMP se luptă pentru a împiedica închiderea piețelor agro-alimentare și oferă soluția corectă pentru evitarea aglomerației: amenajarea de piețe volante. Și le-am mai spus ceva: dubla măsură este incorectă! Micii producători și comercianți români trebuie să aibă aceleași drepturi, în fața legii, ca marile lanțuri de hypermarket-uri transnaționale. Mai ales că, potrivit legii, obligația de a asigura respectarea normelor de siguranță sanitară revine autorităților și nu acestor oameni! Guvernul trebuie să țină cont de realități la fel de dure precum pandemia: fără posibilitatea de a-și vinde roadele muncii, acești oameni vor ajunge săraci-lipiți pământului pe care-l iubesc și-l muncesc. Noi nu putem permite ca acest lucru să se întâmple!”, a declarat Ioan Adrian Pițigoi, candidatul PMP la Senatul României, la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020. 

(Publicitate electorală, articol publicat la comanda PMP Prahova, CMF 11200012)

4247 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

2489 vizualizari
23 sept. 2021 22:16

Un an de la alegerile locale. USR PLUS: "Vom vota în Consiliul Local doar ce e bun pentru Câmpina, nu și ce servește altor interese!"

Pe 27 septembrie se împlinește un an de la alegerile locale care au schimbat radical reprezentativitatea politică în administrația publică. Câmpinatv.ro realizează o serie de emisiuni cu reprezentanții partidelor care fac parte din Consiliul Local și încercăm să aflăm ce a fost bine și ce nu a fost bine în acest prim an din noul mandat, cum se văd lucrurile din interiorul partidelor și, bineînțeles, din interiorul administrației locale. Invitații acestei emisiuni - consilierii locali Adina Gârbăcică și Valentin Crețu de la USR PLUS.

6697 vizualizari
16 sept. 2021 20:14

Un an de la alegerile locale. PSD Câmpina își asumă unele greșeli, are și laude și critici la adresa primarului și susține că va apăra mereu interesul comunității

2 comentarii

Pe 27 septembrie 2021 se împlinește un an de la alegerile locale care au adus schimbări semnificative în administrația locală. CâmpinaTV.ro va realiza o serie de emisiuni cu reprezentanți ai partidelor care fac parte din Consiliul Local. Și deschidem seria acestor emisiuni cu Partidul Social Democrat, invitați fiind președintele PSD Câmpina - Dan Mușat și consilierul local Andrei Duran.

Alte stiri recente

1246 vizualizari
24 sept. 2021 21:06

Rata incidenței COVID-19 pentru localitățile din Prahova. La Gura Vadului, Brebu și Slănic, se revine la restricții privind circulația pe timpul nopții, în week-end

Direcția de Sănătate Publică Prahova a anunțat astăzi, 24 septembrie 2021, rata incidenței COVID-19 pentru fiecare localitate din Prahova. 17 localități din județ, printre care și municipiul Câmpina, au rata incidenței mai mare de 3 cazuri la mia de locuitori. Din păcate, există și cinci localități unde rata de infectare cu SARS-CoV-2 a depășit 5 la mia de locuitori. (foto)

1587 vizualizari
24 sept. 2021 19:53

La Comarnic, un bărbat de 45 de ani a fost atacat și rănit grav de un urs

UPDATE - Purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Prahova a făcut o serie de precizări privind diagnosticul bărbatului - traumatism cranio-facial cu lipsă scalp fronto parietal drept, multiple plăgi delabrante faciale, gât și ambele urechi, multiple plăgi torace anterior; abdomen și antebraț drept transportat la Spitalul Județean Ploiești de un echipaj cu medic. Bărbatul a fost preluat conștient, dar pronosticul este rezervat. 
Un bărbat de 45 de ani a fost atacat și rănit grav de un urs în această după-amiază, la Comarnic, undeva la ieșirea spre Secăria. Bărbatul a fost preluat de echipaje medicale și transportat la spital.