Cisterna a intrat în separatoarele de sens de pe DN1. Imagini de la locul accidentului

Social (Categoria articolului)

Cisterna care s-a răsturnat și a luat foc în această dimineață (ora 4.10) pe DN1, în dreptul municipiului Câmpina, a intrat în parapeții despărțitori de pe mijlocul drumului și nu într-un cap de pod așa cum a reieșit din primele informații. Impactul a fost puternic, autovehiculul de mare tonaj fiind practic aruncat în afara carosabilului. Cabina a luat foc și a fost o minune că nu s-a produs o explozie, având în vedere încărcătura - 40 tone acid sulfuric.

După cum vă informam și în articolele precedente, zona a fost izolată de polițiști, iar ISU Prahova a intervenit cu opt autospeciale de lucru cu apă. Mai întâi a fost răcită cisterna și apoi s-a acționat pentru stingerea focului. Lichidarea completă a incendiului a durat aproape o oră, timp în care pe DN1 s-a împrăștiat încontinuu spumă pentru a se evita extinderea focului. Acum este așteptată o macara specială de la București pentru ridicarea cisternei. Vehiculul implicat în accident aparține unei firme din Sfântu Gheorghe și se întorcea de la București. Cel mai probabil, șoferul a adormit la volan. A fost găsit decedat sub cisternă.
Traficul rutier este în continuare deviat prin municipiul Câmpina. La locul accidentului a venit în urmă cu puțin timp și primarul Horia Tiseanu. Din cauza numărului foarte mare de mașini care trec prin Câmpina spre Cornu, pentru a ieși în DN1, autoritățile locale au luat decizia să treacă toate semafoarele pe intermitent și să suplimenteze numărul agenților de circulație din trafic, mai ales că devierea traficului mai poate dura câteva ore bune.

8925 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Dan 06.04.2016 09:45 Sa i se verifice timpii de condus daca mai este posibil...un sofer daca isi respecta timpii de condus nu are voie sa adoarma la volan....dar astea sunt niste detalii...si se mai plang patronatele de lipsa acuta de soferi in Romania...
  • s 07.04.2016 23:35 Sa le ia ... de separatoare. Niste mizerii ucigase, sursa rapida de imbogatire pt unii...

Social

2423 vizualizari
24 iun. 2022 10:37

93,56% dintre elevii din Câmpina, care au susținut Evaluarea Națională, au obținut media generală peste 5

Pe site-ul Ministerului Educației au fost publicate, joi după-amiază, rezultatele la Evaluarea Națională și sunt rezultate bune pentru elevii câmpineni. 270 elevi de clasa a VIII-a s-au înscris la Evaluarea Națională în Câmpina. Dintre aceștia, șase nu s-au prezentat la susținerea celor două probe ale examenului (limba și literatura română, respectiv matematică). Dintre cei 264 elevi care au susținut examenul, 247 au obținut media generală peste 5.00 (adică 93,56%), iar 17 - sub 5.00. Nu s-a obținut nicio medie generală de 10, în schimb, patru elevi au avut nota 10 la matematică și un elev a obținut 10 la română. La nivelul județului Prahova, șapte absolvenți de clasa a VIII-a au obținut media generală 10, șase dintre ei sunt din Ploiești, iar unul de la Filipeștii de Pădure.

3153 vizualizari
20 iun. 2022 22:32

O nouă metodă de înșelăciune face ravagii la Câmpina. Cum puteți preveni frauda prin OLX?

1 comentarii

De la începutul acestui an și până în prezent s-au înmulțit și la Câmpina cazurile de persoane înșelate printr-o nouă metodă.

Alte stiri recente

1845 vizualizari
28 iun. 2022 13:47

La Câmpina, polițiștii au prins un șofer de autobuz băut, la 6 dimineața!

Polițiștii câmpineni au oprit pentru control un autobuz, care efectua curse regulate de transport persoane, în cursul dimineții de luni, 27 iunie, pe Bulevardul Carol I.

1827 vizualizari
27 iun. 2022 20:45

CS Câmpina a încheiat turneul de juniori din Grecia pe locul 6 și cu titlul de cel mai bun portar al turneului

Luni, 27 iunie, în apropiere de Salonic, a avut loc ultimul act al turneului Balkan International Cup, o competiție pentru juniori, găzduită de Grecia și la care a participat în premieră și o grupă de juniori sub 14 ani a CS Câmpina, antrenată de Roberto Opatchi.