Cisterna a intrat în separatoarele de sens de pe DN1. Imagini de la locul accidentului

Social (Categoria articolului)

Cisterna care s-a răsturnat și a luat foc în această dimineață (ora 4.10) pe DN1, în dreptul municipiului Câmpina, a intrat în parapeții despărțitori de pe mijlocul drumului și nu într-un cap de pod așa cum a reieșit din primele informații. Impactul a fost puternic, autovehiculul de mare tonaj fiind practic aruncat în afara carosabilului. Cabina a luat foc și a fost o minune că nu s-a produs o explozie, având în vedere încărcătura - 40 tone acid sulfuric.

După cum vă informam și în articolele precedente, zona a fost izolată de polițiști, iar ISU Prahova a intervenit cu opt autospeciale de lucru cu apă. Mai întâi a fost răcită cisterna și apoi s-a acționat pentru stingerea focului. Lichidarea completă a incendiului a durat aproape o oră, timp în care pe DN1 s-a împrăștiat încontinuu spumă pentru a se evita extinderea focului. Acum este așteptată o macara specială de la București pentru ridicarea cisternei. Vehiculul implicat în accident aparține unei firme din Sfântu Gheorghe și se întorcea de la București. Cel mai probabil, șoferul a adormit la volan. A fost găsit decedat sub cisternă.
Traficul rutier este în continuare deviat prin municipiul Câmpina. La locul accidentului a venit în urmă cu puțin timp și primarul Horia Tiseanu. Din cauza numărului foarte mare de mașini care trec prin Câmpina spre Cornu, pentru a ieși în DN1, autoritățile locale au luat decizia să treacă toate semafoarele pe intermitent și să suplimenteze numărul agenților de circulație din trafic, mai ales că devierea traficului mai poate dura câteva ore bune.

9260 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Dan 06.04.2016 09:45 Sa i se verifice timpii de condus daca mai este posibil...un sofer daca isi respecta timpii de condus nu are voie sa adoarma la volan....dar astea sunt niste detalii...si se mai plang patronatele de lipsa acuta de soferi in Romania...
  • s 07.04.2016 23:35 Sa le ia ... de separatoare. Niste mizerii ucigase, sursa rapida de imbogatire pt unii...

Social

1312 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

629 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

337 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

287 vizualizari
19 apr. 2024 08:57

Primim de la cititori. Încă unul care are nevoie de... două locuri de parcare

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea Complexului comercial Kaufland, din Câmpina.