Cisterna a intrat în separatoarele de sens de pe DN1. Imagini de la locul accidentului

Social (Categoria articolului)

Cisterna care s-a răsturnat și a luat foc în această dimineață (ora 4.10) pe DN1, în dreptul municipiului Câmpina, a intrat în parapeții despărțitori de pe mijlocul drumului și nu într-un cap de pod așa cum a reieșit din primele informații. Impactul a fost puternic, autovehiculul de mare tonaj fiind practic aruncat în afara carosabilului. Cabina a luat foc și a fost o minune că nu s-a produs o explozie, având în vedere încărcătura - 40 tone acid sulfuric.

După cum vă informam și în articolele precedente, zona a fost izolată de polițiști, iar ISU Prahova a intervenit cu opt autospeciale de lucru cu apă. Mai întâi a fost răcită cisterna și apoi s-a acționat pentru stingerea focului. Lichidarea completă a incendiului a durat aproape o oră, timp în care pe DN1 s-a împrăștiat încontinuu spumă pentru a se evita extinderea focului. Acum este așteptată o macara specială de la București pentru ridicarea cisternei. Vehiculul implicat în accident aparține unei firme din Sfântu Gheorghe și se întorcea de la București. Cel mai probabil, șoferul a adormit la volan. A fost găsit decedat sub cisternă.
Traficul rutier este în continuare deviat prin municipiul Câmpina. La locul accidentului a venit în urmă cu puțin timp și primarul Horia Tiseanu. Din cauza numărului foarte mare de mașini care trec prin Câmpina spre Cornu, pentru a ieși în DN1, autoritățile locale au luat decizia să treacă toate semafoarele pe intermitent și să suplimenteze numărul agenților de circulație din trafic, mai ales că devierea traficului mai poate dura câteva ore bune.

8537 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Dan 06.04.2016 09:45 Sa i se verifice timpii de condus daca mai este posibil...un sofer daca isi respecta timpii de condus nu are voie sa adoarma la volan....dar astea sunt niste detalii...si se mai plang patronatele de lipsa acuta de soferi in Romania...
  • s 07.04.2016 23:35 Sa le ia ... de separatoare. Niste mizerii ucigase, sursa rapida de imbogatire pt unii...

Social

2243 vizualizari
25 ian. 2021 12:12

Examenul auto suspendat, în Prahova, din cauza unor probleme tehnice. Candidații vor fi reprogramați

2 comentarii

Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare Vehicule Prahova anunță că, din cauza unor probleme tehnice apărute la nivel central, astăzi, 25 ianuarie 2021, proba scrisă și proba practică a examenului pentru obținerea permisului au fost suspendate. Candidații vor fi reprogramați.

4339 vizualizari
24 ian. 2021 19:00

Consiliul Local Câmpina îi va acorda lui Paolo Gozzo, post-mortem, titlul de "Cetățean de onoare al municipiului"

Pe ordinea de zi a ședinței ordinare de joi, 28 ianuarie 2021, a Consiliului Local Câmpina se va afla și un proiect privind acordarea titlului de "Cetățean de onoare post-mortem al municipiului Câmpina" lui Paolo Gozzo, italianul care a înființat și condus, la Câmpina, Asociația "Inima Sfântă a lui Isus" pentru sprijinirea copiilor proveniți din familiile defavorizate.

Alte stiri recente

1132 vizualizari
25 ian. 2021 18:35

AUR se va opune în Parlament trecererii în proprietatea Câmpinei a terenurilor pe care se află calea ferată nefolosită de ani buni

Articolul nostru privind proiectul legislativ inițiat de senatorul PSD, Laura Moagher, la solicitarea administrației locale, pentru trecerea în proprietatea Câmpinei a terenurilor pe care se află calea ferată din interiorul localității, a creat mai multe reacții. După ce PSD Câmpina s-a grăbit să-și asume proiectul, acum, un parlamentar AUR și președintele Organizației Județene a acestei formațiuni politice au anunțat că nu vor susține acest proiect.

2551 vizualizari
24 ian. 2021 12:11

Mesajul prefectului județului Prahova cu ocazia Zilei Unirii Principatelor

24 Ianuarie semnifică Ziua Unirii Principatelor Române sub domnia lui Alexandru Ioan Cuza. Din păcate, din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, acțiuni de marcare a acestui eveniment nu sunt permise decât în orașele reședință de județ și fără tradiționala Horă a Unirii.