CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Comunicat al PNL Câmpina: "Nu suntem de acord sub nicio formă cu vreo măsură care să îngrădească drepturile mass-media!"

- Actualitate -

Comunicat al PNL Câmpina:

PNL Câmpina ne-a transmis un comunicat de presă prin care anunță că organizația locală nu este de acord cu proiectul privind Regulamentul de Organizare și Funcționare al Consiliului Local Câmpina, în forma în care a fost conceput. Consilierul PNL Dan Nica își va retrage semnătura de pe proiectul de hotărâre.

"Organizația Câmpina a Partidului Național Liberal nu susține proiectul de hotărâre privind Regulamentul de Organizare și Funcționare al Consiliului Local Câmpina, în forma în care a fost conceput. PNL Câmpina nu este de acord sub nicio formă cu vreo măsură care să îngrădească drepturile mass-media de a-și exercita meseria sau dreptul cetățenilor de a fi informați. PNL Câmpina are de puțină vreme o nouă conducere și precizăm faptul că această nouă conducere nu a fost informată asupra prevederilor proiectului de hotărâre, ci a aflat din presa locală. O presă cu care, de-a lungul timpului, PNL Câmpina și noul președinte al organizației, Marian Nistor, au avut o relație bună, bazată pe respect reciproc.
În urma discuțiilor cu consilierul local PNL, Dan Nica, unul dintre inițiatorii proiectului în cauză, am convenit că își va retrage semnatura de pe proiectul de hotărâre în următoarea ședință de Consiliu Local." 

Biroul Politic Local al PNL Câmpina


27 Jul 2021 12:16 3315 vizualizari


Comentarii


411 vizualizari 24 Jul 2024 12:45 Admitere 2024 - 607 locuri ocupate și 37 locuri rămase libere la liceele câmpinene după prima etapă a repartizării computerizate

Admitere 2024 - 607 locuri ocupate și 37 locuri rămase libere la liceele câmpinene după prima etapă a repartizării computerizate

644 locuri au fost disponibile la liceele câmpinene pentru admiterea 2024, învățământ de zi, iar 607 dintre acestea au fost ocupate după prima etapă a repartizării computerizate.

citeste mai mult
989 vizualizari 24 Jul 2024 10:53 La Câmpina, pe Strada Maramureș, un incendiu la o mașină a alarmat locuitorii din zonă

La Câmpina, pe Strada Maramureș, un incendiu la o mașină a alarmat locuitorii din zonă

Miercuri, 24 iulie, puțin după ora 10.00, sirenele mașinilor de intervenție - pompieri și poliție - s-au auzit la intrarea pe Strada Maramureș dinspre Bulevardul Carol I.

citeste mai mult
261 vizualizari 24 Jul 2024 10:08 Consiliul Județean a lansat aplicația Prahova Trans

Consiliul Județean a lansat aplicația Prahova Trans

Consiliul Județean a anunțat lansarea oficială a aplicației Prahova Trans. Aplicația este disponibilă gratuit pentru descărcare din Google Play sau App Store.

citeste mai mult
541 vizualizari 23 Jul 2024 17:57 În Câmpina există o singură toaletă publică! Dar avem la ganguri...

În Câmpina există o singură toaletă publică! Dar avem la ganguri...

Poate părea un fapt mărunt, banal, dar gradul de civilizație al unei comunități se poate măsura și după numărul toaletelor publice. Iar acesta este un capitol la care Câmpina stă extrem de prost.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV