Comunicat al PNL Câmpina: "Nu suntem de acord sub nicio formă cu vreo măsură care să îngrădească drepturile mass-media!"

Actualitate (Categoria articolului)

PNL Câmpina ne-a transmis un comunicat de presă prin care anunță că organizația locală nu este de acord cu proiectul privind Regulamentul de Organizare și Funcționare al Consiliului Local Câmpina, în forma în care a fost conceput. Consilierul PNL Dan Nica își va retrage semnătura de pe proiectul de hotărâre.

"Organizația Câmpina a Partidului Național Liberal nu susține proiectul de hotărâre privind Regulamentul de Organizare și Funcționare al Consiliului Local Câmpina, în forma în care a fost conceput. PNL Câmpina nu este de acord sub nicio formă cu vreo măsură care să îngrădească drepturile mass-media de a-și exercita meseria sau dreptul cetățenilor de a fi informați. PNL Câmpina are de puțină vreme o nouă conducere și precizăm faptul că această nouă conducere nu a fost informată asupra prevederilor proiectului de hotărâre, ci a aflat din presa locală. O presă cu care, de-a lungul timpului, PNL Câmpina și noul președinte al organizației, Marian Nistor, au avut o relație bună, bazată pe respect reciproc.
În urma discuțiilor cu consilierul local PNL, Dan Nica, unul dintre inițiatorii proiectului în cauză, am convenit că își va retrage semnatura de pe proiectul de hotărâre în următoarea ședință de Consiliu Local." 

Biroul Politic Local al PNL Câmpina

2812 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

926 vizualizari
27 nov. 2021 13:19

1,16 - alcoolemia unui bărbat care a intrat cu mașina într-un șanț la Telega

1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat a fost alcoolemia stabilită de apartul etilotest pentru un bărbat care a intrat cu mașina într-un șanț.

1174 vizualizari
27 nov. 2021 12:44

Polițiștii rutieri au reținut un bărbat din Poiana Câmpina băut, fără permis de conducere și... fugit din carantină

Noaptea trecută, în jurul orei 00:40, în timp ce desfășurau activități de supraveghere și control al traficului rutier pe Bulevardul Carol I din municipiu, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism condus de un bărbat, care nu s-a conformat indicațiilor polițistului. 

 

Alte stiri recente

411 vizualizari
27 nov. 2021 14:54

Liga A Prahova, etapa a 17-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă dimineață au avut loc primele partide din ultima etapă a turului Ligii A Prahova. Iată rezultatele înregistrate până acum și clasamentul la zi:

3994 vizualizari
26 nov. 2021 11:52

Conducătorul auto, care a intrat cu mașina în betonul proaspăt turnat la "Răcitor", s-a prezentat singur la Poliția Locală Câmpina

Este vorba despre un bărbat de 68 de ani, din comuna Provița de Sus. Acesta a mers vineri dimineață la sediul Poliției Locale Câmpina, unde a recunoscut în fața agenților că el este cel care a intrat cu mașina în betonul proaspăt turnat din intersecția de la "Răcitor". Bărbatul a spus că nu a fost atent, că nu a văzut barierele și indicatoarele și și-a cerut scuze pentru incidentul creat. A fost sancționat în conformitate cu prevederile Ordonanței de Guvern 43/1997 privind regimul drumurilor publice.