Comunicat al PNL Câmpina: "Nu suntem de acord sub nicio formă cu vreo măsură care să îngrădească drepturile mass-media!"

Actualitate (Categoria articolului)

PNL Câmpina ne-a transmis un comunicat de presă prin care anunță că organizația locală nu este de acord cu proiectul privind Regulamentul de Organizare și Funcționare al Consiliului Local Câmpina, în forma în care a fost conceput. Consilierul PNL Dan Nica își va retrage semnătura de pe proiectul de hotărâre.

"Organizația Câmpina a Partidului Național Liberal nu susține proiectul de hotărâre privind Regulamentul de Organizare și Funcționare al Consiliului Local Câmpina, în forma în care a fost conceput. PNL Câmpina nu este de acord sub nicio formă cu vreo măsură care să îngrădească drepturile mass-media de a-și exercita meseria sau dreptul cetățenilor de a fi informați. PNL Câmpina are de puțină vreme o nouă conducere și precizăm faptul că această nouă conducere nu a fost informată asupra prevederilor proiectului de hotărâre, ci a aflat din presa locală. O presă cu care, de-a lungul timpului, PNL Câmpina și noul președinte al organizației, Marian Nistor, au avut o relație bună, bazată pe respect reciproc.
În urma discuțiilor cu consilierul local PNL, Dan Nica, unul dintre inițiatorii proiectului în cauză, am convenit că își va retrage semnatura de pe proiectul de hotărâre în următoarea ședință de Consiliu Local." 

Biroul Politic Local al PNL Câmpina

3197 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

983 vizualizari
01 oct. 2023 09:07

Problema turnului înclinat s-a discutat în Consiliul Local Câmpina. Deocamdată, fără niciun rezultat...

1 comentarii

După ce Partidul Câmpina Curată a lansat o petiție online pentru strângerea de semnături în vederea demolării turnului înclinat, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina din 27 septembrie 2023, subiectul a fost adus în discuție de consilierul PSD, Livia Lupu.

1760 vizualizari
29 sept. 2023 22:21

Două ședințe de Consiliu în mai puțin de 24 de ore pentru schimbarea destinației fostei grădinițe din cartierul Câmpinița

2 comentarii

UPDATE - Ulterior apariției articolului, consilierul local Adina Gârbăcică ne-a precizat că s-a referit la o altă sumă, de 476.000 lei, solicitată de partenerul administrației în GAL pentru aducerea clădirii la stadiul necesar autorizării.
Pe masa Consiliului Local Câmpina, la ședința ordinară din 27 septembrie, a apărut un proiect suplimentar - cel privind schimbarea destinației fostei grădinițe din Cartierul Câmpinița și înființarea aici a unui Centru Comunitar Integrat, proiect care va fi derulat de municipalitate cu fonduri europene, prin GAL.

Alte stiri recente

501 vizualizari
01 oct. 2023 17:18

Ziua Persoanelor Vârstnice, sărbătorită la Câmpina în avans

1 Octombrie este Ziua Persoanelor Vâstnice, iar la Câmpina aceasta a fost sărbătorită în avans, vineri, 29 septembrie, printr-un șir de evenimente găzduite de Casa Tineretului și organizate de CAR Pensionari Câmpina, în colaborare cu Primăria municipiului Câmpina.

483 vizualizari
01 oct. 2023 16:40

La Colegiul Tehnic Forestier Câmpina a fost creat Hub-ul educațional Științescu

Fondul Științescu ediția 4.0 continuă să facă științele distractive, iar Colegiul Tehnic Forestier Câmpina a participat cu un proiect, declarat câștigător, prin care se creează la unitatea de învățământ un hub educațional.