A VIII-a ediție a Cupei Muscel la fotbal, baschet și cros se va desfășura pe 9 aprilie 2022, la baza sportivă Soceram

Sport (Categoria articolului)

Pe 9 aprilie 2022, la Câmpina va avea loc cea de-a VIII-a ediție a Cupei Muscel, competiție sportivă destinată elevilor de la școlile gimnaziale și liceele din municipiu. Cupa Muscel va începe de la ora 9.30 la baza sportivă din Parcul Soceram de pe platoul Muscel și va include competiții de baschet, fotbal și cros.

Pe 9 aprilie 2022, la Câmpina va avea loc cea de-a VIII-a ediție a Cupei Muscel, competiție sportivă destinată elevilor de la școlile gimnaziale și liceele din municipiu. Cupa Muscel va începe de la ora 9.30 la baza sportivă din Parcul Soceram de pe platoul Muscel și va include competiții de baschet, fotbal și cros. Ca și la edițiile pecedente, la Cupa Muscel 2022 se vor desfășura partide de baschet (fete şi băieţi) şi fotbal (băieţi), pe două categorii – şcoli gimnaziale şi licee. Crosul va fi organizat pe următoarele distanțe: 600m – fete clasele V-VI, 800m - fete clasele VII-VIII și liceu; 800m – băieți clasele V-VI, 1.000m – băieți clasele VII-VIII și liceu.
Câștigătorii vor fi recompensaţi cu premii din partea societăţii Soceram, oganizatorul competiţiei. Premiile pentru echipele clasate pe primele trei locuri vor fi următoarele: locul I – 100 lei/jucător; locul II – 80 lei/jucător; locul III – 50 lei/jucător; mențiuni – 20 lei/jucător. La cros vor fi acordate următoarele premii: locul I – 100 lei, locul II – 80 lei, locul III – 50 lei și 10 mențiuni pe categorii – 20 lei. La baschet și fotbal, fiecare echipă va trebui să se prezinte cu echipament corespunzător, cu numere pe tricouri, cu un tabel nominal avizat de directorul școlii, medic, profesor de educaţie și profesor însoţitor, iar fiecare jucător va trebui să aibă o copie a actului de identitate. De asemenea, fiecare echipă va trebui să fie însoțită de profesorul de educație fizică. Partidele vor fi arbitrate de profesori de specialitate. La cros, partipanții vor trebui să prezinte o adeverință medicală și o copie a cărții de identitate sau certificatului de naștere. Concurenții vor fi echipați corespunzător, în funcție de vreme.

2793 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

595 vizualizari
23 sept. 2023 14:14

Liga A Prahova, etapa a 8-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă și duminică au loc partidele contând pentru etapa a 8-a a Ligii A Prahova. Iată rezultatele înregistrate până acum și clasamentul la zi:

558 vizualizari
23 sept. 2023 14:03

Handbal feminin, juniori III. CSO Mizil - CS Câmpina 19-35

După o primă etapă în care nu au mai jucat, adversarele, echipa Academia Junior Ploiești, restrăgându-se din campionat, handbalistele de la CS Câmpina au debutat în campionatul național de Juniori III, feminin, cu un meci în deplasare, în fața formației CSO Mizil.

Alte stiri recente

643 vizualizari
23 sept. 2023 14:47

Câmpina, mileniul III. Indicatorul din... copac

Pentru că nouă ne pasă de Câmpina, am decis să continuăm să vă prezentăm lucruri care nu sunt așa cum ar trebui să fie. Pot părea detalii sau lucruri mărunte, dar ar trebui cu toții să știm că în viață detaliile fac diferența de multe ori. Acesta este un serial în care vom atrage atenția asupra unor lucruri care nouă nu ni se par în regulă și promitem să revenim asupra fiecărui subiect în parte, dacă situația semnalată de noi se remediază. Sau nu...

852 vizualizari
23 sept. 2023 13:17

Trei tineri din Voluntari depistați de polițiștii câmpineni, după ce ar fi făcut cumpărături cu un card bancar găsit pe stradă

Polițiștii câmpineni au identificat și depistat în cursul zilei de vineri, 22 septembrie, trei bărbați bănuiți de comiterea infracțiunilor de efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și însușirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor.