O autosanitară complet echipată, donație pentru Spitalul Municipal Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

La începutul lunii noiembrie, în cadrul întâlnirii pe care primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, a avut-o cu conducerea Spitalului Municipal și cu șefii de secție, au fost discutate mai multe probleme, printre care și lipsa unei autosanitare pentru transportul pacienților externați la domiciliu. Autosanitara spitalului, veche și extrem de uzată, a cedat complet și nu a mai putut fi utilizată.

Astăzi, marți, 24 noiembrie 2020, Spitalul Municipal Câmpina a primit o autosanitară complet echipată, o donație din partea firmei Aveuro Internațional, a Loredanei Apreutese - un om de afaceri originar din Câmpina și care nu a uitat niciodată de unde a plecat și din partea primarului Alin Moldoveanu. "Aș vrea să le mulțumesc celor care au răspuns apelului nostru de a veni în sprijinul Spitalului Municipal Câmpina. Exista o problemă pentru transportul celor care se externau din spital, mulți oameni în vârstă, dar și copii, nu doar din Câmpina, ci și din alte localități ale județului, pentru că, după cum bine știți, Spitalul Municipal este unitate suport COVID și sunt internați aici pacienți din tot județul. Era nevoie de această autosanitară pentru ca pacienții externați să poată fi duși acasă. Trebuia să venim în sprijinul spitalului cu această donație și le mulțumesc celor care s-au implicat, firma Aveuro și doamna Loredana Apreutese. Au făcut un lucru extraordinar", a declarat primarul Alin Moldoveanu. (video)
Mihaela Petrovici, directorul medical al Spitalului Municipal: "Mulțumim celor are au donat această autosanitară, la inițiativa domnului primar care a înțeles foarte repede nevoia noastră de a le putea asigura transportul pacienților externați. Aveam mare nevoie de această mașină și ne bucurăm că problema a fost acum rezolvată". (video)
Odată cu autosanitara, firma Aveuro Internațional a donat Spitalului Municipal Câmpina și 20.000 de măști de protecție pentru personalul medical și cel auxiliar.

6315 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Anderi 26.11.2020 19:39 Felicitari! Vedeti ca se poate oferii donatii, inloc sa va tineti banii in buzunare si sa va faliti ca sunteti mari afaceristi.. Felicitari inca odata!

Actualitate

31 vizualizari
19 mar. 2024 06:34

Primim de la cititori. Din nou despre mizeria din cartierul Turnătoriei

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în cartierul Turnătoriei, din Câmpina.

564 vizualizari
18 mar. 2024 21:11

Liviu Briciu, despre greutatea realizării unor proiecte: ”Informațiile nu sunt centralizate, sunt prin diferite birouri sau prin minților unora, e o nebunie întreagă”

1 comentarii

Prezent la o emisiune la CâmpinaTV.ro, unde a vorbit despre faptul că ”Cel mai important în acest mandat a fost că s-a reușit trecerea la o conducere deschisă spre investiții”, Liviu Briciu, consilier local și președintele Partidului Oamenilor Liberi, a făcut o serie de referiri și la neîmplinirile acestui mandat. ”Merg lucrurile foarte, foarte greu”, a spus Liviu Briciu.

Alte stiri recente

268 vizualizari
18 mar. 2024 22:19

Viorel Savu, locul 7 pentru CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, la Europenele din Polonia

La finalul săptămânii trecute, la Torun, în Polonia, a avut loc Campionatul European Masters, competiție rezervată veteranilor, la startul căreia s-a aflat și sportivul Viorel Savu, legitimat la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina.

1009 vizualizari
17 mar. 2024 21:38

CS Câmpina a câștigat turneul euroregional de handbal feminin, pentru juniori IV

Ultima zi a turneului euroregional de handbal feminin pentru juniori IV, găzduit de Câmpina, Plopeni și Ploiești, a prilejuit meciurile pentru primele patru locuri în sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”.