O autosanitară complet echipată, donație pentru Spitalul Municipal Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

La începutul lunii noiembrie, în cadrul întâlnirii pe care primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, a avut-o cu conducerea Spitalului Municipal și cu șefii de secție, au fost discutate mai multe probleme, printre care și lipsa unei autosanitare pentru transportul pacienților externați la domiciliu. Autosanitara spitalului, veche și extrem de uzată, a cedat complet și nu a mai putut fi utilizată.

Astăzi, marți, 24 noiembrie 2020, Spitalul Municipal Câmpina a primit o autosanitară complet echipată, o donație din partea firmei Aveuro Internațional, a Loredanei Apreutese - un om de afaceri originar din Câmpina și care nu a uitat niciodată de unde a plecat și din partea primarului Alin Moldoveanu. "Aș vrea să le mulțumesc celor care au răspuns apelului nostru de a veni în sprijinul Spitalului Municipal Câmpina. Exista o problemă pentru transportul celor care se externau din spital, mulți oameni în vârstă, dar și copii, nu doar din Câmpina, ci și din alte localități ale județului, pentru că, după cum bine știți, Spitalul Municipal este unitate suport COVID și sunt internați aici pacienți din tot județul. Era nevoie de această autosanitară pentru ca pacienții externați să poată fi duși acasă. Trebuia să venim în sprijinul spitalului cu această donație și le mulțumesc celor care s-au implicat, firma Aveuro și doamna Loredana Apreutese. Au făcut un lucru extraordinar", a declarat primarul Alin Moldoveanu. (video)
Mihaela Petrovici, directorul medical al Spitalului Municipal: "Mulțumim celor are au donat această autosanitară, la inițiativa domnului primar care a înțeles foarte repede nevoia noastră de a le putea asigura transportul pacienților externați. Aveam mare nevoie de această mașină și ne bucurăm că problema a fost acum rezolvată". (video)
Odată cu autosanitara, firma Aveuro Internațional a donat Spitalului Municipal Câmpina și 20.000 de măști de protecție pentru personalul medical și cel auxiliar.

5245 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Anderi 26.11.2020 19:39 Felicitari! Vedeti ca se poate oferii donatii, inloc sa va tineti banii in buzunare si sa va faliti ca sunteti mari afaceristi.. Felicitari inca odata!

Actualitate

3103 vizualizari
23 ian. 2021 09:30

Scandal în centrul Câmpinei, între mai multe persoane aflate în stare de ebrietate

Autoritățile au fost alertate, vineri seară, de un apel la 112, prin care se anunța că în zona centrală a municipiului Câmpina avea loc un conflict între mai mulți bărbați. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție pentru verificarea aspectelor sesizate.

2299 vizualizari
22 ian. 2021 18:38

Sportivii de la CSS "Constantin Istrati" Câmpina pot folosi, în sfârșit, microbuzul care le-a fost repartizat în 2015

1 comentarii

În anul 2015, în urma unui parteneriat între Ministerului Dezvoltării și Ministerul Educației, 65 de microbuze Ford, cu 16 locuri, dintr-un total de 300, erau repartizate cluburilor sportive școlare din România, la insistențele ministrului de atunci al Sportului, Gabriela Szabo. La Câmpina, microbuzul a ajuns extrem de greu, pentru că Primăria întârzia trimiterea unui reprezentant care să preia vehiculul, cu toate insistențele celor două ministere. Un lucru definitoriu pentru administrația locală a ultimilor ani.

Alte stiri recente

110 vizualizari
23 ian. 2021 18:11

Ștefan Gagiu (CSS ”Constantin Istrati” Câmpina), locul al doilea la săritura în lungime în a doua etapă a Campionatului Național

La București au continuat sâmbătă întrecerile de atletism din cadrul celei de-a doua etape a Campionatului Național. După ce vineri, Marius Vasile a câștigat fără emoții proba de aruncarea greutății la categoria sub 20 ani (detalii - aici), sâmbătă la start s-au aliniat alți doi sportivi de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina (club coordonat de Mihaela Marin), ambii concurând în proba de săritura în lungime.

986 vizualizari
23 ian. 2021 13:20

Casa familiei Triță, din Provița de Sus, distrusă de incendiu, este refăcută cu sprijinul unor oameni extraordinari

Pe 2 ianuarie 2021, un incendiu puternic mistuia casa familiei Triță, din comuna Provița de Sus, și odată cu ea actele, îmbrăcămintea și toate bunurile agonisite. Oana și Nicolae Triță, alături de cei trei copii ai lor, de 9 ani, 14 ani și 17 ani, au rămas efectiv pe drumuri. Oamenii din Provița de Sus, din alte localități, dar și membrii unei asociații de motocicliști, într-o mobilizare extraordinară, un adevărat exemplu de spirit civic, au realizat ceva la care cei cinci membri ai familiei Triță nici nu mai sperau...