CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Turul Ciclist al României a trecut sâmbătă pe la Câmpina

- Sport -

Turul Ciclist al României a trecut sâmbătă pe la Câmpina

De foarte mulți ani nu s-a mai întâmplat ca Turul României la ciclism să treacă prin zona Câmpinei. S-a întâmplat în acest an, sâmbătă, 4 septembrie, la ediția a 54-a, în cadrul etapei a IV-a, Brașov - București, o etapă de 159,3km.

Plecată la ora 12.00 din Brașov, caravana Turului Ciclist al României a ajuns în zona Câmpinei, pe DN1, la 13.35. După mașinile de poliție și numeroase echipaje pe motociclete, primii au trecut sportivii aflați în evadare. După aproximativ un minut a trecut și plutonul, urmat de restul caravanei - cu mașini ale oficialilor, ale echipelor, ambulanțe și toate cele necesare unei competiții de un asemenea nivel.
Trebuie spus că pe podul rutier care leagă Câmpina și Poiana Câmpina și care se află peste DN1 s-au strâns mai multe persoane, în special copii, care s-au bucurat la trecerea cicliștilor. La rândul lor, motocicliștii și unele dintre mașinile oficialilor și echipelor au salutat publicul, un semn de respect reciproc, care arată că, pe de o parte, câmpinenii sunt interesați de acest frumos sport, iar oficialii știu să-și atragă suporterii de partea lor, totul devenind o sărbătoare a ciclismului românesc.
O experiență intersantă și pentru cei care sunt obișnuiți cu transmisiunile TV din marile tururi cicliste ale Europei - Le Tour de France (Turul Franței), Il Giro (Turul Italiei) și Vuelta (Turul Spaniei), aceasta din urmă fiind chiar în plină desfășurare.
La startul etapei care a trecut prin zona Câmpinei, în clasamentul general conduceau polonezii Jakub Kazkmarek (de la Hre Mazowske Serce Polski), Szymon Rekita (de la Boster ATS Team) și argentinianul Eduardo Sepulveda (de la Androni Giocattoli).
Etapa a IV-a, care s-a încheiat la București, a fost câștigată de cehul Daniel Babor (de la Tufo Pardus Proestejov) cu 3 ore, 19 minute și 20 secunde, urmat de italienii Daniel Smarzaro și Lorenzo Quartucci (ambii de la D'amico um Tools), la o secundă de învingător. În clasamentul general, după această etapă, pe primele locuri se află polonezul Jakub Kazkmarek (de la Hre Mazowske Serce Polski), urmat de românul Serghei Tvetcov (de la Wilfdlife Generation Pro Cycling) - la patru secunde și de polonezul Szymon Rekita (de la Boster ATS Team) - la cinci secunde.


04 Sep 2021 16:12 6863 vizualizari


Comentarii


1711 vizualizari 17 Jun 2024 20:01 Trei câmpineni la Cupa MX Merei, la motocros

Trei câmpineni la Cupa MX Merei, la motocros

La Merei, în județul Buzău, a fost amenajată o nouă pistă de motocros, iar competiția cu prilejul căruia a fost omologat acest traseu a avut loc în week-end - Cupa MX Merei.

citeste mai mult
1442 vizualizari 16 Jun 2024 16:11 Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Progresul Provița de Jos - Sportul Câmpina 2-2. Punctul care i-a dus pe câmpineni pe primul loc

Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Progresul Provița de Jos - Sportul Câmpina 2-2. Punctul care i-a dus pe câmpineni pe primul loc

După victoria din runda precedentă în fața concitadinei Muscelul, coroborată cu înfrângerea neașteptată de pe teren propriu a formației din Cosminele, Sportul Câmpina avea nevoie de un singur punct pentru a nu mai depinde de niciun rezultat și a câștiga această serie.

citeste mai mult
935 vizualizari 15 Jun 2024 15:11 CS Câmpina a încheiat turneul final al junioarelor IV pe locul 11

CS Câmpina a încheiat turneul final al junioarelor IV pe locul 11

Turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV s-a încheiat la Brașov, odată cu meciurile de clasament.

citeste mai mult
637 vizualizari 14 Jun 2024 21:28 Turneul final junioare IV, la handbal. Două victorii pentru CS Câmpina

Turneul final junioare IV, la handbal. Două victorii pentru CS Câmpina

Turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniorio IV, de la Brașov, a continuat vineri, 14 iunie, cu meciurile de clasament.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV