CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Georgeta Popescu, aproape de finalul unui sezon de iarnă foarte bun

- Interviuri -

Georgeta Popescu, aproape de finalul unui sezon de iarnă foarte bun

După mai multe luni petrecute în cantonamente și la competiții, Georgeta Popescu, campioana olimpică în proba de monobob, la tineret, s-a întors pentru câteva zile acasă, la Câmpina. Pentru că noi promovăm valorile și v-am prezentat de fiecare dată rezultatele singurei sportive în activitate din Câmpina, care este cetățean de onoare al localității, nu puteam rata ocazia unei discuții pe tema sezonului de iarnă care stă să se încheie.

Georgeta Popescu a participat în acest sezon de iarnă la cantonamente și competiții în Norvegia, Letonia, Elveția, Austria și Germania, iar peste câteva zile va pleca din nou în Austria, acolo unde vor avea loc Campionatele Naționale ale României, pentru că în țara noastră nu există, din păcate, nicio pârtie care să ofere posibilitatea desfășurării acestor întreceri. Campioana noastră și-a prezentat medaliile și trofeele câștigate numai în acest sezon, a vorbit despre fiecare în parte, dar ne-a povestit și cum arată o zi de cantonament la finalul căreia palmele sale arată așa cum se vede într-una dintre imagini. ”Este un sport dur, dar frumos și care îți oferă foarte multe satisfacții”, concluziona Georgeta Popescu.
De asemenea, invitata noastră ne-a mai vorbit despre dificultățile pe care le întâmpină, despre schimbarea antrenorului, despre faptul că, din păcate, noi ca țară suntem prea săraci pentru a ne lupta cu granzii în aceste sporturi de iarnă, exemplul cel mai elocvent fiind cel al echipamentului: ”Eu concurez pe un bob din 2015, pe care am onoarea să-l pilotez după Andreea Grecu și Maria Constantin care este acum antrenoare în Germania. Pentru acest bob, avem o singură pereche de patine, de care trebuie să avem mare grijă. Pentru a face o comparație, germanii, pe care îi mai învingem uneori, chiar și la ei acasă, au în fiecare an bob nou și au câte trei perechi de patine pentru concurs și trei perechi de patine pentru antrenamente”.
În paralel cu sportul, Georgeta Popescu este și studentă în anul III la Facultatea de Educație Fizică și Sport de la Brașov. După Naționalele României din... Austria, pentru câmpineanca noastră va urma o intervenție chirurgicală la genunchi, după o accidentare, iar pentru sezonul viitor de iarnă își dorește să fie și mai puternică, să obțină rezultate și mai bune și... ”echipament cât de cât decent”. Marele ei vis rămâne o medalie olimpică la seniori.


25 Feb 2023 10:07 6097 vizualizari


Comentarii


1098 vizualizari 18 Jun 2024 18:26 Adrian Pițigoi, o analiză a rezultatului alegerilor din 9 iunie: ”Transparența ar trebui să fie o prioritate în noul mandat”

Adrian Pițigoi, o analiză a rezultatului alegerilor din 9 iunie: ”Transparența ar trebui să fie o prioritate în noul mandat”

Adrian Pițigoi a fost invitatul unei emisiuni la CâmpinaTV.ro, în care am analizat rezultatele scrutinului din 9 iunie.

citeste mai mult
1275 vizualizari 21 May 2024 22:09 Adrian Pițigoi, o radiografie a campaniei electorale pentru alegerile din 9 iunie

Adrian Pițigoi, o radiografie a campaniei electorale pentru alegerile din 9 iunie

Într-o perioadă dominată de campania electorală, axată mai mult pe locale și aproape deloc pe europarlamentare, am vrut să avem o privire de ansamblu din partea unui om cu experiență politică și administrativă, dar neimplicat în actuala bătălie electorală.

citeste mai mult
2235 vizualizari 02 May 2024 21:18 Bogdan Ene, candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina: ”Voința câmpinenilor va fi pe primul plan!”

Bogdan Ene, candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina: ”Voința câmpinenilor va fi pe primul plan!”

În dorința de a vă face cunoscuți candidații la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile din 9 iunie 2024, vă prezentăm în rândurile următoare discuția cu Bogdan Ene, candidatul Alianței Dreapta Unită la funcția de primar.

citeste mai mult
1978 vizualizari 26 Apr 2024 20:08 Cosmin Raț (POL): ”Sunt foarte multe lucruri care ar trebui schimbate...”

Cosmin Raț (POL): ”Sunt foarte multe lucruri care ar trebui schimbate...”

Cosmin Raț este candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile din 9 iunie. Cu puțin timp înaintea intrării în campania electorală, Cosmin Raț - actualmente consilier local - a acceptat un dialog, cu întrebări punctuale legate de subiecte fierbinți pentru comunitatea câmpineană.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV